M1ka Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) Nick :M1ka SID :120062 z jakiej frakcji chcesz odejść :San Andreas Fire Departament Ranga posiadane we frakcji: Starszy Sekcyjny powód :Wypalenie się Dodam coś od siebie dziękuję Zarządowi za sznase jak i chłopaka z służby podziękowałem wam na DC żegnajcie może jeszcze kiedyś się spotkamy S4 poraz ostatni Edytowane 8 Września 2022 przez M1ka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuMich72405 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Trzymaj się, mimo że nie spędzaliśmy zbytnio dużo czasu dzięki za wszystkie wypadki, bomby nie bomby mam nadzieje że się jeszcze kiedyś spotkamy. Powodzenia 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Żegnaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemamkartybiedronka Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Trzymaj się mordzia, dzięki za wszystko i mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy. 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowaL. Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Trzymaj się do zobaczenia... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Trzymaj się wielki fanie KPP. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maronek Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 O to ten tyran rp co w fc sie rozjebal na tej fabryce olei i mowi ze nikt nic nie umie Nara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom420 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 pozdro trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi