grandpa_spectra Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Frakcja do której należysz : Aktualnie Police Department, lecz odwołuje się do kary w Road Assistance. Nick : grandpa_spectra Powód : Omijanie kary (Odejście podczas zawieszenia) Typ kary ( zawieszenia etc.) : BL BMA. Coś od siebie : Popełniłem błąd, za który się płaci, ja myślę że trochę odczekałem i chciałbym prosić o zdjęcie mnie z owej blacklisty. Pozdrawiam serdecznie! 4 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorowskyyy Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Spectra, od nadania kary minął dopiero miesiąc, musisz zaczekać tak myślę, że do końca roku. Pozdrawiam ciepło. 10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi