Charles_Gifford Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Nick : Charles_Gifford SID : 39472 z jakiej frakcji chcesz odejść : safd Ranga posiadane we frakcji: podchorąży powód : No cóż praktycznie Wogóle nie mam czasu myślałem, że jakoś uda mi się ogarnąć szkole i robotę jak i również czasem pograć lecz jednak wyszło jak wyszło. Wiem z czym równa się odejście podczas akademii obiecuje, że jak się ustatkuje to wrócę! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaa93. Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 35 minut temu, Carius napisał: Nara Simpuś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Trzymaj się ćpunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Ogarniaj szkółkę i wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 weź wykurwiaj i nie wracaj. 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi