NoobcioTenHandlarz Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Nick : Noobcio SID : 89594 z jakiej frakcji chcesz odejść : Transport of San Andreas Ranga posiadane we frakcji: Młodszy kierowca powód : Na czas nieokreślony, niestety ale muszę się z wami pożegnać! Dzięki @Apellovskyyza szanse, mam nadzieje, że mogę na ciebie liczyć! Trzymajcie się! 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Trzymaj się Noobcio! Szkoda, że nie dobiłeś tego "Kierowcy", aby móc później wrócić no ale rozumiem. Dziękuje za służbę w Transport of S.A.! 6 minut temu, NoobcioTenHandlarz napisał: Dzięki @Apellovskyyza szanse, mam nadzieje, że mogę na ciebie liczyć! Jasne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi