Dycha1 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 No no, coś sie kończy, a coś zaczyna, kończy sie moja przygoda na MultiRPG do czasu NIEOKREŚLONEGO, może jeszcze kiedyś wrócę, może nie, ale z wiekiem przychodza nowe problemy z którymi trzeba sobie poradzić i iść na kompromis i odpuścić kilka rzeczy, w tym granie. Przez ten czas który grałem na MultiRPG czułem się świetnie, myślałem o pozytywnym skończeniu mojej przygody na serwerze i tak tez sie dzieje. Chciałbym podziękować jednej osobie która dała mi szanse spróbowania swoich sił w frakcji i biznesie. @Apellovskyy naprawdę dziękuje za te ostatnie kilka tygodni, i dobrze spędzony czas. I oczywiście wam drodzy gracze, którzy podtrzymują świetną społeczność serwera, kocham was wszystkich. Żegnajcie przyjaciele ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Hej 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creativ1234 Opublikowano 22 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2025 eo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi