Kaczorowskyyy Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) Nick : Kaczorowskyyy SID : 99529 z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Road Assistance Ranga posiadane we frakcji: Główny Inżynier (Lider) powód : Wypalenie serwerem, ogólnie brak sensu dalszej gry tutaj. @Mietek_89 Ziomek, gdyby nie Ty - nie byłybym teraz tu, gdzie jestem. Dzięki za wszystko mordziaty. @Smallspy. - Wielkie dzięki za szansę we frakcji na początku tego roku - bez Ciebie również nie było by mnie tutaj. mathexu(nie idzie oznaczyc) - Oj koleś, mimo gorszych i lepszych chwil - zawsze byłeś dla mnie wsparciem oraz jakby nie było moją prawą ręką. @kacper2902 - Mordo, znamy się bardzo długo, o Tobie również nigdy nie zapomnę, niech kontakt pozostanie. @enski - Chujku, Ciebie też nigdy nie zapomnę - również byłeś moją prawą ręką, trzymaj się... Jest jeszcze wiele innych osób, o których mógłbym napisać, lecz za dużo by tego było. Trzymajcie się tam wszyscy... Wszystkim osobom wymienionym powyżej bardzo dziękuję. Edytowane 16 Października 2022 przez Kaczorowskyyy 1 2 1 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1ka Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Będę tęsknił chujku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Trzymaj się kaczorowsky! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom420 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 No i następna lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Ło się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 W końcu kaczor, widzimy się wiadomo gdzie :)) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 pozdro kaczor nie oznaczyles wiec penis ci do udbytu Z uzależnieniem od masturbacji nie jest łatwo poradzić sobie samodzielnie. Tym, co może pomóc, jest zmiana trybu życia na bardziej aktywny. Najłatwiej zacząć od małych kroków. Przykładowe aktywności to: częstsze spotkania z przyjaciółmi, udział w wydarzeniach kulturalnych, spacery, poświęcanie czasu nowemu hobby. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorowskyyy Opublikowano 16 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 2 minuty temu, enski napisał: pozdro kaczor nie oznaczyles wiec penis ci do udbytu Z uzależnieniem od masturbacji nie jest łatwo poradzić sobie samodzielnie. Tym, co może pomóc, jest zmiana trybu życia na bardziej aktywny. Najłatwiej zacząć od małych kroków. Przykładowe aktywności to: częstsze spotkania z przyjaciółmi, udział w wydarzeniach kulturalnych, spacery, poświęcanie czasu nowemu hobby. dobra kurwa zapomnialem, ale oznacze chujku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomiN Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 uhuhu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 essa tak sie robi interesy tak na prawde mam wyjebane w te oznaczenie a oznaczyl a wy co? dalej sie staracie o to zeby miec tutaj jakis majatek? lepiej inwestujecie w realnym zyciu w cos a nie dzieciaki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 pozdro 3maj sie ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemamkartybiedronka Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Pozdro kaczor, trzymaj się! ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Szkoda mordo fajnym liderem byłeś nie miałem okazji być we frakcji ale widziałem że jako jedyny ja dobrze prowadziłeś i do zobaczenia wiesz gdzie 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 debil xd 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuMich72405 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Trzymaj się, kaczor mam nadzieję że kontakt zostanie, pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathias_Ojcielov Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Trzymaj się Kaczor ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) Pozdro I dzięki mordo kuźwa na rozmowy na ts3 będzie brakowało 😞 ( Edytowane 16 Października 2022 przez jumpereczek1234 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strambeel Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 I w końcu na 1 serwerze 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi