Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Last Status IV - Kaczorowskyyy...

Kaczorowskyyy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : Kaczorowskyyy

SID : 99529

z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Road Assistance

Ranga posiadane we frakcji: Główny Inżynier (Lider)

powód : Wypalenie serwerem, ogólnie brak sensu dalszej gry tutaj.

@Mietek_89 Ziomek, gdyby nie Ty - nie byłybym teraz tu, gdzie jestem. Dzięki za wszystko mordziaty.
@Smallspy. - Wielkie dzięki za szansę we frakcji na początku tego roku - bez Ciebie również nie było by mnie tutaj.
mathexu(nie idzie oznaczyc) - Oj koleś, mimo gorszych i lepszych chwil - zawsze byłeś dla mnie wsparciem oraz jakby nie było moją prawą ręką.
@kacper2902 - Mordo, znamy się bardzo długo, o Tobie również nigdy nie zapomnę, niech kontakt pozostanie.
@enski - Chujku, Ciebie też nigdy nie zapomnę - również byłeś moją prawą ręką, trzymaj się...

Jest jeszcze wiele innych osób, o których mógłbym napisać, lecz za dużo by tego było. Trzymajcie się tam wszyscy...
Wszystkim osobom wymienionym powyżej bardzo dziękuję.

Edytowane przez Kaczorowskyyy
  • Like 1
  • Dzięki 2
  • Haha 1
  • Smutny 13

pozdro kaczor nie oznaczyles wiec penis ci do udbytu 
Z uzależnieniem od masturbacji nie jest łatwo poradzić sobie samodzielnie. Tym, co może pomóc, jest zmiana trybu życia na bardziej aktywny. Najłatwiej zacząć od małych kroków. Przykładowe aktywności to: częstsze spotkania z przyjaciółmi, udział w wydarzeniach kulturalnych, spacery, poświęcanie czasu nowemu hobby.

• Haha 1

2 minuty temu, enski napisał:

pozdro kaczor nie oznaczyles wiec penis ci do udbytu 
Z uzależnieniem od masturbacji nie jest łatwo poradzić sobie samodzielnie. Tym, co może pomóc, jest zmiana trybu życia na bardziej aktywny. Najłatwiej zacząć od małych kroków. Przykładowe aktywności to: częstsze spotkania z przyjaciółmi, udział w wydarzeniach kulturalnych, spacery, poświęcanie czasu nowemu hobby.

dobra kurwa zapomnialem, ale oznacze chujku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.