Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Zakończnie służby w S.A Fire Department

niemamkartybiedronka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : Skooczny

SID : 116369

z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Fire Department.

Ranga posiadane we frakcji: Nadbrygadier (V-Lider).

powód : Kompletny brak chęci do pełnienia służby, brak możliwości rozwoju technicznego frakcji.

Chciałbym z tego miejsca podziękować wszystkim członkom S.A Fire Department, z którymi mogłem współpracować przez ten czas i dobrze się przy tym bawić.
Podczas pobytu w frakcji nawiązałem wiele wspaniałych przyjaźni i relacji i chwile spędzone tutaj na zawsze zostaną przeze mnie zapamiętane.

@Krajnus227 Dziękuję ci za niesamowitą współpracę, chwile na służbie i wspólny wkład w frakcje, dziękuję, że mnie przyjąłeś i pozwoliłeś rozwijać się w tej frakcji. ❤️ 
@MichuMich72405Tobie młody dziękuję za piękną służbe, za***iste momenty i nocne rozmowy. Dzięki, że mnie zachęciłeś do tej frakcji, jesteś kox. ❤️ 
@FUSH69 Tobie również bardzo dziękuję za wszystkie chwile spędzone w tej frakcji, współpraca z tobą to była czysta przyjemność. ❤️ 

@M1ka Mistrzu medycyny, a szczególnie KPP, tobie również dziękuję za wszystko i wszelkie śmieszne momenty z tobą. ❤️ 
@ProJa1111 Tobie też dziękuję za to, że towarzyszyłeś mi odkąd byłem na akademii i pomagałeś się rozwijać jako strażak, dobrze wspominam nocne jazdy Huntley'em przez San Andreas. ❤️ 
@XyrexChoć czasami są zatargi z tobą, to tobie też dziękuję. Dużo mnie nauczyłeś w tej frakcji i tobie zawdzięczam większość wiedzy na różne tematy. ❤️

@LoadingSPZ
@Vesspe
Wam też dziękuję za wszystko. ❤️  

Pozdrawiam również wszystkie frakcje, z którymi brałem udział podczas akcji RP. Trzymajcie się cieplutko!

Dziękuję bardzo wszystkim, z którymi miałem przyjemność współpracować podczas służby. Pozdrawiam i może do zobaczenia! 

❤️ 

Edytowane przez Skooczny
  • Like 1
  • Haha 1
  • Smutny 6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.