niemamkartybiedronka Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) Nick : Skooczny SID : 116369 z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Fire Department. Ranga posiadane we frakcji: Nadbrygadier (V-Lider). powód : Kompletny brak chęci do pełnienia służby, brak możliwości rozwoju technicznego frakcji. Chciałbym z tego miejsca podziękować wszystkim członkom S.A Fire Department, z którymi mogłem współpracować przez ten czas i dobrze się przy tym bawić. Podczas pobytu w frakcji nawiązałem wiele wspaniałych przyjaźni i relacji i chwile spędzone tutaj na zawsze zostaną przeze mnie zapamiętane. @Krajnus227 Dziękuję ci za niesamowitą współpracę, chwile na służbie i wspólny wkład w frakcje, dziękuję, że mnie przyjąłeś i pozwoliłeś rozwijać się w tej frakcji. ❤️ @MichuMich72405Tobie młody dziękuję za piękną służbe, za***iste momenty i nocne rozmowy. Dzięki, że mnie zachęciłeś do tej frakcji, jesteś kox. ❤️ @FUSH69 Tobie również bardzo dziękuję za wszystkie chwile spędzone w tej frakcji, współpraca z tobą to była czysta przyjemność. ❤️ @M1ka Mistrzu medycyny, a szczególnie KPP, tobie również dziękuję za wszystko i wszelkie śmieszne momenty z tobą. ❤️ @ProJa1111 Tobie też dziękuję za to, że towarzyszyłeś mi odkąd byłem na akademii i pomagałeś się rozwijać jako strażak, dobrze wspominam nocne jazdy Huntley'em przez San Andreas. ❤️ @XyrexChoć czasami są zatargi z tobą, to tobie też dziękuję. Dużo mnie nauczyłeś w tej frakcji i tobie zawdzięczam większość wiedzy na różne tematy. ❤️ @LoadingSPZ @Vesspe Wam też dziękuję za wszystko. ❤️ Pozdrawiam również wszystkie frakcje, z którymi brałem udział podczas akcji RP. Trzymajcie się cieplutko! Dziękuję bardzo wszystkim, z którymi miałem przyjemność współpracować podczas służby. Pozdrawiam i może do zobaczenia! ❤️ Edytowane 16 Października 2022 przez Skooczny 1 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Przepraszam za różne sprzeczki, miło mi się z tobą pracowało - byłeś osobą z którą było można pogadać na każde tematy. Dzięki za wszystko, powodzenia dalej! ! ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 3maj się ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1ka Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 żegnaj Dawid 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Z fartem wariacie ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuMich72405 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Trzymaj się Skooczny, nigdy nie zapomnę tylko wspólnych chwil na służbie jak i poza nią w różne gierki, wspólne darcie mordy, gdyby nie ty nie dotrzymał bym do tego momentu i stopnia na którym jestem. Tobie również dziękuję ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Szkoda skoczny myślałem że liderkę osiągniesz a tu proszę odchodzisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathias_Ojcielov Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Z fartem ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom420 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 pozdro...😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Dzięki Ogólnie za rozmowy na ts3 i Kpp pamietam z imgoresem 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 a miales dostac liderke szkoda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi