Skocz do zawartości

Rekrutacja San Andreas Fire Department Październik 2022r.

Krajnus227
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

871583875_safd2.thumb.png.5f71d8bdbccfb3b54f8d7e209477acbe.png
Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 14 roku życia,
Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 19.10.2022 do 23.10.2022, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Film promocyjny:
https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M

Edytowane przez Krajnus227
  • Like 5
  • Haha 3

ImięSzymon

Login:DawcioKW12

SID:72048

Ilość godzin na serwerze:381h

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:oczywiscie ze tak

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:jasne

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3-4 godziny dziennie

Coś o sobie:Naleze do MDP moje hobby to straż pozarna lubie grac w gry czasami mi sie nudzi w zyciu i dlatego gram w mta i moj kierunek nauki to operator maszyn CNC

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:bo chcial bym byc w jakiejs frakcji znam podstawy straży pozarnej oraz bede duzo aktywny i bede siedxial duzo na frakcji (oczywiscie ze bez afku)

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:jestem w MDP

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):mialem tylko muta na 1 dzien za obraze frakcji https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Klawcio

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie ale nie uzywam polskich znakow

Edytowane przez Kławcio
  • Like 1
  • Haha 1

Imię: Piotr
Login: Pio_terus
SID: 123433
Ilość godzin na serwerze: +/- 191
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak 
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3-4 godziny
Coś o sobie: należę do MDP (Młodzierzowej drużyny pożarniczej) moje hobby straż, piłka nożna, lubię spędzać czas z znajomymi z discorda
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: poszukuję fajkiejś frakcji jako że uczęszczam do MDP to coś się znam na pojazdach koszarowych jestem aktywny bardzo
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: MDP (Młodzierzowa drużyna pożarnicza)
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Pio_terus14
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie ale nie używam polskich znaków

Edytowane przez Pio_terus14
Poprawa (czy byłem karany w przeciągu 2 miesięcy)
  • Haha 1

Imię:Michał

Login:Albandit's

SID:123909

Ilość godzin na serwerze:148

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3 godziny

Coś o sobie: w przyszłości chciałbym być strażakiem i lubię grać dużo na komputerze

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlatego że będę się bardzo angażował dużo grał i pomagał, znam podstawy straży

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Albandit'simage.thumb.png.a559f6916225ac689093d27053e81cde.png

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): dysklesję

Edytowane przez gustafo
  • Haha 1

Imię: Dawid
Login: Ementaler
SID: 32212
Ilość godzin na serwerze: 734h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak.
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2-3 godziny dziennie.
Coś o sobie: Witam, nazywam się Dawid. We wrześniu skończyłem 20 lat. Interesuję się grami komputerowymi oraz piłką nożną. Wolny czas poświęcam na granie w piłkę nożną oraz trenowanie. Lubię również składać i naprawiać komputery. Lubię poznawać nowych ludzi oraz pomagać w potrzebie, jeżeli ktoś tego potrzebuje. Aktualnie mam bardzo dużo czasu wolnego więc piszę podanie do owej frakcji, ponieważ chciałbym spróbować czegoś nowego. Czegoś, czego jeszcze nigdy nie próbowałem. Przede wszystkim chciałbym się nauczyć nowych rzeczy, które mogą mi się przydać w dalszym życiu. 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Szybko się uczę i myślę, że spisałbym się na tym stanowisku, oraz chciałbym spróbować czegoś nowego. 
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie. 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie.
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie.

Edytowane przez Ementaler
  • Like 7
  • Haha 1

Imię:Marcin

Login:SZCZURASTY

SID:104099

Ilość godzin na serwerze:386H

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Posiadam

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:zapoznałem się 

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:zależy od dnia ale myślę że dziennie tak z 2-4 h było by okej 

Coś o sobie:jestem Marcin uczę się na mechanika samochodowego ale lubię uczyć się nowych rzeczy,jestem osobą która w miarę szybko się uczy.   Jestem osobą która lubi poznawać ludzi.

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:w miarę szybko się uczę.

Umiem się dostosować do innej osoby .

Jestem osobą nie bojącą się żadnej pracy.

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:nie posiadam 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://multirpg.pl/game/penalties/?search=SZCZURASTY

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie posiadam 

• Haha 1

Imię Dominik 
Login: Han121.
SID: 124780
Ilość godzin na serwerze: 91h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2h 1,5h
Coś o sobie: Mam na imię Dominik. Mam lat 14 chodzę do klasy 8. jestem osobą która szybko przyswaja informacje.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ bardzo interesuję się strażą pożarna i chciał bym tam uczestniczyć.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Tak 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Kary (strona 1 z 1) - MultiRPG
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Tak mam 

• Haha 1

Imię: Oskar
Login: OskaritoSzefito
SID: 119042
Ilość godzin na serwerze: 145h
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3-4h
Coś o sobie: Cześć! Zaczynając to przedstawię się i napiszę swoje cechy charakteru bo to jedna z najważniejszych wiadomości. Nazywam się Oskar mam 14 lat. Moim największym atutem jest moja szczerość, uczciwość i przede wszystkim poczucie humoru. Do moich obowiązków podchodzę z zaangażowaniem i staram się dotrzeć do celu, tak samo jest z konfliktami, próbuje je rozwiązać i dotrzeć do sedna całej sprawy, jednakże bez wulgaryzmów, jak i kłótni. Mam bogaty język, który używam w sytuacjach, które tego wymagają, natomiast moja kultura osobista jest dla innych całkiem wysoka, umiem się zachować odpowiednio do sytuacji, pomimo to mało kiedy przeklinam bądź denerwuje się. Mój szacunek okazuje każdemu, działa on w dwie strony, szanuje każdego, aby zdobyć szacunek w moją stronę, chodź gdy ktoś mnie wyzywa, poniża lub zachowuje się nie w porządku w stosunku do mnie to umiem tej osobie w sposób kulturalny zwrócić uwagę lub po prostu wyjaśnić co mi się nie podoba, mimo wszystko staram się robić to w sposób łagodny. Moje zachowanie dla innych jest dobre, nie jestem dla nikogo złośliwy ani nie robię nikomu pod górkę. Mój charakter i zachowanie oceniam na pozytywne, znam wszelkie granice, kiedy mogę ci powiedzieć, a kiedy trzymać zachować odpowiednio do sytuacji.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ posiadam dużo doświadczenia w Role-play'u również staram się być poważny oraz zachowywać jak w prawdziwym życiu.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=OskaritoSzefito
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam.

Edytowane przez Cyrkvs
  • Haha 2

Imię Igor
Login: Essadamixxjd
SID: 105669
Ilość godzin na serwerze: 178H
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 10-15H
Coś o sobie: Nazywam się Igor lubię grać w gry komputerowe,koszykówke,siatkówkę jestem szczery wierny i dotrzymuje słowa nie lubię szkoły i nie lubię osób które nie dotrzymują słowa.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Od niedawna interesuje się strażą pożarną chciał bym pograć fajny rolplay potrafie się podporządkować do wiekszych stopni jestem punktualny.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie 
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie

Edytowane przez Essadamixxjd

Imię:Agro_Gofer

Login: Agro_Gofet

SID: 117744

Ilość godzin na serwerze: 400

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 10H

Coś o sobie: Cześć jestem Paweł mam 14latjestem z woj małopolskiego na codzień zajmuje się praca w rolnictwiem i też pomagam w świetlicy szkolnej bardzo lubię straż pożarna jak i inne rzeczy 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Interesuje się strażą pożarną  i chce rozwinąć swoje skrzydła .

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak jestem w młodzieżówce  OSP 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): tak CBK miałem jedynie 

Czy posiadasz dysklesję/dysgr:nie 

Imię Radek
Login:Radek_klc
SID:112930
Ilość godzin na serwerze:189h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:oczywiscie
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: parę godzin dziennie
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: spędziam dużo czasu na serverze
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie

Imię : Mateusz
Login: MatiXkot
SID: 105575
Ilość godzin na serwerze: 70
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 7h
Coś o sobie: Mam na imię Mateusz, mam 17 chodzę do liceum, interesuję się elektroniką lubię majsterkować i ogólnie techniczne rzeczy, lubię słuchać muzyki. Po liceum chciałbym iść do straży lub zostać ratownikiem medycznym.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę że byłbym odpowiednią osobą do SAFD, ponieważ jestem opanowany, nie sprawiam kłopotów i jestem bardzo ciekawy jak wygląda gra w tej frakcji.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie

Imię:  Daniel
Login: jelonek125
SID: 27505
Ilość godzin na serwerze: https://imgur.com/a/rK1KIs5
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Oczywiście
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Postaram się jak najwięcej ale nie jestem w stanie dokładniej tego określić z powodu szkoły i nauki, najwięcej czasu poświęcę w weekendy.
Coś o sobie: Dzień dobry! Mam na imię Daniel i mam 16 lat. Kształcę się w technikum w kierunku elektronicznym, aktualnie jestem w 2 klasie. Strażą interesuję się już odkąd miałem 10 lat, wtedy dołączyłem do okolicznej jednostki OSP, w której działała drużyna MDP. Kilkukrotnie razem z moją drużyną odnosiliśmy sukcesy na zawodach sportowo-pożarniczych. W mojej gminie drużyna MDP do której należałem była nie do pokonania, również udało nam się dwukrotnie wygrać eliminacje powiatowe i mieliśmy zaszczyt udać się na zawody wojewódzkie reprezentować nasz powiat. W tym roku brałem ostatni raz udział w zawodach w MDP ponieważ jestem już za stary. Od przyszłego roku będę już startował z chłopakami z OSP. Gdy skończę 18 lat, chcę zrobić kursy na ratownika aby móc brać udział w akcjach ratowniczych. Straż bardzo weszła mi w krew i jest to jedno z moich głównych hobby. W przyszłości po skończeniu szkoły moim marzeniem jest dostanie się do SA PSP aby móc działać jako zawodowy strażak. Mam dość sporą wiedzę o pożarnictwie ponieważ brałem trzy razy udział w konkursie OTWP.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę, że poradzę sobie doskonale w tej frakcji bo wiem na czym polegają działania ratownicze i mniej więcej wiem jak się je przeprowadza.  Jestem dość opanowaną i dojrzałą osobą oraz potrafię wykonać rzetelnie każde powierzone mi zadanie. Nie mam problemu z jakąś niepotrzebną agresją na innych graczy bądź współpracowników. Potrafię się podporządkować lub też wysłuchać się rad niższym lub wyższym rangą we frakcji. W dawniejszych czasach serwera, byłem już w tej fakcji więc myślę, że będę dobrym kandydatem na to miejsce.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:  Posiadam dużą wiedzę teoretyczną na ten temat
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):  Nie byłem karany

Imię Dawid
Login: Dywan_Turecki
SID: 81183
Ilość godzin na serwerze: 136
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: dziennie 2/3h
Coś o sobie: Hej, jestem Dawid mam 15 lat i kocham mta ale w szczególności multirpg przez co pisałem cztery apelacje od odsunięcie kary perm bana i się udało! wróciłem na serwer z wyleczoną depresją i ciągle leczonym border line. Mieszkam sobie blisko Rzeszowa i taki fun fact raz podczas streama irl streamerki senekofobii znalazłem ją i mam zdjęcie z nią XDD
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: interesuje się szeroko pojętą mechaniką samochodową jak i pożarnictwem, może nie będę strażakiem w irl ale można spróbować w grze i nadal się spełniać 🙂
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: niezbyt 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): wstawiłem tutaj o
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie, ale posiadam zaburzenia osobowości typu border line które w praktyce niby wyleczyłem ale w teorii border line nigdy się do końca nie da pozbyć 😞

Zrzut ekranu (2).png

ImięWojciech
Login:WOJTEX
SID:119410
Ilość godzin na serwerze:95godzin
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:mogę poświęcić dużą część swojego życia
Coś o sobie:Cześć jestem Wojtek mam 14 lat mieszkam w województwie małopolski jestem w MDP a gdy dorosnę chce być zawodowym strażakiem,startowałem w 2 zawodach pożarniczych które  wygraliśmy
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:dlatego bo byłem by bardzo oddany frakcji i byście spełnili moje jedno  marzenie 
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak jestem w MDP
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie byłem karany 
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie

Imię: Michał
Login: Spaghettini
SID: 45754
Ilość godzin na serwerze: 750
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: owszem
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Jasne ze tak.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 10/15h tyg
Coś o sobie: Nazywam się Michał mam 19lat, pochodzę z województwa Dolnośląskiego a dokładnie to z pod Wrocławia. Interesuje się motoryzacja, sportem oraz grami gdzie własnie jedną z wielu gier jest MTA. Wolne chwile spędzam grajac na serwerze, za starych czasow byłem w frakcji San Andreas Medical Center z znajomymi. Wolne chwile również spędzam na samym graniu na serwerze jak i często wychodzę z znajomymi na dwór.  Z serwerem mam styczność od 2020 lecz nie gralem wtedy po czym wrocilem w kwietniu 2021r. 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Tak szczerze mówiąc to nie wiem. Ale było by miło jakbyscie mnie wybrali <3.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Ostatnio mikrofala mi sie palila ale tak to nie posiadam stycznosci.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie bylem
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie posiadam

Edytowane przez MichuTM
  • Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.