H.e.R.o.I.n Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 (edytowane) Frakcja do której należysz : Nie należę do żadnej frakcji. Nick : H.e.R.o.I.n Powód : działanie na szkodę serwera. Typ kary ( zawieszenia etc.) : Blokada GKF Coś od siebie : Pozdrawiam Edytowane 19 Października 2022 przez H.e.R.o.I.n 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Kara według mnie słuszna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H.e.R.o.I.n Opublikowano 20 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Kzywy zdaje sobie z tego sprawę bo wiem że to co zrobiłem było nie na miejscu i ogromnie przesadziłem. Wiem że to nie powinno się wydarzyć, mam z tej głupoty ogromne konsekwencje, mimo wszystko jestem pozytywnie nastawiony. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi