Wercia Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Odeszłam z administracji, nie dlatego, że się spłakałam bo byłam świadoma swoich decyzji i uznałam, że degrad to wcale nic złego. Myślałam, że ogarnę swoje życie prywatne i wrócę na ROOT'a i dalej będę siedzieć ciągle przed komputerem wbijając rapsy, ale nie tak to działa. Dorosłe życie mocno się odbija na czasie, w zasadzie na braku tego czasu. Ciesze się, że prawie dwa lata mogłam pomóc niektórym, posiedzieć i pograć. Zostaję na chwilę obecną na serwerze, jako policjantka, ponieważ nie wymaga to aż tyle czasu co administracja. Nie ma co ukrywać też, że graczy jest zdecydowanie mniej niż półtora roku temu, gdzie norma była bezproblemowa i mogłam ją zrobić w dwa dni. Cieszę się, że zdobyłam takie grono przyjaciół poznanych w administracji i mam nadzieję, że nie zostanę zapamiętana tylko jako najbardziej toksyczna administratorka ale też dobra kumpela do wygadania i pośmiania się wspólnie. Głównie chcę podziękować @Smallspy., która mimo początkowych uprzedzeń, przyjęła mnie i myślę, że nawet polubiła bo mimo moich niektórych akcji, była bardzo wyrozumiała i zawsze pomogła gdy była potrzeba. @Inder00 tobie dzięki, za wszystkie rozmowy oraz za pomoc, o którą często prosiłam z błahymi powodami. @idk nie mogę oznaczyć, ale ten dzban zawsze potrafił poprawić humor, albo mnie zdenerwować.. Mati, dalej mam nadzieje, że się wzajemnie powkurzamy. Może kiedyś, za jakiś czas - wrócę z nową motywacją, siłą i czasem. Na chwilę obecną jednak: Życzę powodzenia całej administracji, pnijcie się do góry. Pamiętajcie, że was wszystkich kocham Administrator ROOT Werciaa 4 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Trzym się Werka! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 ten degrad za tego mojego bana wiec wiesz xddd pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorowskyyy Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 ej ale wbij na płojekta czasem, trzeba jeszcze kiedys pobalowac Xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 36 minut temu, Kaczorowskyyy napisał: ej ale wbij na płojekta czasem, trzeba jeszcze kiedys pobalowac Xd Sprzedam pieniądze na pro.... nie no żartuje xDD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 kc wera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Pa😭😭😭😭😭😭😭 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom420 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Pozdro : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorowskyyy Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 W dniu 21.10.2022 o 21:16, Habson334 napisał: Sprzedam pieniądze na pro.... nie no żartuje xDD kupie okok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Trzymaj się i widzimy się wiesz gdzie XD 😉 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton_sajdem Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Trzymaj się Werciaa ❤️ ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 W dniu 22.10.2022 o 22:34, Kaczorowskyyy napisał: kupie okok? To pw xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 No Nie wiem czy po dziś można powiedzieć że, taka miła ale ok ok Trzymaj sie PaPa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiTM Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Trzymaj się! Pamiętaj *Która godzina?* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Szkoda trzymaj się na każdego kiedyś przychodzi pora 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Oj pamiętam powód, kiedy nie chciałam Ciebie wybrać, ale się udało i dziękuje Tobie za cały okres w administracji. Starałam się naprawdę niekiedy ugryźć w język, gdy przeważnie miałaś jakiś problem, ale zniosłam to z Tobą. Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rixerek Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Trzymaj się Werciaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Trzymaj się Weronika! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emerytura idk Opublikowano 6 Listopada 2022 Emerytura Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 zbyt glupia jestes zeby mnie oznaczyc 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richard Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryko1234 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 ech byłaś jedną z najlepszych osób z ROOT, byłaś bardzo pomocna, miła, dużo dobrych osób odchodzi, lecz wiadomo, każdy ma swoje życzenie, życze powodzenia w życiu prywatnym, żegnaj wercia, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jay_Joker Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 peeposad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ku3a Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Wiem ze troche pozno odpowiadam ale no, zycze Ci milego grania na multi, jest mi smutno ze odchodizsz bo moze mnie nie znasz ale ja ciebie tak i moze nie bylas jakas zbyt mila czy cos ale fajnie sie gralo szkoda ze to zycie dorosle jest takie xd mam 11lat jeszcze o zyciu doroslym nic nie wiem ale no powodzenia w real zyciu i zycze Ci milego dnia heh xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creativ1234 Opublikowano 22 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2025 pdw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi