Krajnus227 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Komenda główna frakcji San Andreas Fire Department ogłasza wyniki naboru do SGSP! Aktualnie znajdujemy się w 3 etapie naboru, trzeci etap to ogłoszenie wyników naboru do frakcji na forum, w którym to zostanie podania godzina oraz data pierwszego spotkania nowych członków frakcji. Czwarty etap naboru to stawienie się na wyznaczonym spotkaniu. Spotkanie organizacyjne Spotkanie obędzie się dnia 24.10.2022 o godzinie 18:00, na komunikatorze TeamSpeak 3 na kanale "dostałem się do ASAFD" oraz na koszarach S.A Fire Department w Los Santos. Spotkanie dla osób które nie mogą zjawić się w pierwszym terminie, odbędzie się dnia 25.10.2022 o godzinie 18:00, na komunikatorze TeamSpeak 3 na kanale "dostałem się do ASAFD" oraz na koszarach S.A Fire Department w Los Santos. Wymienione niżej osoby proszone są koniecznie zastosować się do podanego wzoru: Nick: SID: W którym terminie się zjawisz: Coś od siebie: Osoby zakwalifikowane w naborze do frakcji: @Ementaler @Agrogofer @MatiXkot @Jelonek 125 @Nw0rd @WOJTEX @MichuTM @Essadamixxjd @Cyrkvs @Kławcio 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Nick: Ementaler SID: 32212 W którym terminie się zjawisz: Pierwszym. Coś od siebie: Dzięki za szanse, mam nadzieję że jej nie zmarnuje. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nw0rd Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Nick: Dywan_Turecki SID: 81183 W którym terminie się zjawisz: Pierwszym Coś od siebie: Dziękuje bardzo za szansę, to bardzo dużo dla mnie znaczy, obiecuje że jej nie zmarnuje 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuTM Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Nick: MichuTM SID:45754 W którym terminie się zjawisz: dogadanie na pv Coś od siebie: Dzięki wariaty 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kławcio Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Nick:klawcio SID:72048 W którym terminie się zjawisz:tym pierwszym Coś od siebie:dxiekuje na danie mi szansy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTEX Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Nick:WOJTEX SID:119410 W którym terminie się zjawisz:Pierwszym Coś od siebie😄zięki za szansę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyrkvs Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 (edytowane) Nick: OskaritoSzefito SID: 119042 W którym terminie się zjawisz: 1 Coś od siebie: dzieki Edytowane 24 Października 2022 przez Cyrkvs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelTDI Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Nick:Agro_Gofer SID:114477 W którym terminie się zjawisz:drugim bo ważne spotkanie w fabryce mam Coś od siebie:dzękuje na danie mi szansy ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiXkot Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Nick: MatiXkot SID: 105575 W którym terminie się zjawisz: 2 Coś od siebie: Dzięki za szanse, pozdro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essadamixxjd Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Nick: Essadamixxjd SID:105669 W którym terminie się zjawisz: 25.10.2022 Coś od siebie: Elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi