Brakmultimniedobija Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Imię:Alan Nick:smifu Login:lordsmif SID:46810 Wiek:18 Ilość przegranych godzin na serwerze :213 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :tak laweta to misiek Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=lordsmif Coś o sobie: Witam mam na Imię Alan, mam 18 lat pochodzę z Dolnego śląska. Chodzę do 4 klasy technikum, jestem osobą miłą kulturalną chętną do pomocy innym a także łatwo nawiązuje nowe znajomości. Moim zainteresowaniami są skate a także enduro w wolnym czasie lubię się pobawić programami do montowania filmów i to tyle o mnie. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Chciałbym spróbować ponownych sił w frakcji a także spróbować wrócić na ten serwis internetowy, a sara to bardzo przyjemna a także łatwa frakcja pod względem RP. Frakcja też jak pamiętam miała dobrą atmosferę. A także widzę powrót tomka to aż mi się zachciało pojeździć lawetą bo mapie i oczyszczać drogi naszego pięknego Sa Andreas :). Coś od siebie: Pozdrawiam z rodzinką życzę udanego dnia 💕 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JD_Gekson Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 (edytowane) Imię: Radek Nick: JD_Gekson Login: JD_Gekson SID :75716 Wiek: 14 Ilość przegranych godzin na serwerze : 250 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak ,,Laweta to misiek'' Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=JD_Gekson Coś o sobie: Mam na Imię Radek mam 14 lat. Moją pasją jest motoryzacja oraz komputery itp. Mieszkam w województwie mazowieckim i kocham rozmawiać z ludźmi więc napisałem podanie do biznesu San News zostałem przyjęty ale mam muta na 7 dni więc nie mogę zostać przyjęty Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Zawsze chciałem być z w tej frakcji pisałem już podanie było blisko bo było mało osób ale się nie udało więc próbuje 3 raz Coś od siebie: Pozdrawiam frakcje SARA i myślę że tym razem sie uda życzę wszystkim powodzenia Edytowane 3 Listopada 2022 przez JD_Gekson 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InaQu Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Imię: Kuba Nick:InaQu Login:InaQu SID:96970 Wiek:13 Ilość przegranych godzin na serwerze : 300 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : tak Laweta to misiek Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=InaQu Coś o sobie: Mam na imię Kuba, jestem typem osoby dążącej do celu, oddanym zapalonym graczem komputerowym , miłośnik boksu oraz MMA, jestem osobą kulturalną, przyjazną oraz szybko uczącym się typem człowieka. Jak pisałem wyżej sztuki walki to jest coś pięknego. Głównie swoje życie poświęcam treningom, spotkaniami ze znajomymi, czy graniu w gry. Mieszkam w bloku, jestem jedynakiem i tak jak mówiłem większość czasu spędzam w swoim w swoim domu grając w mta, czy to przy właśnie tych moich treningach. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : byłem już kiedyś w tej frakcji na tym serwerze i chciałbym spróbować jeszcze raz swoich sił w rekrutacji. Coś od siebie: Powodzenia wszystkim i pozdrawiam! 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubixs Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 (edytowane) Imię:jakub Nick:kubixs Login:kubixs SID:124721 Wiek:17 Ilość przegranych godzin na serwerze : 133godz Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=kubixs Coś o sobie: jestem raczej miłomom osobom Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : ponieważ lubię samochody Coś od siebie: nigdy nie byłem w żadnej frakcji Edytowane 3 Listopada 2022 przez kubixs 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokdawe Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Imię: Dawid Nick: pokdawe Login: pokdawe SID: 8782 Wiek: 18 Ilość przegranych godzin na serwerze :691H Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak laweta to misiek Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=pokdawe Coś o sobie: Nazywam się Dawid mam 18lat. Mam starszego brata. Moim zainteresowaniem jest: różne akcje giełdowe, inwestycje Ulubioną tematyką filmów jakie oglądam są filmy akcji, takie jak "Uncharted". Lubię słuchać muzyki i robię to często, najbardziej lubię hip hop, ale lubię sobie czasami posłuchać chill. Z charakteru jestem osobą miłą i sumienna, staram dążąc do celu, który sobie postawiłem. Mam własny styl ubierania się ale czasami, lecz czasami zdarza się, wybierać jakieś "stroje" ze "sceny" mody. Mam wiele osób którymi mogę ufać, ale zdarzają się również tacy fałszywi, których sraram się eliminować z mojego życia. Mam psa "Lucky", ponieważ przetrwał jako jedyny. Mam 187cm wzrostu ,niebieskie oczy. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : ponieważ nie mam już zbytnio co robić na serwerze, a chciałbym powrócić na "stare śmieci" Coś od siebie: Sorki, że tak mało napisałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Imię:Mateusz Nick:Matik. Login:matik SID:6510 Wiek:17 Ilość przegranych godzin na serwerze :1140 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :tak Laweta to misiek Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=matik Coś o sobie: Siemanko jestem Mateusz lubie sobie babola przysmażyć a tak ogólnie lubie grac na serwerze multirpg Jestem GIGACHADEM Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Myślę że sepłnie się na tym stanowisku jestem doświadczonym graczem Role play i trzeba zrobić porządek wreszcie z tymi autkami 🙂 Coś od siebie:Piwo to moje paliwo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProNoob Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Imię: Antek Nick: ProNoob Login: ProNoob SID: 1190 Wiek: 16 Ilość przegranych godzin na serwerze : 107h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak Laweta to misiek Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=ProNoob Coś o sobie: Jestem Antek interesuje się głównie motoryzacją, interesuje się także grami, jestem pomocny i miły Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Chciałbym się dostać do tej frakcji ze względu sytuacji która jest nieustannym problemem na serwerze, jakim są wszędzie porzucone auta na mapie naszego serwera. Niestety jako zwykły gracz nie należący do frakcji, nic nie mogę z tym fantem zrobić. Praca w SARA jest aktualnie moim jedynym celem na serwerze, którego jeszcze nie spełniłem. Wykazywałbym się ogromną aktywnością na serwerze, jeżeli dostałbym szansę w tej frakcji. Inne frakcje uważam za nudne, dlatego bardzo chciałbym dołączyć do SARA. Coś od siebie: Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti_ Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Imię:Bartosz Nick:Bartix123321 Login:Barti. SID:71208 Wiek:15 Ilość przegranych godzin na serwerze :123h oraz 3m Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Oczywiście, Laweta to misiek Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Bartix123321 Coś o sobie: Nazywam się Bartosz, przeżyłem już 15 wiosen i uwielbiam grać w gry. W gry które gram to CS:GO, na randzę Gold Nova III którą wbiłem ponieważ już dosyć sporo gram w CS'ka, gram również w MTA:SA mój staż w MTA wynosi ok. 4 lata z przerwami. Pochodzę z województwa Podkarpackiego, z małej miejscowości, moja pasja to motoryzacja w przyszłości planuje zakup własnego motocykla. Na codzien jestem miłą, pomocną oraz uśmiechniętą osobą nie szukam konfliktów i zazwyczaj jestem kulturalny, jestem otwarty na nowe znajomości, w wolnym czasie gram lub uczę się programowania (język lua). Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Ponieważ, uważam że jest to jedna z lepszych i ciekawszych frakcji na serwerze, mogłem tylko popatrzyć jak inni na niej pracują a sam chciałbym tego spróbować nigdy jeszcze nie pracowałem w owej frakcji tutaj na serwerze. Na serwerze gram już od dłuższego czasu wiem gdzie jest większość miejsc, i jak odgrywać RP owej frakcji. Wiele razy na konkurencyjnych serwerach byłem w tej frakcji i szło mi dobrze, byłem chwalony przez Liderów jak i graczy za swoją pracę, postawę i RP. Uwielbiam, własnie frakcje oparte na zbieraniu porzuconych aut z mapy lub odgrywaniu RP. W frakcji, zamierzałbym przebyć jak najdłużej i w przyszłości zdobyć jakieś awanse, wiem czym się owa frakcja zajmuje co moża a czego nie i dlatego mi się bardzo podoba, pod względem pracy jak i wzgłedem odgrywania RP. Coś od siebie:Pozderki, i powodzonka dla tych którzy też piszą podania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macie323 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 (edytowane) Imię: Maciej Nick: macie323 Login: macie323 SID: 125652 Wiek: 14 Ilość przegranych godzin na serwerze : 47 godzin Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=macie323 Coś o sobie: Jestem Maciej, mam 14 lat, pochodzę z województwa Małopolskiego, jestem miły, spokojny, oraz nie wpadam w złość. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Ponieważ chciałbym robić coś przydatnego na serwerze, oraz dobrze zarabiać. Coś od siebie: Lubię grać, oraz lubię składać duże Lego, np: Saturn V Laweta to misiek Edytowane 4 Listopada 2022 przez Maciek_323 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strambeel Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 (edytowane) Imię:Dawid Nick:Dolar_ Login:DolarFN SID:100712 Wiek: 15 lat Ilość przegranych godzin na serwerze :724h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :Tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Dolar_ Laweta to misiek Coś o sobie: Jestem Dawid pochodzę z wielkopolski mam 15 lat chodzę do technikum na kierunek Technik pojazdów samochodowy. Uwielbiam grę w koszykówkę jak i równierz motoryzację. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Bo jest ciekawe :) Coś od siebie: powodzenia wszystkim co piszą rekru Edytowane 5 Listopada 2022 przez Dolar_ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syn.Flya Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Imię:Bartek Nick:Qb00ssh Login:Qb00sh SID:109976 Wiek:17 Ilość przegranych godzin na serwerze :940h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Qb00ssh Coś o sobie: :Młody chłopak, lat 17, lubię poznawać nowych ludzi, łatwo nawiązuje kontakty z obcymi, poza graniem na serwerze lubię czasem chillować na moim moto jeżdżąc po lesie. Z roku na rok uczę się coraz więcej, chodzę dodatkowo na różne szkolenia dodatkowe ogranizowane ze szkoły, co powoduje że rozwijam się w bardzo szybkim tępię Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Uważam iż Ponieważ jestem aktywną osobą. Lubię poświęcać czas na gry a szczególnie w MTA na MultiRPG. Jeśli bym się dostał to SARA będzie moją drugą frakcją!. Lubię również holować pojazdy na PP gdy są porzucone. Zapoznałem się z regulaminem i będę go przestrzegać Coś od siebie: Sara to rodzina ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabek2137 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Imię: Kamil Nick: sabek2137 Login: sabek2137 SID: 100777 Wiek: 15 Ilość przegranych godzin na serwerze : 1200 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak Laweta to Misiek Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=sabek2137&page=2 Coś o sobie: Witam, mam na imię Kamil, mam 15lat. Mieszkam w województwie Mazowieckim. Chodzę do szkoły branżowej na zawód murarz tynkarz. Interesuję się jazdą wyczynową na rowerze oraz w wolnym czasie gram w MTA. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Chciałem wrócić do frakcji starego zarządu. Coś od siebie: Powodzenia wszystkim. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebix79_Game Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Imię: Sebastian. Nick: Sebix79_Game Login: Sebix79_Game SID: 119403 Wiek: 14. Ilość przegranych godzin na serwerze : 41h. Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak, Laweta to misiek. Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : Nie mam kar. Coś o sobie: Mam na imię Sebastian, jak już wspomniałem, mam 14 lat. Jestem zwyczajnym chłopakiem z dość specyficznym poczuciem humoru. Mam ogromny dystans do siebie. Lubię zawierać nowe znajomości, nie sprawia mi to żadnego problemu - a wręcz, lubię to robić. Każda nowa znajomość wnosi coś nowego, ciekawego do mojego życia i przez nią nabieram doświadczenia. Jestem dość kulturalną osobą, która wie, jak się zachować w danej sytuacji. Mimo swojego humorystycznego podejścia do wielu spraw, potrafię być naprawdę poważny i zająć się czymś jak należy. Gdy już zabieram się za coś, przykładam się do tego bardzo starannie. Można mi zaufać i powierzyć mi obowiązki, jestem także zawsze punktualny, zawsze stawiam się o umówionej godzinie na dane mi spotkanie. Nie toleruję chamstwa, prostactwa, jakiegokolwiek przejawu braku kultury, zwłaszcza do osób starszych i do kobiet. Jestem zdania, że człowiek powinien szanować innego człowieka niezależnie od tego jakiej jest płci, w jakim wieku czy co osiągnął. Przejdźmy teraz do moich Wad - bywam leniwym człowiekiem. Mam tendencję do tego, aby odkładać powierzoną mi czynność na inny termin, bo po prostu mi się nie chce. Zwalczam to i jest lepiej, ale jak pewnie wszyscy wiedzą - całkowicie pozbyć się swojej największej wady nie jest łatwo. Przechodząc dalej, bardzo często bywa tak, że podczas popełnienia błędu nie widzę w nim swojej winy i obarczam nią każdego, kto był zamieszany w sytuację, tylko nie mnie. Dopiero po czasie dochodzi do mnie to, że to ja zawiniłem. Wtedy, co logiczne, przepraszam i staram się poprawić swoje zachowanie. Następną kwestią jest to, że jestem uparty - zawsze stawiam na swoim. To i zaleta i wada, zależy od punktu patrzenia. Często aż za bardzo jestem zadumany w swoim zdaniu i potem, gdy okazuje się, że jednak byłem w błędzie, jestem zły na siebie. A, a propos złości - bywam czasami wybuchowy. Mam na myśli to, że nie bardzo zważam na to, co mówię i robię głupie rzeczy. Nie zdarzyło mi się to już od dłuższego czasu, jednak gdybym miał być wybrany na stanowisko SARA, to chciałbym, aby Zarząd wiedział jaki mogę być. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Głęboko się zastanawiałem nad tą frakcją od dłuższego czasu. Zakres prac w SARA w pełni jest moim guście i uważam, że jest najważniejsza na serwerze, która oczyszcza mapę, ma kontakt z graczami i uczestniczy w różnych RP. W tej frakcji wiem, że nie popadnę w monotonie. Coś od siebie: Myślę że jak bym się dostał do SARA to bym starał się żeby ulice były czyste i bezpieczne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100plnhox Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Imię: Robert Nick:100plnhox Login:100plnhox SID:59466 Wiek:13 Ilość przegranych godzin na serwerze : 171 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=100plnhox Coś o sobie: mam na imie robert chce być we frakcji i interesuje sie lawetami Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : gdyż naj łatwiej sie dostać [najniższe wymagania] Coś od siebie: powodzenia życze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mani17_ Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 19:41, Toomekk napisał: Imię: Mateusz Nick: _Mani17_ Login:_Mani17_ SID: 124958 Wiek: 14 Ilość przegranych godzin na serwerze : 32 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=_Mani17_ Coś o sobie: Jestem Mateusz, lubie grać w mta i nie tylko, zajmuje się informatyką. Pochodzę z okolic Gdańska, jestem miłym i pomocnym człowiekiem. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Myślę że ta frakcja jest ważna i nie może zabraknąć ludzi zajmującymi się tym, jeśli nie było by Road Assistance mapa była by zawalona dużą ilością pożuconych samochodów Coś od siebie: Mam nadzieję że dostanę się do frakcji ponieważ myślę że to coś dla mnie, pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogus_ Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Imię: Marcin Nick: _Wacik_ Login: Marcin!cpn SID: 98883 Wiek: 14 Ilość przegranych godzin na serwerze : 807 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=_Wacik_ Coś o sobie: Mam na imię Marcin i pochodze z woj. Warmińsko Mazurskiego.Mam 14 lat oraz interesije sie grami i piłką nożną. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Nie ukrywam ,że mi sie podoba ta frakcja ,ponieważ chcicał bym odgrywać rolę pracownika frakcji SARA Coś od siebie: Mam nadzieje ,że mnie przyjmiecie do Frakcji San Andreas Road Assistance. ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kszyggz Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 12:41, Toomekk napisał: Imię: Kuba Nick: xFantiix Login: _zm4tka SID:124571 Wiek:15 Ilość przegranych godzin na serwerze :175 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :w 85% Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=xFantiix Coś o sobie: Jestem Kuba znam sie dobrze na informatyce i komputerach gram w mta od 3 lat a na multirpg od wrzesnia lecz to nie zmienia tego ze jestem slaby na tym serwerze zazwyczaj jestem marudny i często mi się nudzi lubie pomagać ludziom i sie kolegowac z innymi Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : lubie pracować jako laweciarz lecz praca jest miła i spokojna Coś od siebie: Niesądze ze sie dostane ale powodzenia każdemu kto próbuje Imię: Kuba Nick: xFantiix Login: _zm4tka SID:124571 Wiek:15 Ilość przegranych godzin na serwerze :175 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :w 85% Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=xFantiix Coś o sobie: Jestem Kuba znam sie dobrze na informatyce i komputerach gram w mta od 3 lat a na multirpg od wrzesnia lecz to nie zmienia tego ze jestem slaby na tym serwerze zazwyczaj jestem marudny i często mi się nudzi lubie pomagać ludziom i sie kolegowac z innymi Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : lubie pracować jako laweciarz lecz praca jest miła i spokojna Coś od siebie: Niesądze ze sie dostane ale powodzenia każdemu kto próbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoShi42 Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 (edytowane) Imię: Daniel Nick: KoShi2K Login: KoShi42 SID: 60315 Wiek: 20 Ilość przegranych godzin na serwerze : 1287h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Oczywiście Szefie. laweta to misiek Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=KoShi2K Coś o sobie: Czesc mam na imię Daniel, mam 20 lat i mieszkam niedaleko Katowic. Moje zainteresowania to spanie, gry komputerowe. Jestem spokonjy,grzeczny, pomocny, oraz gdyż zawsze pracuje uczciwie. Pomagam jak mogę osobie która oczywiście potrzebuje pomocy, chciałbym naprawdę porządku mieć na serwerze. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : SARA, według mnie, to ważna frakcja, której nie może zabraknąć na serwerze. Pracą laweciarzy interesuję bardziej niz w Policji lecz także Taxi, a na serwerze będe często przebywać co widać po godzinach w grze. Według mnie, to bardzo ciekawa frakcja.. Coś od siebie: Powodzonka innym ludziczkom, kocham was ❤️ Edytowane 6 Listopada 2022 przez KoShi42 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialastokox Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 (edytowane) Imię: Filip Nick: pierog.exe Login: bialastokox SID: 109653 Wiek: 16 Ilość przegranych godzin na serwerze : 91h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : tak Laweta to Misiek Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=pierog.exe Coś o sobie: Siemano jestem Filip mam 16 lat niektórzy mnie znaja niektórzy nie, inni z lepszej inni, z gorszej strony gram na tym serwerze już rok i sprawia mi to przyjemność były gorsze i lepsze dni lecz nadal pamiętam ten serwer z jak najlepszej strony i chciałabym grać tu najdłużej i zachować się każdym dniem. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Ponieważ jest to frakcja spokojna i przyjazna dla graczy należące do niej, lidera jeszcze nie poznałem lecz myślę że pokaże się z najlepszej strony, jest tu sporo do nauczenia. Można pozwiedzać sobie mapę pogadać z ludźmi i odgrywać RP. Coś od siebie: pozdro wariaty wy moje. Edytowane 6 Listopada 2022 przez bialastokox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananaseq Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Imię: Karol Nick: 14 Login: Ananaseq SID: 106465 Wiek: 14 Ilość przegranych godzin na serwerze :585 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :Oczwiście Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Ananaseq69 Coś o sobie: Siema, jestem Karol Ogólnie to lubię grać w gierki i prawie cały swój wolny czas poświęcam na granie w piłkę nożną lub gry na komputerze. Najbardziej przesiaduję przy komputerze w godzinach popołudniwych i wieczornych. Szybko się uczę, oraz nie mam problemu z słuchanie wyrzszych rang. Jestem osobą która szybko nawiazuję znajomości i lubi przesiadywać w gronie. Jestem osobą kultularną która nie za często używa wulgaryzmów , oraz jestem doajrzały emocjonalnie jak na swój wiek. Jestem osobą wytrawałą i napewno niepożałujecie gdy wezimieće mnie do akademi SARA. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Według mnie, jest to fajna frakcjia ze względu na odgrywanie rp , oraz chciałbym sprawdzić się w czymś nowym na tym serwerze. Z tego co słyszałem we frakcji jest miła atmosfera oraz fajne rp którego chciałbym spróbować Coś od siebie: Pozdro 😉 -------------------------------------------------------- San Andreas Police Department - ✖ San Andreas Medical Center - ✖ San Andreas Road Assistance - ✖ San Andreas Fire Departament -✖ Transport Of San Andreas - ✔ -------------------------------------------------------- Biznes San News - ✖ Biznes Fabryka Aut - ✔ Biznes Multi FM- ✖ -------------------------------------------------------- W banku 2kkk - ✔ W banku 10kkk - ✔ W banku 15kkk - ✔ W banku 20kkk - ✔ Najwięcej w banku - 35kkk -------------------------------------------------------- Support - ✖ Administrator - ✖ Administrator ROOT - ✖ -------------------------------------------------------- pozdro -------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr900 Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Imię: Piotr Nick:piotr900 Login:piotr900 SID:17136 Wiek:22 Ilość przegranych godzin na serwerze :263h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=piotr900 Coś o sobie: Jestem Piotr mam 22 lata lubie motoryzacje i sport , jednak wole gdy ktoś sam mnie pozna i wyrobi zdanie a nie opisywać siebie Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Ponieważ byłem wielokrotnie w tej frakcji na różnych serwerach nawet w zarządzie także wiem co i jak Coś od siebie:mam nadzieję że się dostanę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUWALO Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Imię: Mateusz Nick: SUWALO Login: SUWALO SID:117496 Wiek:16 Ilość przegranych godzin na serwerze :175 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=SUWALO Coś o sobie: jestem Mateusz, mam 16 lat i mieszkam koło Bydgoszczy. trenuje BJJ i mma lubię też trenować różne sport, jestem miły ,pomocny. lubie bardzo sobie pograć wieczorami i w wolnym czasie. Lubię pomagać ludziom chodzę do szkoły logistycznej z profilem mundurowym. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : nie wiem czemu SARA tak po prostu bym chciał spróbować w tej frakcji ponieważ nigdy nie byłem w takiej frakcji. Coś od siebie: Mam nadzieje że się dostanę do frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyrkvs Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Imię: Oskar Nick: Cyrkvs Login: OskaritoSzefito SID: 119042 Wiek: 14 Ilość przegranych godzin na serwerze : 150h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak laweta to misiek Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=OskaritoSzefito Coś o sobie: Szanowny liderze SARA. Mam na imię Oskar, w sierpniu bieżącego roku ukończyłem 14 lat. Aktualnie uczę się w Szkole podstawowej, w klasie 8. Jestem osobą, która cechuje się wysoką kulturą osobistą, mimo iż posiadam zaledwie 14 lat, co dla niektórych jest bardzo młodym wiekiem. Uważam, iż jestem bardzo dojrzałą emocjonalnie osobą. Posiadam wielu znajomych oraz przyjaciół i chętnie nawiązuję nowe kontakty. Lubię zadawać się z osobami posiadającymi te same lub podobne zainteresowania do moich. Moimi zainteresowaniami są przede wszystkim rzeczy związane z komputerami, programowanie, informatyka, elektronika (ostatnimi czasy) w tym naprawa sprzętów elektronicznych, oczywiście gry komputerowe, a w szczególności cała seria GTA, poza tym lubię grać ze znajomymi w Minecraft, Counter Strike'a oraz Rocket League'a. Lubię uczyć się nowych rzeczy, a słuchanie osób, które mają rozległą wiedzę w danej tematyce, sprawia, że ja też się uczę, a co więcej chętnie i w prosty sposób. Interesuje się też troszkę samochodami, choć mam jak wiecie 14 lat i jeszcze nie posiadam prawa jazdy, to od dziecka zawsze przyglądałem się na to co robi mój tata w garażu i jakoś mi tak zostało. W wolnym czasie lubię też pomajsterkować w garażu. Moim najbliższym planem na życie jest dobre napisanie matury i wyjazd na studia do większego miasta. Chciałbym aby moja przyszła praca choć odrobinę była związana z moimi zainteresowaniami. W przyszłości chciałbym zakupić jakiś fajny nowy samochód, jeżeli oczywiście będzie mnie na to stać. Jestem osobą odpowiedzialną, asertywną, osobą stabilną emocjonalnie, tak jak wspomniałem wyżej osobą cechującą się wysoką kulturą osobistą, zawsze chętną do pomocy i rozwiązywania problemów. Jestem człowiekiem uczciwym, przede wszystkim staram się być uczciwym wobec siebie ponieważ kogoś można oszukać, ale swojego sumienia nigdy. Potrafię podporządkować się swoim przełożonym i dostosować swoje zachowanie do sytuacji w jakiej się znajduję. Nie lubię wszczynać kłótni z innymi oraz robić zbędnego zamieszania. Bardzo dużą radość sprawia mi pomaganie ludziom, jeżeli mam taką okazję to od razu to robię. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Myślę, iż zasługuję na to stanowisko, gdyż jestem osobą pełną kultury osobistej, cechuję się wysoką dojrzałością emocjonalną, jestem zawsze chętny do pomocy innym. Zawsze staram się być sobą bez względu na to, co sądzą o mnie inni ludzie. Idę do przodu do postawionych sobie przeze mnie celi. Jestem szczery, czasami może zbyt szczery. Posiadam duży staż gry, myślę, że jestem znany przez sporą część starszych graczy serwera. Duży staż gry wiąże się również z dużą wiedzą o serwerze, bez trudu jestem w stanie pomagać graczom w potrzebie i odpowiadać na większość często zadawanych pytań. W sytuacjach stresowych zawsze staram się znaleźć kompromis, aby życie każdego było lepsze. Nigdy nie odchodzę z nowego stanowiska po kilku dniach, co widać po czasie spędzonym we frakcjach w których byłem. Zawsze staram się dać z siebie wszystko i zaprezentować swoją osobę z jak najlepszej strony. Wiem z jakimi obowiązkami wiąże się stanowisko na które aplikuje. Mam czas, chęci oraz możliwości do pełnienia "służby" jako Sara. Uważam, że jestem osobą godną zaufania i powierzenia odpowiedzialności która wiąże się z rangą. Nie jest to moje pierwsze podanie, myślę, że pokazuje to tylko jak bardzo mi zależy i utwierdza w przekonaniu, że naprawdę się staram i jeżeli otrzymam taką szansę to na pewno jej nie zmarnuję. Będę godnie reprezentować serwer i nie zawiodę, obiecuje. Coś od siebie: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilek2115 Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Imię: Kamil Nick: kamilek2115 Login: kamilek2115 SID: 86383 Wiek: 16 Ilość przegranych godzin na serwerze : 260godz Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Jasne że tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : nie było ich bo miałem przerwę na MultiRPG ale wracam silniejszy i bardziej zmotywowany Coś o sobie: Witam mam na imię Kamil mam 16 lat Pochodzę z województwa opolskiego miasta Opole, moja pasują jest Jazda na enduro i ogólnie motoryzacja, chodzę do 1 klasy zawodówki kierunek Mechanik maszyn rolniczych, dzienie gram na MultiRPG spędzając miło czas z ziomkami jestem miły spokojny wyrozumiały oraz jeśli jakiś konflikt nastąpi to prubuje go odrazu załagodzić. Myślę że to wszystko z potrzebnych informacji o mnie wrazie co dopisze jakby było trzeba Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Ponieważ ta frakcja jest najciekawsza nie trzeba dużo RP odgrywać jeździsz dniami i zabierasz auta porzucone na pp pomagasz gracza gdy ich auto się zepsuje jeździmy po całej mapie SA Oczyszczamy drogi z porzuconych aut aby inni gracze mogli swobodnie jeździć, frakcja SARA Jest też moja ulubioną frakcją na serwerze Ponieważ tak jak wspominałem jeździmy sobie i nic praktycznie nie robi RP jest ciekawe i krótki i napewno każdy da sobie z nim radę, uczę się szybko na swoich błędach gdy nie zakumam to porostu się dłużej i się uczę, dostałem się jak był poprzedni lider w rekruatcji ale byłem w szpitalu i nie miałem jak zjawić się na spotkanie, jestem Dużo aktywny dniami i nocami chętny do współpracy, pomagania liderowi miło się pośmiać pośpiewać na TS. Coś od siebie: Pozdrawiam każdego gracza, osoba która bierze udział w rekrutacji , Pozdrawiam Najlepszego Lidera SARA oraz Zarząd serwera Kocham was wszystkich za taki wspaniały serwer♥️🚧🚚 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiszlugi Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Imię:Łukasz Nick:Lukiszlugi Login:Lukiszlugi SID:93969 Wiek:14 Ilość przegranych godzin na serwerze : 132h cały czas rośnie Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :Tak oczywiscię Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Lukiszlugi Coś o sobie: Jestem Łukasz lubię lawety i medycynę. ( Byłem w SAMC ) Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Trzeba pozamiatać nie potrzebne pojazdy z całej mapy :)) Coś od siebie: Myślę ze zostanę rozpatrzony Pozytywnie ❤️ 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi