Toomekk Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Witajcie drodzy gracze! W dniu dzisiejszym chciałbym oznajmić, że Frakcja San Andreas Road Assistance otwiera rekrutację w szeregi akademii! Od zawsze marzyłeś, żeby pracować w tej właśnie frakcji? Oto twoja szansa! Aby zostać przyjętym do frakcji, należy spełniać poniższe wymagania oraz poprawnie uzupełnić wzór. WYMAGANIA - Sprawny mikrofon oraz słuchawki. - Działający komunikator Discord oraz TeamSpeak3. - Znajomość regulaminu frakcyjnego oraz Głównej Komisji Frakcyjnej. - Wysoki poziom kultury. - Dojrzałość emocjonalna. - Chęci oraz wytrwałość. Cytat WZÓR Imię: Nick: Login: SID: Wiek: Ilość przegranych godzin na serwerze : Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : Coś o sobie: Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Coś od siebie: 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popoq Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 (edytowane) Imię: Maciej Nick: Popoq Login: Popoq SID: 108069 Wiek: 12 Ilość przegranych godzin na serwerze : 128h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=popoq Coś o sobie: Jestem Maciej, mam 12 lat i mieszkam niedaleko Warszawy. Moje zainteresowania to spanie, gry komputerowe, i sporty ekstremalne, głownie szachy Jestem miły, pomocny, oraz zawsze pracuje uczciwie. Pomagam każdemu, kto tej pomocy potrzebuje. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : SARA, według mnie, to ważna frakcja, której nie może zabraknąć na serwerze. Pracą laweciarzy interesuję się od kilku lat, a na serwerze staram się być na bierząco z ich działaniami. Według mnie, to bardzo ciekawa frakcja, w której każdy dzień na służbie jest inny i niepowtarzalny. Coś od siebie: powodzenia wszystkim Laweta to misiek (nmg koloru dac, potem sprobuje) Edytowane 1 Listopada 2022 przez popoq Laweta to misiek 7 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeksiKristofer Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 (edytowane) Imię: Mateusz Nick: Vulcan Login: Vulcan SID: 106015 Wiek: 12 Ilość przegranych godzin na serwerze : 185 godz. Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Oczywiście że tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Vulcan Coś o sobie : Mam na imię Mateusz. Czekam na gre szachy dla debili. Wolne chwile spedzam przy kompie. Lubie jeść. Lubie rolnictwo. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : SARA to ciekawa frakcja serwera oparta na jeździe autem, czyli to co lubię. Bardzo chcialbym sie dostac ponieważ mam tam znajomego. Coś od siebie : Uwielbiam tymbarka o smaku kaktusa. Laweta to misiek Edytowane 2 Listopada 2022 przez Vulcan 7 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 WZÓR Imię: Kamil Nick: kvmz Login: kamzus SID: 115832 Wiek: 14 Ilość przegranych godzin na serwerze : 555h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Jasne Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Kamzus Coś o sobie: Cześć tak jak wspominałem u góry mam na imię Kamil, pochodzę z małej miejscowości na województwie pomorskim, moimi zainteresowaniami są: granie w komputer, wędkowanie oraz piłka nożna. Poświęcam dużą część wolnego czasu na gry komputerowe itp, jestem osobą która posiada kulturę, która się angażuje w daną rzecz oraz którą posiada bardzo dużo chęci do współpracy z innymi. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Ponieważ chciałbym jeszcze raz spróbować frakcji SARA, mam dużo chęci oraz czasu wolnego do gry. Podoba mi się ta frakcja ponieważ posiada dość sporą flote pojazdu itp, oraz chciałbym zobaczyć jak jest teraz. Coś od siebie : a, ą, b, c, ć, d, e, ę, f, g, h, i, j, k, l, ł, m, n, ń, o, ó, p, q, r, s, ś, t, u, v, w, x, y, z, ź, ż. 6 7 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 (edytowane) Imię:Adam Nick:Tiger!!! Login:Tiger!!! SID: 106016 Wiek:14 Ilość przegranych godzin na serwerze :230h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : oczywiście Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : nie wiem jak to zrobić ale mam dużo kar ponieważ kiedyś byłem młody i głupi a teraz jestem dobrym graczem 🙂 Coś o sobie: Wiec tak podstawy mam na imię Adam i 14 lat i pochodzę z woj. łódzkiego . W życiu prywatnym zajmuje się informatyką/grami. W wolnym czasie lubię jeździć na rowerze i grać w piłkę nożną i także zwiedzać.Interesuje się motoryzacją i rożnymi frakcjami.To teraz tak krótko o moim charakterze jestem osobą otwartą, potrafię się bawić i wygłupiać lecz potrawie zachować powagę kiedy taka jest wymagana. Także dopasowuję się do grona ludzi z którymi gram. Lubie poznawać nowych i ciekawych ludzi. Nie łącze gry z życiem prywatnym. Szybko się uczę nowych rzeczy. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? Myślę że jest to najlepsza frakcja dla mnie w której mogę się cały czas rozwijać. Jest to frakcja która mnie pasjonuje. Chciałbym pilnować porządku na naszych serwerowych drogach Coś od siebie: powodzenia dla innych Pozdrawiam serdecznie Edytowane 1 Listopada 2022 przez Tiger 4 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3LM0NDZIAK Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 (edytowane) Imię:Bartosz Nick:B3LM0NDZIAK Login:B3LM0NDZIAK SID:38167 Wiek:13 Ilość przegranych godzin na serwerze : okolo 600h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :Tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=B3LM0NDZIAK Coś o sobie: Lubie zwierzeta grac w gry i moge poswiecic minimum 2h dziennie na frakcje sara Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Lubie jezdzic lawetami jest spokojnie nikt nie ma problemu do sary ogolnie czasem by sie przydalo Coś od siebie: mysle ze sara to idealna frakcja dla mnie Laweta to Misiek Edytowane 1 Listopada 2022 przez B3LM0NDZIAK 4 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo1 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Imię:Kacper Nick:ziolo1 Login:mati123we SID:36639 Wiek:17 Ilość przegranych godzin na serwerze :1530h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :Tak Laweta to Misiek Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=mati123we+ sorry za taką ilość Coś o sobie: Nazywam się Kacper mam 17 lat.Interesuje się grami komputerowymi. W wolnym czasie gram na serwerze Multirpg oraz majsterkuje. Mieszkam w województwie lubelskim.Mam 193 wzrostu.Jestem osobą miłą i szczerą. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Poniewaz jest to fajna frakcja ciągle się w niej coś dzieje. Napewno będzię panował znów porządek. Coś od siebie: gratulacje Toomekk😀😀😃 8 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfin1111 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Imię: Przemek Nick: Delfin. Login: Delfin. SID: 125868 Wiek: 14 Ilość przegranych godzin na serwerze : niestety ale tylko 1 godzina (będę praktycznie codziennie grał wiec godziny się nadrobią) Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak (Laweta to Misiek) Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : Nie mam żadnych kar na koncie Coś o sobie: Jestem Przemek interesuje się samochodami typu JDM, interesuje się także grami uwielbiam słuchać muzyki, jestem nastawiony przyjaźnie do innych jak mogę to pomogę. 🙂 Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Mam doświadczenie (musze sobie co nieco przypomnieć) i lubię po prostu pracować jako SARA Coś od siebie: Powodzenia innym! Edytowane 2 Listopada 2022 przez Delfin1111 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexHQ Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Imię: Dionizy Nick:VexHQ Login:VexHQ SID:115800 Wiek:16 Ilość przegranych godzin na serwerze :270 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak Laweta to Misiek(nie wiem jak kolor zrobić) Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : nie mam Coś o sobie: Zwykły miły i pomocny chłopak, interesuje się tematyką wojskową oraz motoryzacyjną. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Chciałbym spróbować swoich sił no i nieco więcej się nauczyć Coś od siebie: powodzenia all Edytowane 3 Listopada 2022 przez VexHQ 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTEX Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Imię: Wojciech Nick:WOJTEX Login:WOJTEX SID:119410 Wiek:14 Ilość przegranych godzin na serwerze :340 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :Tak Laweta to Misiek (Niewiem jak kolor dać) Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :nie mam Coś o sobie: Cześć jestem Wojtek mam 14 lat mieszkam w województwie małopolskim kocham jeździć lawetą zapytacie skąd wiem jak jeździ się lawetą mój tata jeździ lawetą i chce jeździć jak on interesuje się tym. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Bo mój tata jeździ i chce pójść w jego ślady i interesuje się tym Coś od siebie: jak co mój tata jeździ manem i choluje auta po wypadku na autostradzie A4.pozdrawiam wszystkich którzy napisali rekrutacje. Edytowane 6 Listopada 2022 przez WOJTEX 6 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelTDI Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Imię:Paweł Nick:Agro_Gofer Login:Agro_Gofer SID:117744 Wiek:14 Ilość przegranych godzin na serwerze :435 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :Tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :nie bylo Coś o sobie: Cześć jestem Paweł mam 14lat mieszkam w woj.małopolskim na codzień zajmuje się gospodarka rolna i w wolnym czasie gram w gry lubię bardzo grać w mta i w farminga chce się dostać do Sary ponieważ mapa ma pełno porzuconych pojazdów Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Macie tu fajny skład i wogole fajna jest ta frakcja nie wymaga dużo i jest to naprawdę fajne chce też sporobowac być w tej frakcji dla zabawy na serwerze myślę że się uda Coś od siebie:pozdrawiam każdego kto pisze rekrutację i ci którzy już się dostali ❤️ 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoDDy* Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Imię: Szymon Nick: NoDDy* Login: NoDDy* SID: 38206 Wiek: 16 Ilość przegranych godzin na serwerze : 857h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road AssistaAssistance: Tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=NoDDy* Coś o sobie: Jestem Szymon i jak już powiedziałem mam 16 lat, chodzę do 2 klasy szkoły branżowej stopnia 1 na kierunek mechanik pojazdów samochodowych, interesuje się mechanika pojazdowa na serwerze gram od stycznia 2020 roku bardzo lubię ten serwer cały czas coś się dzieje. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : To jest bardzo fajna frakcja i chciałbym być jej członkiem Coś od siebie: no cóż mam nadzieję że mi się uda i wszystkim życzę powodzenia Laweta To Misiek 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1tu Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Cytat Imię: Oliwier Nick: young_multi Login: Oliwier1209 SID: 109942 Wiek: 15 Ilość przegranych godzin na serwerze : Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=young_multi Coś o sobie: Jestem Oliwier na drugie imię mam Kuba, uczeń klasy 1 liceum , więc wyzwań się nie boje ponieważ mam je codziennie nowe oblicza świata książek czy też życiem własnymi marzeniami. Jestem dobrym pozytywnym graczem, który stawia na dobrą zabawę, poznawanie nowych ludzi jak i otwartość na rozmowy. Moim zdaniem należenie do tego biznesu jest dla mnie drobnym spełnieniem się w tej grze dlatego liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby o dołączenie w te szeregi. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : fajna frakcja bedzie napewno duzo zabawy i sie troche tez naucze Coś od siebie: Pozdrawiam pracowników sary ❤️ Laweta To Misiek Edytowane 2 Listopada 2022 przez xReq 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Tate Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Imię: Kuba Nick: Bombashe16 Login: Bombashe16 SID: 91225 Wiek: 15 Ilość przegranych godzin na serwerze : 50 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : Nie mam Coś o sobie: Top G Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Jestem ogromnym fanem tej frakcji Coś od siebie: Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie pozdrawiam gorąco z rodzinką 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dictator CzasTroll Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Imię: Bartek Nick:CzasTroll Login:CzasTroll SID:109378 Wiek:15 Ilość przegranych godzin na serwerze : 1100 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : tak Laweta to misiek Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : Kary (strona 1 z 2) - MultiRPG Coś o sobie: Mam na imię Bartek, jestem typem osoby dążącej do celu, oddanym zapalonym graczem komputerowym , miłośnik boksu oraz MMA, jestem osobą kulturalną, przyjazną oraz szybko uczącym się typem człowieka. Jak pisałem wyżej sztuki walki to jest coś pięknego. Głównie swoje życie poświęcam treningom, spotkaniami ze znajomymi, czy graniu w gry. Mieszkam w bloku, jestem jedynakiem i tak jak mówiłem większość czasu spędzam w swoim w swoim domu grając w mta, czy to przy właśnie tych moich treningach. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : byłem już kiedyś w tej frakcji na tym serwerze i chciałbym spróbować jeszcze raz swoich sił w rekrutacji. Coś od siebie: pppppppppppppp 8 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krejzol_Salci Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Imię:Bartek Nick:Krejzol_Salci Login:Krejzol_Salci SID:98459 Wiek:15 Ilość przegranych godzin na serwerze :231 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :Tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Krejzol_Salci Coś o sobie: Lubie rowery i grać w gry.Mam 1psa i 2koty lubie chłopców,i małe dziewczynki.Mieszkam w woj.Mazowieckim i lubie jeździć rowerem po terenach. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Na mapie jest dużo porzuconych pojazdów i często wadzą na drogach chce utrzymać to w porzadku i pomagać na serwie.Chce pełnić ważniejsza funkcje niż zwykły gracz i myśle że frakcja to super opcja Coś od siebie:Mam nadzieje ze sie dostane i powodzenia innym. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G1TARA Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Imię: Wiktor Nick: G1TARA Login: viktoro12e SID: 4149 Wiek:15 Ilość przegranych godzin na serwerze : 327.27godz Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : yes Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :. https://multirpg.pl/game/penalties/?search=G1TARA Coś o sobie: Cześć wszystkim nazywam się Wiktor lubię robić pseudole. ostatnio dostałem się do Sa News Tutaj na MultiRPG. Mam 15lat mieszkam w miłomłynie lubie jezdzic rowerem Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Ponieważ jest to frakcja spokojna i przyjazna dla graczy należące do niej, jest tu sporo do nauczenia. Można pozwiedzać sobie mapę porozmawiać z ludźmi i odgrywać RP. Coś od siebie: Miłego Dnia Wieczoru Południa pozdrawiam administracje 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NanDitoTM Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Imię: Arek Nick: Waalden Login: knopersss SID: . Wiek: 16 Ilość przegranych godzin na serwerze:350h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Waalden Coś o sobie: Witam, mam na imię Arkadiusz mam 16 uczęszczam do drugiej klasy technikum na profilu technik mechanik, mam spore pojęcie o pojazdach oraz o ich naprawie, uwielbiam robić zdjęcia oraz jeździć na rowerze lub motocyklu, jestem miłym pomocnym koleżeńskim chłopem, lubię pomagać kolegom w ciężkich bądź mniej ważnych sytuacjach, staram się podchodzić do tematów ze zrozumieniem oraz pomocą dla innego człowieka, lubię pomagać ludziom, mocno przykładam się do swoich obowiązków, staram się robić wszystko jak najbardziej potrafię. na co dzień zajmuje się szkołą i czasami jakimiś mniejszymi wypadami ze znajomymi, lubię grać w gry komputerowe, typu mta wiedźmiń cs, ale głownie zajmuje się mta, tak jakoś mi przypadło do gustu, cóż chyba to tyle co mogę o sobie napisać Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Byłem w tej frakcji, było naprawdę miło, miło również spędzało czas na służbie, jest to bardzo fajna oraz ciekawa, ma bardzo rozbudowane rp. Bardzo bym chciał się dostać do owej frakcji. Ponieważ jest to jedna z lepszych i ciekawszych frakcji. chciałbym również jakiejś rozrywki z serwera ponieważ no już sporo osiągnąłem i chciałbym tak o sobie pomóc w czystości na mapce jaki i miło spędzić czas we frakcji. Coś od siebie: Życzę wszystkim powodzenia. Edytowane 3 Listopada 2022 przez knopersss 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jok_3R Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Imię:Szymon Nick: .Babushka. Login: Zero_Tsu SID: 114470 Wiek: 13 ale ogar Ilość przegranych godzin na serwerze : 450+ Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :Tak ''laweta to misiek'' Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=.Babushka. Coś o sobie: Nazywam sie Szymon, chodze do szkoly podstawowej w Parowej i mieszkam w wojewodztwie Dolnoslaskim. Mam 1 psa i 3 koty i bardzo je kocham. Nie lubie gdy wokol mnie jest chaos i osoby wyzywajace sie nawzajem. Bardzo lubie pomagac innym ludziom i slucham sie polecen gdy zajdzie taka potrzeba. Coś od siebie:Mam nadzieje ze sie dostane i zycze powodzenia innych graczom danego serwera. Edytowane 3 Listopada 2022 przez .Babushka.. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeQuzz Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Imię: Maciej Nick: NeQuzz Login:NeQuzz SID: 73803 Wiek: 16 Ilość przegranych godzin na serwerze : 242 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : oczywiście że tak bardzo fajny zwięzły i krótki regulamin "Laweta to misiek" Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=NeQuzz Coś o sobie: Hejka jestem Maciej mam 16 lat . Interesuje się motoryzacją i z tąd moja chęć wstąpienia w szeregi SARA. Osobiście jeżdżę na crossie ktm sxf 250 , lubię grac w gry : gta , mc . Czasem pomajsterkuje przy starym motorze czy innych rzeczach. Jestem osobą miłą i zaradną , nie mam problemu z wykonywaniem zadań osób wyższych ode mnie Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Tak jak już wspomniałem lubie motoryzację i majsterkowanie , dlatego chce się sprwadzić w szeregach frakcji SARA. Lubię jeździć pojazdami , a na lawecie napewno bym się sprawdził odcholowywując źle zaprakowane pojazdy Coś od siebie: może napisałem krótko ale zwięźłe i na temat . Pozdrawiam wszystkich co czytają , oraz zarząd SARA . Powodzenia innym ! 😉 -------------------------------------------------------- San Andreas Police Department - ✖ San Andreas Medical Center - ✖ San Andreas Road Assistance - ✖ San Andreas Fire Departament -✖ Transport Of San Andreas - ✖ -------------------------------------------------------- Biznes San News - ✖ Biznes Fabryka Aut - ✖ Biznes Multi FM- ✖ -------------------------------------------------------- W banku 2kkk - ✔ W banku 10kkk - ✖ W banku 15kkk - ✖ W banku 20kkk - ✖ Najwięcej kkk w banku - 3kkk -------------------------------------------------------- Support - ✖ Administrator - ✖ Administrator ROOT - ✖ -------------------------------------------------------- pozdro -------------------------------------------------------- Kontakt: tajemviczy #3436 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albandits Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Imię: Michał Nick: gustafo Login: Albandit's SID:123909 Wiek:14 Ilość przegranych godzin na serwerze :228 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? :Tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) :https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Albandit's Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : zawsze chciałem odcholowywać inne auta i jeździć lawetą Coś od siebie: Lubię grzyby 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek cukrzyk Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Imię: Jan Nick: nadzianyyy Login: nadzianyyy SID: 106173 Wiek: 14 Ilość przegranych godzin na serwerze : 206h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak laweta to misiek Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : Kary (strona 1 z 1) - MultiRPG Coś o sobie: Mam na imię Jan, mam 14 lat. W tym roku szkolnym wybrałem swoją nową szkołę średnią oraz wybrałem profil teleinformatyczny. Interesuje się komputerami, a także informatyką samą w sobie oraz jakiś czas interesowałem się majsterkowaniem. Umiem się szybko zaprzyjaźnić i poznać się w krótkim czasie ponieważ lubię gadać na tematy, które mnie interesują. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Moim wyborem stała się ta frakcja ze względu na fajny i w miarę opłacalny zarobek. Lubię poznawać i brać udział w moich nowych przygodach. Myślę, że frakcja SARA jest dobrą i ogarniętą frakcją oraz nie wymagają bardzo dużo np. wysokiej znajomości RolePlay'u itp.. Coś od siebie: Pozdrawiam wszystkie osoby piszące podania oraz osoby, którym się udało dostać. Edytowane 2 Listopada 2022 przez nadzianyyy Miałem błąd w zdaniu w pytaniu "Dlaczego akurat S.A Road Assistance?" 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek5366 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Imię: Paweł Nick: borek5366 Login: borek5366 SID: 120555 Wiek: 15 Ilość przegranych godzin na serwerze : 46h Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : tak Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=popoq Coś o sobie: Jestem Paweł, mam 15 lat i mieszkam niedaleko Lublina. Moje zainteresowani , gry komputerowe, i sporty np. piłka ręczna wygrana wojewódzka, Jestem miły, pomocny, oraz zawsze pracuje uczciwie. Pomagam każdemu, kto tej pomocy potrzebuje. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : , według mnie, to ważna frakcja, której nie może zabraknąć na serwerze ponieważ wszędzie by były samochody Według mnie, to bardzo ciekawa frakcja, w której każdy dzień na służbie niepowtarzalny. Coś od siebie: Chciałbym bardzo się dostać do tej frakcji lecz wątpię przez jednego admina który mi daje cały czas bany za słowo kurcze (serio nie żartuje) powodzenia wsystkim 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio_terus14 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 4 godziny temu, Andrew Tate napisał: Imię: Piotrek Nick: Pio_terus14 Login: Pio_terus SID: 123433 Wiek: 14 Ilość przegranych godzin na serwerze : 221 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak laweta to misiek Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Pio_terus14 Coś o sobie: Witam, jestem Piotrek mam 14 lat interesuję się strażą oraz piłką nożną i lubie tematykę pojazdów chodzę do straży (młodzierzowa drużyna pożarnicza) i chodze do 7 klasy Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : chce robić coś nowego Coś od siebie: laweta to misiek kc SARA 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostkaboy Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 1.11.2022 o 19:41, Toomekk napisał: Imię: Grzesiu Nick: kostkaboy Login: WertexGames SID: 11060 Wiek: 17 Ilość przegranych godzin na serwerze : 539h.15 min Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? : Tak laweta to misiek Wypisz swoje kary(Prosimy wkleić link do kar) : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=kostkaboy Coś o sobie: Siema, mam na imię Grzechu. Mam 17 lat, interesuje się sportami po części koszykówka i piłką nożną, mi sie wydaje ze to drugie bardziej mi odpowiada, uważam ze jak niezle sie spoce w ta piłke to mam potencjał, ale to juz nie istotne xD. Interesuje sie muzyką, od małolata sluchalem z rodzenstwem rapu typu czarnego z LA i bardzo sie przywiązałem do tej muzyki, po dzień dzisiejszy słucham czarnego rapu to oczywiste, lecz z czasem gust sie zmieniał. Zacząłem nową ere w stosunku do muzyki, Chiraq inaczej Chicago drill. Może po prostu muzyka, tego gatunku muzycznego słucham najdłużej, moim potencjałem jest to też ze zapamiętuje prawie każdy tekst ktorej muzyki najbardziej lubię sluchać. Moimi ulubionymi artystami są: L'A Capone, FBG Duck, LeakyShotEmDown, Lil jay, oraz Bandz. Ale dobra juz nie bede zanudzać swoja muzyką. Jestem w 3 klasie logistyka w ekonomicznej szkole, idzie mi wporzadalu na 2,3 mozna zdawac w szkole sredniej, lecz czasem jest ciezko. Pochodze z nie małego miasta w Zachodniopomorskim województwie Stargard obok Szczecina. Na ogół dużo trenuje w klubie piłkarskim, jestem lewym skrzydłowym w A klasie no i mam narazie kilka bramek oraz 1 asyste. Niby moglbym o wiele wiecej o sobie powiedzieć ale to juz wtedy musialbym godzinami pisać, dziekuje za rozpatrzenie mojej rekrutacji, i mam nadzieję że razem bedziemy pilnować porządku na ulicach :). Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Ponieważ, zawsze czułem ze ta frakcja mi odpowiada, grałem w 2019 na tym serwerze i byłem w tej frakcji jak jeszcze Xsardes był liderem. Bardzo chciałbym powrócić na ta frakcje, bo po części nie nudziło mi się tutaj i zawsze się fajnie odgrywało rp albo zabijało nudę na frakcji. Coś od siebie: Dziękuję za rozpatrzenie rekrutacji Edytowane 5 Listopada 2022 przez kostkaboy lekki błąd 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi