BigCarl Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Twój Nick: BigCarl Nick pracownika, na którego jest skarga: macie323 Powód skargi: Złe ustawienie lawety na wypadku oraz ustawianie blokad w dramatyczny sposób Data i godzina zdarzenia: 16.11.2022 19:40 Dowody [ koledzy nie są dowodami ]: https://imgur.com/QLZIyqj 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macie323 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Były tam dwa pachołki ustawione przez policjanta przez co nie mogłem inaczej wiechać. A co do tych blokad to jestem kreatywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Co tu się odkurwilo XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorowskyyy Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Niezłych tych lawecistów tam macie... w sumie sam lepszych nie miałem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 16 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 54 minuty temu, macie323 napisał: Były tam dwa pachołki ustawione przez policjanta przez co nie mogłem inaczej wiechać. A co do tych blokad to jestem kreatywny Kreatywny i to bardzo Ci powiem, zresztą nie będę stawiać 50 barierek żeby zabezpieczyć wszystkie bo w bagażniku radiowozu tyle to ja na pewno nie pomieszczę trochę realizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek cukrzyk Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi