Skocz do zawartości

Rekrutacja San Andreas Fire Department Listopad 2022r.

Krajnus227
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 14 roku życia,
Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 21.11.2022 do 25.11.2022, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Film promocyjny:
https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M

• Like 5

Imię: Dawid
Login: dawidx1
SID: 54221
Ilość godzin na serwerze: 230.97 godz.
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4/5h dziennie
Coś o sobie: Witam jestem Dawid mam 16 lat jestem z województwa Warmińsko - Mazurskiego. Interesuję się piłką nożną, gram półzawodowo w IV Lidze a dokładniej w Klubie Mamry Giżycko. Uczę się w technikum na profilu technik reklamy. Na co dzień jestem także grafikiem i głównie z tego sobie "dorabiam". Nie posiadam jakiś problemów z wykonywaniem zadań wyższych rang/stopni. Jestem człowiekiem pokojowym, pozytywnie nastawionym na wszystko. Może to podanie nie jest jakieś najlepsze i są/będą lepsze, ale warto spróbować i się nie poddawać.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ posiadam doświadczenie we frakcji SAFD oraz byłem już na Multi w SAFD, oraz jestem w MDP IRL
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak, na codzień jestem w MDP w swojej miejscowości 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=dawidx1
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie 

• Like 3
  • Haha 2

Imię Dawid
Login: DAWIXXX123
SID: 66681
Ilość godzin na serwerze: 386 h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Owszem.
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:Kilka dni w tygodniu i cały weekend
Coś o sobie: Jestem Dawid lubię grać w gry chodzę do szkoły średniej jestem optymistą bardzo lubię się spotykać ze znajomymi lecz nie zaczęto.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem aktywnym graczem waszego servera uczęszczam praktycznie we wszystkich jego eventach jestem zagorzałym pracownikiem na pracach dorywczych co mi się nudzi i dlatego chcę wstąpić 1 raz  w szeregi SAFD.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj: https://multirpg.pl/game/penalties/?search=RawMeatEnjoyer+
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam niczego z podanych.

Edytowane przez RawMeatEnjoyer
  • Like 5

Imię: Hubert
Login: hubx1932
SID:  101274
Ilość godzin na serwerze: 130.00 godz.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2/3 dni w tygodniu i cały  weekend 
Coś o sobie: Cześć mam na imię Hubert mam 14 lat. Uczęszczam do szkoły podstawowej . Interesuje się  tenis stołowy oraz piłką ręczną. 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ bardzo lubię grać z kolegami w mta na tym serwerze. Chciałbym dołączyć do tej frakcji bo nie byłem w żadnej  innej a ta bardzo jest ciekawa.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:Nie 

• Like 4

Imię Kacper
Login: Chyba_KapiX
SID: 89508
Ilość godzin na serwerze: 325h
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:Kilka dni w tygodniu i cały weekend
Coś o sobie: Jestem Kacper lubię grać w gry chodzę do szkoły średniej jestem optymistą bardzo lubię się spotykać ze znajomymi lecz nie zaczęto gram w piłkę w klubie 6 lat.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem aktywnym graczem waszego servera uczęszczam praktycznie we wszystkich jego eventach jestem zagorzałym pracownikiem na pracach dorywczych co mi się nudzi i dlatego chcę wstąpić 1 raz  w szeregi SAFD.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):  nie miałem
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam niczego z podanych.

•  
  • Like 2
  • Haha 2

Imię Szymon
Login: GejmerkeMordo 
SID: 66644
Ilość godzin na serwerze: ok 535h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Oczywiscie że tak.
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Oczywiiscie.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Strasznie duzo, po szkole nawet do 6h dziennie (w weekendy po 10h)
Coś o sobie: Jestem Szymon, jutro kończe 16 lat (22.11.06), pasjonuję się grami video, poza Multi Theft Auto gram też między innymi w Lige Legend czy CS;GO. Kocham też gry fabularne takie jak Wiedźmin, RDR czy Assasin. Moją ulubioną grą fabularną
jest Wiedźmin 3. Uczęszczam obecnie do drugiej klasy zawodówki na kierunku Monter ,,Sieci i Instalacji Sanitarnych,, (Hydraulik) pomimo podzielonych zdań o szkołach branżowych jestem zadowolony ze swojego wyboru. Jestem osobą towarzyską,
lubie zawierać nowe przyjaźnie w świecie prawdziwym jak i tym wirtualnym. Mam nadzieje że poznam troche fajnych ludzi w frakcji!
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem osobą spokojną, miłą i wyrozumiałą. Pomimo że czasem się nie da próbuje pomóc każdemu. Szanuję każdą osobę która szanuje mnie. Wydaję mi się że będe dobrym kandydatem zwracając uwage na to 
że byłem już we frakcji SAFD, było to jakieś pół roku temu jeszcze za ,,rządami,, Mandarynki. Lecz niestety za własną głupotę zostałem wyrzucony z farkcji za złamanie regulaminu. Oczywiście chciałem nadmienić że dana sytuacja się nie powtórzy.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie, ale w mojej wiosce jest OSP :)))))
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://imgur.com/a/pv2S38j (celowy taran był nie celowy lecz Leon stwierdził że był celowy)
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie mam stwierdzonej.

Pozdrawiam zarząd frakcji 🙂

Edytowane przez bopson
  • Like 3

Imię Rafał
Login: hitmanoo
SID:60370
Ilość godzin na serwerze:833
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tal
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2-3 godz dziennie
Coś o sobie: Siemka jestem Rafał mam 14 lat interesuję się motoryzacją i siłami zbrojnymi.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ byłem w tej frakcji i posiadam duże doświadczenie.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak jestem w OSP
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Nid
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie

Edytowane przez hitmanoo
  • Like 1

Imię Bartek
Login:Dyziooo
SID:125861
Ilość godzin na serwerze:40 godzin
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:5 godzin dziennie 
Coś o sobie:Cześć jestem bartek ma 19 lat jestem pomocy,miły,wyrozumiały lubie grać w mta.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Ponieważ byłem juz nie raz na roznych serverach i wiem na czym polega ta praca. 
Umiem dostosować się do wyszysch  stopni i znam zasady bycia w takiej farakcji uważam ze bede odpowiednią osoba dziekuje pozdrawiam. 
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:dużą wiedze mam na ten  temat
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Nie byłem
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie

• Like 1

Imię Bartek
Login: NiggerHasNoBitches
SID: 121433
Ilość godzin na serwerze: ok 140
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 5h dziennie około 
Coś o sobie: Nazywam się Bartek, mam 15 lat. Jestem człowiekiem spokojnym. Należę do Młodzieżowej Drużyny Pożarniczej, także miałem styczność ze sprawami typu pożary itd. Posiadam także doświadczenie. Pochodzę z Województwa Warmińsko-Mazurskiego. Interesuje się Piłką nożną, strażą pożarną oraz grami.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę że nadam się idealnie, ponieważ jestem obezany w takich tematach 
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Oczywiście 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):

• Like 1
  • Smutny 1

Imię Michał

Login: teq83

SID: 122363

Ilość godzin na serwerze: 165H

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 7H

Coś o sobie: Urodziłem się we 21.Marca.2007 we Knurowie nazywam się Michał mieszkam od urodzenia na śląsku interesuje się sportem, Uprawiam Street workaut  jestem cierpliwy gram w MTA od 3 lat , nie jestem nerwową osobą, jestem ambitny , Mam 15 lat chodzę do zawodówki na kierunek Logistyk , bardzo lubię koty 
jestem osobą która ma dystans do siebie nie mam problemu jakoś aby trzymać nerwy na wodzy jeździłem kiedyś na quadzie ale skończyłem to bo znalazłem  inną pasje street workaut uprawiam już 8 miesięcy , Bardzo też lubię muzykę TYPU Hip Hop i Rap , Mam też własnego kota od młodego uczyłem się freestyle i do dziś to robię,  W Mta zaczynałem grać z jednym znajomym on mnie w to wciągnął i tak jest do dziś gram też w Overwatch , League of Legends ,
uczyłem też się montować filmy i do dziś to robię montuje filmy już rok ,  Mieszkam w bloku  jedna z moich ulubionych pór roku jest lato , Lubię się spotykać ze znajomymi , Jeśli biorę się za coś to wykonuje to porządnie i do końca zawsze kończę to co zacząłem też hoduję pająki i też bardzo boje się węży , Jeżdżę na bmx dosyć długo zacząłem  
jeździć kiedy miałem 12 lat na sam początek jeździłem na skateparku a potem przeniosłem się na ulice tam się nauczyłem bunnyhop i innych 
raczej opowiedziałem mniej szczegółowy życiorys 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Byłem kiedyś w frakcji SAFD przez 3 miesiące lecz odszedłem na własne życzenie 

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):  https://imgur.com/a/whJ7zHZ

• Like 1

ImięSzymon

Login:Wilgotnymasa

SID:44844

Ilość godzin na serwerze:360

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:500min tygodniowo mysle na luzie 

Coś o sobie:Mam na imię Szymon mam 17 lat pochodze z małej miejscowosci, chodzę do technikum budowlanego. interesuje sie Strażą i wszystkim co z nią związane jak i również motoryzacją.

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Ponieważ bylem okolo 2 lata temu na serwerze w tej frakcji i wiem ze szybko mi sie nie znudzi, mysle również ze wybranie mnie bedzie dobrym wyborem ponieważ uczęszczam do jednostki OSP która znajduje sie w mojej miejscowosci.

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):Nie

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.