eazi phone Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Nick : eazi_ (pisze z tego konta bo nie mogę się zalogować na swoje główne na telefonie) SID : 105005 z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Road Assistance. Ranga posiadane we frakcji: Specjalista powód : Powód jest jasny, przychodząc do frakcji chciałem fajnie się bawić i żyć z członkami, lecz nie. Przychodzi taki koza poczuty od rangi, wyzywa mi ojca, prowokuje na każdym kroku aż w końcu się skończyło i zaczęła się kłótnia zarząd wymierzył taka kare że tylko ja jestem poszkodowany. Dzięki za możliwość powrotu. @Kamilo67@Pogerek@verumi Trzymajcie się chłopaki. Pomscijcie mnie. J60 koza 3 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Trzymaj się 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogerek Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Jesteśmy w kontakcie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bueno Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 XDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorowskyyy Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 tradycyjnie na multi... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Godzinę temu, bagietmajster napisał: Tak to jest jak konfidentowi da sie wyższą range z możliwościami J60 leci jak zawsze dobry przekaz 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi phone Opublikowano 31 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 1 godzinę temu, bagietmajster napisał: Tak to jest jak konfidentowi da sie wyższą range z możliwościami J60 Szkoda gadać jak on reprezentuje frakcje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowciu Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Frakcja jest od środka zepusta, dopóki nie zbiorą kozie opiekuna to będzie tylko gorzej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Ciężko się na to patrzy , jeden frajer przez którego ludzie z frakcji odchodzą a zarząd nie reaguje 🤔. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi phone Opublikowano 31 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 5 minut temu, Wombat napisał: Ciężko się na to patrzy , jeden frajer przez którego ludzie z frakcji odchodzą a zarząd nie reaguje 🤔. Powiedziałbym jak zareagował ale nie wiem czy to nie jest wynoszenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 1 minutę temu, NiceFire napisał: Powiedziałbym jak zareagował ale nie wiem czy to nie jest wynoszenie Mialem wracać ale nie ma do czego widzę 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betoniarz4 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Godzinę temu, Wombat napisał: Mialem wracać ale nie ma do czego widzę nie ma co, jebać koze konfidenta. Kurwo jebana @Rumcajss. ludzie przez ciebie odchodzą zj**ie. Matka ci się kurwi, by zarobić na twój nowy telefon. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 W dniu 31.12.2022 o 12:58, bagietmajster napisał: Tak to jest jak konfidentowi da sie wyższą range z możliwościami J60 Krociutko bagietson, z przekazem w ten słoneczny poniedziałek - pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dictator CzasTroll Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Pozdro jebac koze pedałka frakcja rozjebana od środka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi