MysterKrecik Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Nick: MysterKrecik Serial: CBBE2B9107AE97D3AFD2564DB98F7694 Nick gracza na którego jest skarga: OfWhite Dokładny opis sytuacji: Witam, odjeżdżając z naprawy w San Fierro jadąc w stronę przechowywalni (SF) jechał przede mną pan "ofwhite" i jechał pod prąd ( nie mam dowodów ) i przy skręcaniu niestety w niego wjechałem, on natychmiastowo wziął mój pojazd i dał na PP. A po za tym używał wobec mnie wulgaryzmów na VoiceChacie. I przed chwilą godzina 15:00 podjechał pod pp i zaczepiał mnie / wyśmiewał. Dowody w postaci ss'ów (ss'y logów w notatniku nie są brane pod uwagę): Dokładna Data i czas zdarzenia: 06.01.2023 godzina 14:50 Oczekiwania: Zwolnienie pana ofwhite z frankcji SARA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ofwhite Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 dowod w postaci nagrania jak używam wgaryzmow? hmmm.. nie ma. Albo jak jeżdżę pod prąd? nie ma ojoj I przy skręceniu w jego niestety wjechałem XDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Brak wystarczających dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi