Avenik Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Siema ! Nigdy nie robiłem tu żadnej gry etc. więc postanowiłem sprawdzić czy wypali "MASZ?" ZASADY GRY: - Ja zacznę od pytania, osoba pisząca komentarz niżej odpisuje mam/nie mam, po czym zadaje pytanie "Masz..." dla osoby wypowiadającej się niżej. Jasne ?! Zacznijmy odemnie: Masz wgrane jakieś podmianki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 nie mam Masz coś z stereo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Mam Jesteś gejem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanek12345 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 nie co wolisz chłopaków czy dziewczyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Motocykle Masz siusiaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 15 godzin temu, MI_REK napisał: Mam Nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prospect Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Tak. Masz samochod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUAWEI Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 mam masz kota ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanMiki Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Tak Masz chomika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vin Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 nie koty foreva masz życie anonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 tylko leczo masz powyżej 40IQ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeksiuToZiomal Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Mam Masz mózg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elomordo Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 mam masz raka? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 nie mam Masz mirka geja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 mam Masz dziefczyne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avenik Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 DzieFczyny nie. Masz dobry komputer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 ta mam git komp Masz agere? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Nie mam Masz psa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Nie mam Masz pojazd z stereo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 jeśli w grze to ta w Realu nie Masz jakieś fajne auto z małym id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saker Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Mam Byłeś w kiedyś w Frakcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanMiki Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Tak Grasz w MTA wicej niz 2 miesiace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avenik Opublikowano 29 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 (edytowane) Na XBOX ONE Masz skończone 16 lat ? Edytowane 29 Października 2019 przez Avenik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 w grudniu będę miał :C byłeś kiedyś w administracji jakiegoś serwera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Byłem Moderatorem i Head Adminem na Serwerach Unturned Wyrzuciłeś kiedyś komuś zeszyt za okno by nie mieć 1 za np. Prace Domową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi