Edzi0.PDW Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Nick : ecio SID : 82704 Z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Medical Center Ranga posiadane we frakcji: Paramedic 1 Powód: Wróciłem z myślą że będę aktywny tak jak przed odejściem lecz niestety ze względu na brak jakichkolwiek akcji role play nie mam żadnych chęci aby wchodzić na duty, tym samym chcę zrezygnować z pełnienia służby w tej frakcji. 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 i dobrze uwazaj bo pedofil cie dopadnie taki jak mati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Uciekaj z tamtąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi