kamzus Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 (edytowane) Nick: kvmz Sid: 115832 Powód otrzymania BlackListy: Odejście podczas nadzoru Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Witam, wyglądało to tak że byłem podczas nadzoru, 2- minusy lota. Lecz loty nie dostałem, poprostu odszedłem z frakcji ponieważ źle się w niej czułem. Przemyślałem całą sprawę w 100% i żałuję, chciałbym mieć czyste konto i sobie kulturalnie grać, myślę że można mi zaufać, obiecuje że taka sytuacja się nie powtórzy. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Niestety tak. Coś od siebie: Pozdrawiam, liczę na drugą szanse. Wiem ze apelacje jest krótka lecz wyraziłem swoją skruchę w tych zdanisch które zapisałem. PS: @Apellovskyy @knapix, mam nadzisjs że mi wybaczyliscie. Edytowane 1 Lutego 2023 przez kamzus 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Nie, bma to bma. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 24 minuty temu, rafciuu napisał: wy***rdalaj ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Znaczy nie żebyś mnie wyzywał od egotopów ale oznaczyłeś mnie to się wypowiedziałem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 39 minut temu, kanolekox napisał: BMA- Bez Możliwości Apelacji Wiesz ze jest jedną próba apelacji? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 U Głównej Komisji Frakcyjnej możecie pisać apelacje od Braku możliwości jak dany gracz. Liderzy po konsultacji ze mną decydują, co robimy z danym osobnikem. To nie jest tak, że otrzymujecie BMA i nie możecie dostać szansy. Czekam na wypowiedź obecnego Lidera. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Na ten moment jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi