Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście San Andreas Fire Department - Xyrex.

Xyrex.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : Xyrex.

SID : 60088

z jakiej frakcji chcesz odejść : San Andreas Fire Department.

Ranga posiadane we frakcji: Nadbrygadier V-Lider, Szkoleniowiec, Egzaminator.

powód : Wypalenie się frakcją myślę że jest takim głównym powodem przez co muszę odejść, gdyż wchodzenie na duty nie sprawia mi już takiej samej frajdy co dawała przez 2 lata pracy tutaj. Wielkie podziękowania składam w stronę @Krajnus227, ponieważ dałeś mi szansę zawitać w Głównym Zarządzie i nauczyłeś jednocześnie odpowiedzialności. Moja aktywność ostatnimi tygodniami się pogarszyła, gdyż postawiłem na życie prywatne i więcej czasu zacząłem spędzać z znajomymi. Dlatego nie chcę zajmować tej posady, gdyż są osoby w frakcji którzy są bardziej kompetentni. Dziękuję wszystkim za wspólną służbę, lecz mój czas tutaj dobiegł końca.
KRÓTKOFALÓWKA> [Nadbrygadier (19)] Xyrex.: Status IV, 08.02.2023 17:54 .

Edytowane przez Xyrex
  • Like 2
  • Smutny 11

1 godzinę temu, Ender_ napisał:

Elo, elo, trzymaj się Xyrex. Ale Krajnus i odpowiedzialność? Coś mi się tu nie łączy 😂

Bym się wypowiedział ale tutaj nie wypada 🙂

Dziękuję xyrex tobie za wszystko co zrobiłeś dla tej frakcji i potrafiłeś tak długo tutaj być. Byłeś dobrym v-liderem ale na każdego przychodzi czas trzymaj się i szczęścia mam nadzieję że będę mógł tobie wykonać jakieś hardrp. Powodzonka!

• Dzięki 1

5 godzin temu, Xyrex napisał:

Nick : Xyrex.

SID : 60088

z jakiej frakcji chcesz odejść : San Andreas Fire Department.

Ranga posiadane we frakcji: Nadbrygadier V-Lider, Szkoleniowiec, Egzaminator.

powód : Wypalenie się frakcją myślę że jest takim głównym powodem przez co muszę odejść, gdyż wchodzenie na duty nie sprawia mi już takiej samej frajdy co dawała przez 2 lata pracy tutaj. Wielkie podziękowania składam w stronę @Krajnus227, ponieważ dałeś mi szansę zawitać w Głównym Zarządzie i nauczyłeś jednocześnie odpowiedzialności. Moja aktywność ostatnimi tygodniami się pogarszyła, gdyż postawiłem na życie prywatne i więcej czasu zacząłem spędzać z znajomymi. Dlatego nie chcę zajmować tej posady, gdyż są osoby w frakcji którzy są bardziej kompetentni. Dziękuję wszystkim za wspólną służbę, lecz mój czas tutaj dobiegł końca.
KRÓTKOFALÓWKA> [Nadbrygadier (19)] Xyrex.: Status IV, 08.02.2023 17:54 .

Trzymaj się Xyrex. ❤️

• Like 1

11 minut temu, Xyrex napisał:

Doinformuj się, bo z tego co się orientuję regulamin frakcji mówi że powrót można napisać po upływie 3 tygodni od zaakceptowania odejścia 😉

pszepraszam😭😭😭. Swoją drogą, skoro zaczynasz stawiać przecinki, to stawiaj je wszędzie, gdzie powinienes. 

• Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.