Xyrex. Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 (edytowane) Nick : Xyrex. SID : 60088 z jakiej frakcji chcesz odejść : San Andreas Fire Department. Ranga posiadane we frakcji: Nadbrygadier V-Lider, Szkoleniowiec, Egzaminator. powód : Wypalenie się frakcją myślę że jest takim głównym powodem przez co muszę odejść, gdyż wchodzenie na duty nie sprawia mi już takiej samej frajdy co dawała przez 2 lata pracy tutaj. Wielkie podziękowania składam w stronę @Krajnus227, ponieważ dałeś mi szansę zawitać w Głównym Zarządzie i nauczyłeś jednocześnie odpowiedzialności. Moja aktywność ostatnimi tygodniami się pogarszyła, gdyż postawiłem na życie prywatne i więcej czasu zacząłem spędzać z znajomymi. Dlatego nie chcę zajmować tej posady, gdyż są osoby w frakcji którzy są bardziej kompetentni. Dziękuję wszystkim za wspólną służbę, lecz mój czas tutaj dobiegł końca. KRÓTKOFALÓWKA> [Nadbrygadier (19)] Xyrex.: Status IV, 08.02.2023 17:54 . Edytowane 8 Lutego 2023 przez Xyrex 2 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemamkartybiedronka Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Prawidłowo, trzeba skończyć w końcu ten rozdział... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Elo, elo, trzymaj się Xyrex. Ale Krajnus i odpowiedzialność? Coś mi się tu nie łączy 😂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoggieS Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Szczerze nigdy cię nie lubiłem zresztą ty mnie też ale cóż mogę rzec trzymaj się dobrze se radziłeś. Pozdrawiam i ślę całuski - YoggieS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorowskyyy Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 dobra suchy, przyznaj się że wolisz w cs grac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuMich72405 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Niestety, mam nadzieję że jeszcze kiedyś wrócisz do frakcji i kontakt zostanie ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Elo nup 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 1 godzinę temu, Ender_ napisał: Elo, elo, trzymaj się Xyrex. Ale Krajnus i odpowiedzialność? Coś mi się tu nie łączy 😂 Bym się wypowiedział ale tutaj nie wypada 🙂 Dziękuję xyrex tobie za wszystko co zrobiłeś dla tej frakcji i potrafiłeś tak długo tutaj być. Byłeś dobrym v-liderem ale na każdego przychodzi czas trzymaj się i szczęścia mam nadzieję że będę mógł tobie wykonać jakieś hardrp. Powodzonka! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathias_Ojcielov Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Zmądrzał Wkońcu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwonzo Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 5 godzin temu, Xyrex napisał: Nick : Xyrex. SID : 60088 z jakiej frakcji chcesz odejść : San Andreas Fire Department. Ranga posiadane we frakcji: Nadbrygadier V-Lider, Szkoleniowiec, Egzaminator. powód : Wypalenie się frakcją myślę że jest takim głównym powodem przez co muszę odejść, gdyż wchodzenie na duty nie sprawia mi już takiej samej frajdy co dawała przez 2 lata pracy tutaj. Wielkie podziękowania składam w stronę @Krajnus227, ponieważ dałeś mi szansę zawitać w Głównym Zarządzie i nauczyłeś jednocześnie odpowiedzialności. Moja aktywność ostatnimi tygodniami się pogarszyła, gdyż postawiłem na życie prywatne i więcej czasu zacząłem spędzać z znajomymi. Dlatego nie chcę zajmować tej posady, gdyż są osoby w frakcji którzy są bardziej kompetentni. Dziękuję wszystkim za wspólną służbę, lecz mój czas tutaj dobiegł końca. KRÓTKOFALÓWKA> [Nadbrygadier (19)] Xyrex.: Status IV, 08.02.2023 17:54 . Trzymaj się Xyrex. ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bueno Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 XDDD 4 raz i powrót za 2 tyg 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 9 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 21 minut temu, bueno napisał: XDDD 4 raz i powrót za 2 tyg Doinformuj się, bo z tego co się orientuję regulamin frakcji mówi że powrót można napisać po upływie 3 tygodni od zaakceptowania odejścia 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bueno Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 11 minut temu, Xyrex napisał: Doinformuj się, bo z tego co się orientuję regulamin frakcji mówi że powrót można napisać po upływie 3 tygodni od zaakceptowania odejścia 😉 pszepraszam😭😭😭. Swoją drogą, skoro zaczynasz stawiać przecinki, to stawiaj je wszędzie, gdzie powinienes. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi