fxck_koko Opublikowano 28 Marca 2023 Udost臋pnij Opublikowano 28 Marca 2023 (edytowane) 聽 Nick: fxck_koko SID: 69549 Pow贸d odej艣cia: Ma艂o czasu na wbijanie na duty (chyba) Posiadany stopie艅: Do艣wiadczony Sprzedawca Kiedy odszed艂e艣 z biznesu: Na pocz膮tku marca Dlaczego masz zamiar wr贸ci膰?: Nasz艂a na mnie ochota na powr贸t Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone聽ss): Raczej pami臋taj膮 mnie tam Edytowane 29 Marca 2023 przez fxck_koko . 2 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
BartiTM Opublikowano 31 Marca 2023 Udost臋pnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) Tw贸j powr贸t zostaje聽zaakceptowany聽 Powracasz na stopie艅聽Do艣wiadczony Sprzedawca Zg艂o艣 si臋 do mnie na discordzie聽BartiTM#2681 Edytowane 31 Marca 2023 przez BartiTM 1 1 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
kocik Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udost臋pnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) Nick:kocik SID:68451 Pow贸d odej艣cia:brak czasu do grania i nadrabiania godzin frakcyjnych Posiadany stopie艅: 2 Kiedy odszed艂e艣 z biznesu:2021roku nie pamietam konkretnie Dlaczego masz zamiar wr贸ci膰?:bo chcia艂em znowu mie膰 to frajd臋 i by膰 sprzedawc膮 w fabryce Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone聽ss):聽https://files.fm/f/kqyuhpbpq Edytowane 12 Kwietnia 2023 przez kocik znalaz艂em ss do dowodu ze by艂e w branzy 1 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi