fxck_koko Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 (edytowane) Nick: fxck_koko SID: 69549 Powód odejścia: Mało czasu na wbijanie na duty (chyba) Posiadany stopień: Doświadczony Sprzedawca Kiedy odszedłeś z biznesu: Na początku marca Dlaczego masz zamiar wrócić?: Naszła na mnie ochota na powrót Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Raczej pamiętają mnie tam Edytowane 29 Marca 2023 przez fxck_koko . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiTM Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) Twój powrót zostaje zaakceptowany Powracasz na stopień Doświadczony Sprzedawca Zgłoś się do mnie na discordzie BartiTM#2681 Edytowane 31 Marca 2023 przez BartiTM 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocik Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) Nick:kocik SID:68451 Powód odejścia:brak czasu do grania i nadrabiania godzin frakcyjnych Posiadany stopień: 2 Kiedy odszedłeś z biznesu:2021roku nie pamietam konkretnie Dlaczego masz zamiar wrócić?:bo chciałem znowu mieć to frajdę i być sprzedawcą w fabryce Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): https://files.fm/f/kqyuhpbpq Edytowane 12 Kwietnia 2023 przez kocik znalazłem ss do dowodu ze byłe w branzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi