VexHQ Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Nick : VexHQ SID : 115800 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAMC Ranga posiadane we frakcji: Paramedic I powód : zmieniam frakcje Chciałbym podziękować zarządowi oraz członkom frakcji samc. Zarządowi za danie mi szansy. Noo i oczywiście dziękuję każdemu członkowi za te wspaniale chwile. Życzę wam dalszego rozwijania noo i oczywiście powodzenia każdemu Academicu! 3majta się, eloo 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin556 Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Pojebało cię? Ja dla ciebie do samc przyszedłem a ty odejście piszesz???? Obrażam się. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoDDy* Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Nie zapomnę wspólnej jazdy w patrolu i tego śmiania się ze wszystkiego na ts, trzymaj się mordo w kontakcie 33 minuty temu, Marcin556 napisał: Pojebało cię? Ja dla ciebie do samc przyszedłem a ty odejście piszesz???? Obrażam się. Pojebany XDD ja myślałem że jak dostanie komputer już to se pojeździmy a ten lampucyt odchodzi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Dobry ruch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Jest dobrze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Pa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Trzym sie rudy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 o kuuurde, no to papa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi