Skocz do zawartości

Wzór odejścia z struktur Fire Department.

Mentorek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Nick:poczusss

SID:117744

Stopień posiadany w frakcji:Sekcyjny 

Powód: chciał bym spróbować czegoś nowego a po za tym frakcja trochę mi się znudziła ma jednak ona duży potencjał. Dziękuję serdecznie Straw_pl, HAGO1237 za to że dali mi szansę i znaleźli we mnie coś co skłoniło ich do wzięcia mnie do tej frakcji i przekazali wiedzę również dziękuję RambiFusherov za przekazanie wiedzy i robienia bardzo ciekawych i interesujących szkoleń noi na sam koniec serdecznie chce podziękować mojemu przyjacielowi z frakcji Wojtkowi z którym zawsze mogłem porozmawiać o frakcji i poprawiać siebie na wypadkach,pożarach i skoczkach mam nadzieję Wojtek że spełnisz swoje marzenie i zostaniesz szkoleniowcem potem egzaminatorem a kto wie może i liderem jeżeli dasz sobie z tym wszystkim radę jeszcze raz dziękuję za wszystko i co więcej mogę powiedzieć no kocham was i nasza frakcje trzymajcie się!!!!

• Like 1
  • Smutny 1

W dniu 16.01.2024 o 21:10, poczuss napisał:

Nick:poczusss

SID:117744

Stopień posiadany w frakcji:Sekcyjny 

Powód: chciał bym spróbować czegoś nowego a po za tym frakcja trochę mi się znudziła ma jednak ona duży potencjał. Dziękuję serdecznie Straw_pl, HAGO1237 za to że dali mi szansę i znaleźli we mnie coś co skłoniło ich do wzięcia mnie do tej frakcji i przekazali wiedzę również dziękuję RambiFusherov za przekazanie wiedzy i robienia bardzo ciekawych i interesujących szkoleń noi na sam koniec serdecznie chce podziękować mojemu przyjacielowi z frakcji Wojtkowi z którym zawsze mogłem porozmawiać o frakcji i poprawiać siebie na wypadkach,pożarach i skoczkach mam nadzieję Wojtek że spełnisz swoje marzenie i zostaniesz szkoleniowcem potem egzaminatorem a kto wie może i liderem jeżeli dasz sobie z tym wszystkim radę jeszcze raz dziękuję za wszystko i co więcej mogę powiedzieć no kocham was i nasza frakcje trzymajcie się!!!!

Akceptuje, miłego.

• Haha 1

Nick: PanWanilkQ
SID: 74834
Stopień posiadany w frakcji: Strażak
Powód: Ten serwer jednak nie jest dla mnie. Chciałem spróbować gry na serwerze MultiRPG, lecz wolę jednak inny serwer, na którym spędziłem wiele godzin.
Pozdrawiam całą frakcję SAFD

W dniu 25.01.2024 o 17:07, PanWanilka napisał:

Nick: PanWanilkQ
SID: 74834
Powód: Ten serwer jednak nie jest dla mnie. Chciałem spróbować gry na serwerze MultiRPG, lecz wolę jednak inny serwer, na którym spędziłem wiele godzin.
Pozdrawiam całą frakcję SAFD

akceptuje, żegnaj! 

• 1 miesiąc temu...
4 godziny temu, DontLoooK napisał:

Nick: DontLoooK
SID: 
138815 
Stopień posiadany w frakcji: Starszy Strażak
Powód: Wszystko fajnie atmosfera we frakcji jest miła lecz SAFD mi się juz przejadło zarządowi frakcji dziekuje za danie mi szansy.

akceptuje, milego

• Like 1

Wzór:

Nick: Itzz_Dipper
SID:
118153
Powód: Trochę mi się SAFD przejadło bo od kiedy gram w mta to moja frkacja to SAFD więc chce coś innego spróbować z góry dziękuje zarządowi SAFD za danie mi szansy

• Like 1

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.