Straw_pl Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 2 godziny temu, Dipper napisał: Wzór: Nick: Itzz_Dipper SID:118153 Stopień posiadany w frakcji: Strażak Powód: Trochę mi się SAFD przejadło bo od kiedy gram w mta to moja frkacja to SAFD więc chce coś innego spróbować z góry dziękuje zarządowi SAFD za danie mi szansy akceptuje, żegnaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 24 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 (edytowane) Nick: RambriFusherov SID: 103217 Stopień posiadany w frakcji: (16) Młodszy Brygadier + Zarząd + Egzaminator + Szkoleniowiec Powód: Wypalenie sie , oraz odstawienie komputera , Chciałbym podziękować za te 7 miesięcy w SAFD , Dzięki @HAGO1237oraz @Straw_pl za te miesiące. The last one S4 , see you soon Edytowane 24 Marca 2024 przez RambriFusherov 4 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAGO1237 Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 16 godzin temu, RambriFusherov napisał: Nick: RambriFusherov SID: 103217 Stopień posiadany w frakcji: (16) Młodszy Brygadier + Zarząd + Egzaminator + Szkoleniowiec Powód: Wypalenie sie , oraz odstawienie komputera , Chciałbym podziękować za te 7 miesięcy w SAFD , Dzięki @HAGO1237oraz @Straw_pl za te miesiące. The last one S4 , see you soon Akceptuje, dzięki za poświęcony czas Miłego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zryxen Opublikowano 28 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Nick:zmienny.pdw SID:108112 Stopień posiadany w frakcji: strażak Powód: nie czuję dobrze się w tej frakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAGO1237 Opublikowano 28 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 16 minut temu, zryxen napisał: Nick:zmienny.pdw SID:108112 Stopień posiadany w frakcji: strażak Powód: nie czuję dobrze się w tej frakcji Akceptuje, miłego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJWIDPOLSKI Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Nick: DAJWIDPOL SID: 128948 Stopień posiadany w frakcji: strażak Powód: No jak sam zarząd widzi nie ma mnie często na służbie, sprawy rodzinne robią swoje, z wielką przykrością odchodzę :(, ale obiecuje że wróce tu z pełnym mocnym zaangażowaniem. Bardzo miło się z wami grało, Do zobaczenia!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 16 godzin temu, DAJWIDPOLSKI napisał: Nick: DAJWIDPOL SID: 128948 Stopień posiadany w frakcji: strażak Powód: No jak sam zarząd widzi nie ma mnie często na służbie, sprawy rodzinne robią swoje, z wielką przykrością odchodzę :(, ale obiecuje że wróce tu z pełnym mocnym zaangażowaniem. Bardzo miło się z wami grało, Do zobaczenia!! akceptuje. do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszu Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Nick: RafszuSigma SID: 124558 Stopień posiadany w frakcji: (6) Mlodszy Ogniomistrz Powaód: Ogolnie to znudzila mi sie Frakcja. Nic nie jest dodawane do Frakcji. Jest tez duzo innych powodow dla ktorych chce odejsc. @sugar.Dzieki wariacie za wspolna gierke, duty i oczywiscie akademie 😎 Dzieki zarząd za przyjecie mnie do Frakcji ❤ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 W dniu 25.04.2024 o 21:43, rafszu napisał: Nick: RafszuSigma SID: 124558 Stopień posiadany w frakcji: (6) Mlodszy Ogniomistrz Powaód: Ogolnie to znudzila mi sie Frakcja. Nic nie jest dodawane do Frakcji. Jest tez duzo innych powodow dla ktorych chce odejsc. @sugar.Dzieki wariacie za wspolna gierke, duty i oczywiscie akademie 😎 Dzieki zarząd za przyjecie mnie do Frakcji ❤ akceptuje, miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 4 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 Nick: Nikio_3 SID: 13354 Stopień posiadany w frakcji: Strażak Powód: ta frakcja jednak nie jest dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAGO1237 Opublikowano 5 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 W dniu 4.05.2024 o 13:19, Nikio_3 napisał: Nick: Nikio_3 SID: 13354 Stopień posiadany w frakcji: Strażak Powód: ta frakcja jednak nie jest dla mnie akceptuje, miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAGO1237 Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 W dniu 9.05.2024 o 19:17, wxkis. napisał: Nick: wxkisToSigma SID:101003 Stopień posiadany we frakcji: Strażak Powód: za***ista frakcja, zajebisci ludzie niestety nie mam na nią czasu. Dzięki @sugar.i dzięki @Straw_pl akceptuje, miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sugar. Opublikowano 28 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Nick:sugar. SID: 82912 Stopień posiadany w frakcji: Ogniomistrz Powód: wiele moglbym wymieniac, ale glowne powody to wypalenie sie i brak nowosci we frakcji pozdro @rafszu i cala frakcje. dziena za wspolne chwile spedzone na duty. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 28 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 1 godzinę temu, sugar. napisał: Nick:sugar. SID: 82912 Stopień posiadany w frakcji: Ogniomistrz Powód: wiele moglbym wymieniac, ale glowne powody to wypalenie sie i brak nowosci we frakcji pozdro @rafszu i cala frakcje. dziena za wspolne chwile spedzone na duty. Akceptuje, miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTEX Opublikowano 31 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Nick:WOJTEX SID: nie pamiętam Stopień posiadany w frakcji: Aspirant Sztabowy Powód: głównymi powodem jest brak nowości w frakcji(od 7 miesięcy jest to samo) Też chciałbym odpocząć poprostu nie mam siły wbijać na duty @Straw_pl @HAGO1237 dziekuję za zaufanie że mogłem być szkoleniowcem i egzaminatorem u was w frakcji Dziękuję również każdemu członkowi SAFD za wspólne duty. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 31 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 8 godzin temu, WOJTEX napisał: Nick:WOJTEX SID: nie pamiętam Stopień posiadany w frakcji: Aspirant Sztabowy Powód: głównymi powodem jest brak nowości w frakcji(od 7 miesięcy jest to samo) Też chciałbym odpocząć poprostu nie mam siły wbijać na duty @Straw_pl @HAGO1237 dziekuję za zaufanie że mogłem być szkoleniowcem i egzaminatorem u was w frakcji Dziękuję również każdemu członkowi SAFD za wspólne duty. akceptuje, miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 2 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Nick: RambriFusherov SID: 103217 Stopień posiadany w frakcji: starszy kapitan (15) + zarząd Powód: Całkowite wypalenie się frakcją , brak aktywności w frakcji z strony zarządu oraz jakich kolwiek aktualizacji. Frakcja jest również w rozpadzie. Dzięki za tyle czasu @Straw_pl oraz @HAGO1237 Trzymajcie się! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 18 godzin temu, RambriFusherov napisał: Nick: RambriFusherov SID: 103217 Stopień posiadany w frakcji: starszy kapitan (15) + zarząd Powód: Całkowite wypalenie się frakcją , brak aktywności w frakcji z strony zarządu oraz jakich kolwiek aktualizacji. Frakcja jest również w rozpadzie. Dzięki za tyle czasu @Straw_pl oraz @HAGO1237 Trzymajcie się! akceptuje, trzymaj sie, powodzenia na szlaku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAGO1237 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Nick: HAGO1237 SID: 25141 Stopień posiadany w frakcji: nadbrygadier (vlider) Powód: Brak czasu na zajmowanie się frakcją 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 7 minut temu, HAGO1237 napisał: Nick: HAGO1237 SID: 25141 Stopień posiadany w frakcji: nadbrygadier (vlider) Powód: Brak czasu na zajmowanie się frakcją akceptuje trzymaj się, dzięki za wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szym3k Opublikowano 24 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Nick: szymustokox SID: 102560 Stopień posiadany w frakcji: Starszy Str. Powód: Atmosfera wewnątrz-frakcyjna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 24 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 4 minuty temu, szymustokox napisał: Nick: szymustokox SID: 102560 Stopień posiadany w frakcji: Starszy Str. Powód: Atmosfera wewnątrz-frakcyjna akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszu Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 (edytowane) Nick: rafszu SID: 124558 Stopień posiadany w frakcji: sekcyjny Powód: praca od rana do wieczora jest wyczerpujaca przez co trace sily i jakiekolwiek checi do gry, wole skupic sie na rozwijaniu swoich pasji. dzieki straw za wszystko hejo napewno wroce Edytowane 11 Lipca 2024 przez rafszu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 11 godzin temu, rafszu napisał: Nick: rafszu SID: 124558 Stopień posiadany w frakcji: sekcyjny Powód: praca od rana do wieczora jest wyczerpujaca przez co trace sily i jakiekolwiek checi do gry, wole skupic sie na rozwijaniu swoich pasji. dzieki straw za wszystko hejo ackeptuje 10 godzin temu, wxkis. napisał: Nick: wxkis. SID: 101003 Stopień posiadany w frakcji: starszy strażak Powód: brak czasu nawet na dwutygodniową normę dzieki za czas we frakcji i chwile na ts akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macituskyyy Opublikowano 21 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2024 Nick: macituskyyy SID:105292 Stopień posiadany w frakcji: podchorąży Powód:przechodzę do sary trzymajcie się cieplutko 😘❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi