glitchuu Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2025 (edytowane) Nick: glitchuu SID: 125212 Stopień posiadany w frakcji: Ogniomistrz Powód: Brak chęci do wbijania na duty :ccc Coś od siebie : Dziękuje wam mega za przyjęcie do tej frakcji mega miło będę wspominał spędzony czas z wami ale to że odchodze z frakcji nie znaczy że nie będę z wami przesiadywać na prawde SAFD ma mega mocny skład który jest naprawdę w porządku chciałbym się ubiegać o range zaufany na waszej strefie na TS gdyż bardzo chętnie pospędzam z wami mój wolny czas ❤️ Edytowane 15 Kwietnia 2025 przez glitchuu 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharik Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2025 2 godziny temu, glitchuu napisał: Nick: glitchuu SID: 125212 Stopień posiadany w frakcji: Ogniomistrz Powód: Brak chęci do wbijania na duty :ccc Coś od siebie : Dziękuje wam mega za przyjęcie do tej frakcji mega miło będę wspominał spędzony czas z wami ale to że odchodze z frakcji nie znaczy że nie będę z wami przesiadywać na prawde SAFD ma mega mocny skład który jest naprawdę w porządku chciałbym się ubiegać o range zaufany na waszej strefie na TS gdyż bardzo chętnie pospędzam z wami mój wolny czas ❤️ Akceptuję, za wspólnie spędzony czas otrzymujesz rangę Przyjaciela frakcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racz3k Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Nick: racz3k SID: 8026 Stopień posiadany w frakcji: Aspirant Powód: zmiany które zaszły, nie podobają mi się 2 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharik Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2025 41 minut temu, racz3k napisał: Nick: racz3k SID: 8026 Stopień posiadany w frakcji: Aspirant Powód: zmiany które zaszły, nie podobają mi się Akceptuję, dzięki za służbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoggieS Opublikowano 6 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2025 Nick: YoggieS SID: 72398 Stopień posiadany w frakcji: Starszy Aspirant Powód: Zmiana Frakcji 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 6 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2025 1 minutę temu, YoggieS napisał: Nick: YoggieS SID: 72398 Stopień posiadany w frakcji: Starszy Aspirant Powód: Zmiana Frakcji Akceptuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3Neje3Ka Opublikowano 7 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 Nick: D3Neje3Ka SID: 136636 Stopień posiadany w frakcji: Brygadier Powód: Zmiana frakcji w końcu się znudziła 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 7 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 Nick: dragas SID: 2486 Stopień posiadany w frakcji: Starszy Brygadier Powód: ehhhhhh nie chce 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharik Opublikowano 7 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 28 minut temu, D3Neje3Ka napisał: Nick: D3Neje3Ka SID: 136636 Stopień posiadany w frakcji: Brygadier Powód: Zmiana frakcji w końcu się znudziła Akceptuję, za zasługi dla frakcji trafiasz na listę zasłużonych. Dziękuję za służbę i wspólnie spędzony czas. Liczymy na powrót! 19 minut temu, Dragas napisał: Nick: dragas SID: 2486 Stopień posiadany w frakcji: Starszy Brygadier Powód: ehhhhhh nie chce To samo co wyżej - Akceptuję, za zasługi dla frakcji trafiasz na listę zasłużonych. Dziękuję za służbę i wspólnie spędzony czas. Liczymy na powrót! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokuś Opublikowano 8 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 Nick: rokus. SID: 62000 Stopień posiadany w frakcji: Strażak Powód: Zwyczajnie nie moje klimaty. Ludzie świetni, lecz nie potrafię odnaleźć się w roli strażaka i ogólnie osoby wykonującej bardziej skomplikowane RP na chociażby wypadku. Głupio mi tak odchodzić tydzień po zdaniu akademii, ale wolę już podjąć taką decyzję niż nałapać minusów i siłą odejść z frakcji poprzez selekcję naturalną. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharik Opublikowano 8 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 3 godziny temu, rokuś napisał: Nick: rokus. SID: 62000 Stopień posiadany w frakcji: Strażak Powód: Zwyczajnie nie moje klimaty. Ludzie świetni, lecz nie potrafię odnaleźć się w roli strażaka i ogólnie osoby wykonującej bardziej skomplikowane RP na chociażby wypadku. Głupio mi tak odchodzić tydzień po zdaniu akademii, ale wolę już podjąć taką decyzję niż nałapać minusów i siłą odejść z frakcji poprzez selekcję naturalną. Akceptuję, dzięki za służbę 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 8 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 (edytowane) Nick: kamzus SID: 115832 Stopień posiadany w frakcji: Aspirant Sztabowy Powód: Pisałem że inni opuszczają tonącego Titanica, lecz też to zrobiłem. Myślę że wszystko, co mogłem zrobić z moimi umiejętnościami dla tej frakcji zrobiłem, i opuscilem ja z godnym podziwu dla mnie stopniem. Po walce z moimi myślami po prostu postanowiłem odejść. Także wspomnę tu o paru osobach o ktorych bede pamiętał. @eazi_ Dzięki tobie postanowiłem zawitać w wasze szeregi, i nie zawiodłem się, na prawdę, @D3Neje3Ka Dziekuje za te chwile na ts'ie hah. Może i kiedyś się spotkamy w tej wsi zwaną Starogardem, @Drabinson Trzymaj się na tej liderce wyjadaczu @Dragas Dzięki za ten wspólny timspik, csgo i mta. Trzymaj się dziadziu, @Sharik ukrainiec trochę żeśmy pogadali na tym ts, trzymaj się stary i oczywiście fajnie zdanych maturek. Bym coś napisał związanego z twoim ukochanym klubem ale odpuszczę sobie dzisiaj haha, @szopek elo czoper, powodzonka, @SzymekSzefu00 Dzięki za wspolne odklejki na ts, trzymaj się tam. lec po zarząd, zasługujesz, @xoni__trzymaj się ćpunek, obudź się i lec po zarząd, @RogiTAG zenus tłymaj się ty ałkowcu, lec po zarząd. Oczywiście dziękuję również innym osobą z frakcji ktorzy nie zostali wymienieni, to ze was nie oznaczylem nie znaczy ze was nie lubie, tylko ze mi sie nie chcialo, może i nie gadaliśmy i graliśmy wspólnie za dużo, ale coś tam będę o was pamiętał. Przychodząc do tej frakcji przyszedłem z niczym, a wyszedłem z dużą ilością wiedzy, także naprawdę polecam innym serdecznie. Odejście z tej frakcji wiąże się z odejściem ze sceny MTA, także trzymajcie się tam, pozdro. Mam nadzieję że nikogo nie zawiodłem odejściem, jeżeli tak to przykro mi. Edytowane 8 Maja 2025 przez kamzus 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharik Opublikowano 9 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2025 9 godzin temu, kamzus napisał: Nick: kamzus SID: 115832 Stopień posiadany w frakcji: Aspirant Sztabowy Powód: Pisałem że inni opuszczają tonącego Titanica, lecz też to zrobiłem. Myślę że wszystko, co mogłem zrobić z moimi umiejętnościami dla tej frakcji zrobiłem, i opuscilem ja z godnym podziwu dla mnie stopniem. Po walce z moimi myślami po prostu postanowiłem odejść. Także wspomnę tu o paru osobach o ktorych bede pamiętał. @eazi_ Dzięki tobie postanowiłem zawitać w wasze szeregi, i nie zawiodłem się, na prawdę, @D3Neje3Ka Dziekuje za te chwile na ts'ie hah. Może i kiedyś się spotkamy w tej wsi zwaną Starogardem, @Drabinson Trzymaj się na tej liderce wyjadaczu @Dragas Dzięki za ten wspólny timspik, csgo i mta. Trzymaj się dziadziu, @Sharik ukrainiec trochę żeśmy pogadali na tym ts, trzymaj się stary i oczywiście fajnie zdanych maturek. Bym coś napisał związanego z twoim ukochanym klubem ale odpuszczę sobie dzisiaj haha, @szopek elo czoper, powodzonka, @SzymekSzefu00 Dzięki za wspolne odklejki na ts, trzymaj się tam. lec po zarząd, zasługujesz, @xoni__trzymaj się ćpunek, obudź się i lec po zarząd, @RogiTAG zenus tłymaj się ty ałkowcu, lec po zarząd. Oczywiście dziękuję również innym osobą z frakcji ktorzy nie zostali wymienieni, to ze was nie oznaczylem nie znaczy ze was nie lubie, tylko ze mi sie nie chcialo, może i nie gadaliśmy i graliśmy wspólnie za dużo, ale coś tam będę o was pamiętał. Przychodząc do tej frakcji przyszedłem z niczym, a wyszedłem z dużą ilością wiedzy, także naprawdę polecam innym serdecznie. Odejście z tej frakcji wiąże się z odejściem ze sceny MTA, także trzymajcie się tam, pozdro. Mam nadzieję że nikogo nie zawiodłem odejściem, jeżeli tak to przykro mi. Akceptuję, dzięki za wspólny czas i na służbie, i na tsie. Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze wrócisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroskaaa Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 Nick: klaudusiaaa SID: 83656 Stopień posiadany w frakcji: Strażak Powód: Dragas odszedl to ja tez 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharik Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 (edytowane) Nick: @Sharik SID: 138768 Stopień posiadany w frakcji: Nadbrygadier Powód: przerwa Edytowane 18 Maja 2025 przez Sharik 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalixX Opublikowano 26 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2025 (edytowane) Nick: kalixX SID: 105966 Stopień posiadany w frakcji: Strażak Powód: ogólnie to brak czasu i chciałbym zrobić przerwę od mta. Bardzo mi się tutaj podoba wiec jak będzie więcej czasu postaram się wrócić. chcialbym również podziękować wam: Jadu, Eazi, Truskawka, Szymek, Drabinka, dziadu i reszcie frakcji za wspólne momenty. 3majcie się i do zobaczenia wkrótce! Edytowane 26 Maja 2025 przez kalixX 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3Neje3Ka Opublikowano 26 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2025 Akceptuje. Trzymaj się! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xoni__ Opublikowano 27 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2025 Nick: xoni_ SID: 104653 Stopień posiadany w frakcji: Aspirant Powód: Brak czasu oraz chęci do wbijania na duty Coś od siebie : Dziękuje wam za ten spędzony czas we frakcji ale to jeszcze nie koniec jeszcze wrócę 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson169 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 Nick:_ truskawa_ SID: 37547 Stopień posiadany w frakcji: strażak Powód: cięzkie awanse staram sie jak moge ale w jedym miejscu stac to nie robota wracam tam skąd zaczeła sie przygoda SARA Zarząd frakcji ma 3 dni na akceptacje odejścia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3Neje3Ka Opublikowano 5 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 4 godziny temu, Kubson169 napisał: Nick:_ truskawa_ SID: 37547 Stopień posiadany w frakcji: strażak Powód: cięzkie awanse staram sie jak moge ale w jedym miejscu stac to nie robota wracam tam skąd zaczeła sie przygoda SARA Zarząd frakcji ma 3 dni na akceptacje odejścia. Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeReK._. Opublikowano 6 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2025 (edytowane) Nick:SeReK._. SID: 115765 Stopień posiadany w frakcji: Sekcyjny Powód: zostawię dla siebie. Kocham was i kiedyś wrócę pozdrawiam. Edytowane 6 Czerwca 2025 przez D3Neje3Ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3Neje3Ka Opublikowano 6 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2025 3 godziny temu, SeReK._. napisał: Nick:SeReK._. SID: 115765 Stopień posiadany w frakcji: Sekcyjny Powód: zostawię dla siebie. Kocham was i kiedyś wrócę pozdrawiam. Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizerr22 Opublikowano 7 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 Nick:ZesteXYZ SID: 121736 Stopień posiadany w frakcji: St.Strażak Powód: gra sie znudzila pozdrawiam cala ekipe strażacką pozdro jescze kiedyś wroce 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 20 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2025 Godzinę temu, Jaquin napisał: Nick: jaquin SID: 137430 Stopień posiadany w frakcji: St. Strażak Powód: Nie czuje w tej frakcji tego, czym się tak bardzo jaralem przez pierwszy tydzien mojego stażu w tej frakcji Akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi