Skocz do zawartości

Wzór odejścia z struktur Fire Department.

Mentorek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Trup0_0 napisał:

Nick: Natalia0_0

SID:122587

Stopień posiadany w frakcji: Kapitan

Powód: Brak czasu na wbijanie na multi, zawał nauki w szkole 

Akceptuję, ogarnij szkołę i wróć jak będziesz mieć czas! 

Edytowane przez Drabinson
  • Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Nick: glitchuu
SID: 125212
Stopień posiadany w frakcji: Ogniomistrz
Powód: Brak chęci do wbijania na duty :ccc
Coś od siebie : Dziękuje wam mega za przyjęcie do tej frakcji mega miło będę wspominał spędzony czas z wami ale to że odchodze z frakcji nie znaczy że nie będę z wami przesiadywać na prawde SAFD ma mega mocny skład który jest naprawdę w porządku chciałbym się ubiegać o range zaufany na waszej strefie na TS gdyż bardzo chętnie pospędzam z wami mój wolny czas ❤️

Edytowane przez glitchuu
  • Smutny 5

2 godziny temu, glitchuu napisał:

Nick: glitchuu
SID: 125212
Stopień posiadany w frakcji: Ogniomistrz
Powód: Brak chęci do wbijania na duty :ccc
Coś od siebie : Dziękuje wam mega za przyjęcie do tej frakcji mega miło będę wspominał spędzony czas z wami ale to że odchodze z frakcji nie znaczy że nie będę z wami przesiadywać na prawde SAFD ma mega mocny skład który jest naprawdę w porządku chciałbym się ubiegać o range zaufany na waszej strefie na TS gdyż bardzo chętnie pospędzam z wami mój wolny czas ❤️

Akceptuję, za wspólnie spędzony czas otrzymujesz rangę Przyjaciela frakcji

• Dzięki 1

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
28 minut temu, D3Neje3Ka napisał:

Nick: D3Neje3Ka
SID: 136636
Stopień posiadany w frakcji: Brygadier
Powód: Zmiana frakcji w końcu się znudziła

Akceptuję, za zasługi dla frakcji trafiasz na listę zasłużonych. Dziękuję za służbę i wspólnie spędzony czas. Liczymy na powrót!

19 minut temu, Dragas napisał:

Nick: dragas
SID: 2486
Stopień posiadany w frakcji: Starszy  Brygadier
Powód: ehhhhhh nie chce 

To samo co wyżej - Akceptuję, za zasługi dla frakcji trafiasz na listę zasłużonych. Dziękuję za służbę i wspólnie spędzony czas. Liczymy na powrót!

• Like 2

Nick: rokus.
SID: 62000
Stopień posiadany w frakcji: Strażak
Powód: Zwyczajnie nie moje klimaty. Ludzie świetni, lecz nie potrafię odnaleźć się w roli strażaka i ogólnie osoby wykonującej bardziej skomplikowane RP na chociażby wypadku. Głupio mi tak odchodzić tydzień po zdaniu akademii, ale wolę już podjąć taką decyzję niż nałapać minusów i siłą odejść z frakcji poprzez selekcję naturalną.

• Like 1
  • Dzięki 1
  • Smutny 1

3 godziny temu, rokuś napisał:

Nick: rokus.
SID: 62000
Powód: Zwyczajnie nie moje klimaty. Ludzie świetni, lecz nie potrafię odnaleźć się w roli strażaka i ogólnie osoby wykonującej bardziej skomplikowane RP na chociażby wypadku. Głupio mi tak odchodzić tydzień po zdaniu akademii, ale wolę już podjąć taką decyzję niż nałapać minusów i siłą odejść z frakcji poprzez selekcję naturalną.

Akceptuję, dzięki za służbę

• Like 1
  • Dzięki 1

Nick: kamzus

SID: 115832

Stopień posiadany w frakcji: Aspirant Sztabowy

Powód: Pisałem że inni opuszczają tonącego Titanica, lecz też to zrobiłem. Myślę że wszystko, co mogłem zrobić z moimi umiejętnościami dla tej frakcji zrobiłem, i opuscilem ja z godnym podziwu dla mnie stopniem. Po walce z moimi myślami po prostu postanowiłem odejść. Także wspomnę tu o paru osobach o ktorych bede pamiętał.

@eazi_ Dzięki tobie postanowiłem zawitać w wasze szeregi, i nie zawiodłem się, na prawdę,

@D3Neje3Ka Dziekuje za te chwile na ts'ie hah. Może i kiedyś się spotkamy w tej wsi zwaną Starogardem,

@Drabinson Trzymaj się na tej liderce wyjadaczu

@Dragas Dzięki za ten wspólny timspik, csgo i mta. Trzymaj się dziadziu,

@Sharik ukrainiec trochę żeśmy pogadali na tym ts, trzymaj się stary i oczywiście fajnie zdanych maturek. Bym coś napisał związanego z twoim ukochanym klubem ale odpuszczę sobie dzisiaj haha,

@szopek elo czoper, powodzonka,

@SzymekSzefu00 Dzięki za wspolne odklejki na ts, trzymaj się tam. lec po zarząd, zasługujesz,

@xoni__trzymaj się ćpunek, obudź się i lec po zarząd,

@RogiTAG zenus tłymaj się ty ałkowcu, lec po zarząd.

Oczywiście dziękuję również innym osobą z frakcji ktorzy nie zostali wymienieni, to ze was nie oznaczylem nie znaczy ze was nie lubie, tylko ze mi sie nie chcialo, może i nie gadaliśmy i graliśmy wspólnie za dużo, ale coś tam będę o was pamiętał.

Przychodząc do tej frakcji przyszedłem z niczym, a wyszedłem z dużą ilością wiedzy, także naprawdę polecam innym serdecznie. Odejście z tej frakcji wiąże się z odejściem ze sceny MTA, także trzymajcie się tam, pozdro.

Mam nadzieję że nikogo nie zawiodłem odejściem, jeżeli tak to przykro mi.

Edytowane przez kamzus
  • Smutny 7

9 godzin temu, kamzus napisał:

Nick: kamzus

SID: 115832

Stopień posiadany w frakcji: Aspirant Sztabowy

Powód: Pisałem że inni opuszczają tonącego Titanica, lecz też to zrobiłem. Myślę że wszystko, co mogłem zrobić z moimi umiejętnościami dla tej frakcji zrobiłem, i opuscilem ja z godnym podziwu dla mnie stopniem. Po walce z moimi myślami po prostu postanowiłem odejść. Także wspomnę tu o paru osobach o ktorych bede pamiętał.

@eazi_ Dzięki tobie postanowiłem zawitać w wasze szeregi, i nie zawiodłem się, na prawdę,

@D3Neje3Ka Dziekuje za te chwile na ts'ie hah. Może i kiedyś się spotkamy w tej wsi zwaną Starogardem,

@Drabinson Trzymaj się na tej liderce wyjadaczu

@Dragas Dzięki za ten wspólny timspik, csgo i mta. Trzymaj się dziadziu,

@Sharik ukrainiec trochę żeśmy pogadali na tym ts, trzymaj się stary i oczywiście fajnie zdanych maturek. Bym coś napisał związanego z twoim ukochanym klubem ale odpuszczę sobie dzisiaj haha,

@szopek elo czoper, powodzonka,

@SzymekSzefu00 Dzięki za wspolne odklejki na ts, trzymaj się tam. lec po zarząd, zasługujesz,

@xoni__trzymaj się ćpunek, obudź się i lec po zarząd,

@RogiTAG zenus tłymaj się ty ałkowcu, lec po zarząd.

Oczywiście dziękuję również innym osobą z frakcji ktorzy nie zostali wymienieni, to ze was nie oznaczylem nie znaczy ze was nie lubie, tylko ze mi sie nie chcialo, może i nie gadaliśmy i graliśmy wspólnie za dużo, ale coś tam będę o was pamiętał.

Przychodząc do tej frakcji przyszedłem z niczym, a wyszedłem z dużą ilością wiedzy, także naprawdę polecam innym serdecznie. Odejście z tej frakcji wiąże się z odejściem ze sceny MTA, także trzymajcie się tam, pozdro.

Mam nadzieję że nikogo nie zawiodłem odejściem, jeżeli tak to przykro mi.

Akceptuję, dzięki za wspólny czas i na służbie, i na tsie. Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze wrócisz

• Dzięki 1

• 2 tygodnie później...
2 godziny temu, jaroskaaa napisał:

Nick: klaudusiaaa
SID: 83656
Powód: Dragas odszedl to ja tez

Akceptuję, dzięki za służbę

5 minut temu, Sharik napisał:

Nick: @Sharik
SID:  138768
Stopień posiadany w frakcji: Nadbrygadier
Powód: przerwa

Akceptuję, dzięki za wspólny czas na duty przez te pół roku. Za zasługi zostajesz obowiązkowo wpisany na listę zasłużonych osób frakcji!

• Like 3
  • Dzięki 1

• 2 tygodnie później...

Nick: kalixX
SID: 105966
Powód: ogólnie to brak czasu i chciałbym zrobić przerwę od mta. Bardzo mi się tutaj podoba wiec jak będzie więcej czasu postaram się wrócić.

chcialbym również podziękować wam: Jadu, Eazi, Truskawka, Szymek, Drabinka, dziadu i reszcie frakcji za wspólne momenty. 3majcie się i do zobaczenia wkrótce!

Edytowane przez kalixX
  • Like 2

Nick: xoni_
SID: 104653
Stopień posiadany w frakcji: Aspirant 
Powód: Brak czasu oraz chęci do wbijania na duty 
Coś od siebie : Dziękuje wam za ten spędzony czas we frakcji ale to jeszcze nie koniec jeszcze wrócę 

• Like 1
  • Smutny 2

10 godzin temu, xoni__ napisał:

Nick: xoni_
SID: 104653
Stopień posiadany w frakcji: Aspirant 
Powód: Brak czasu oraz chęci do wbijania na duty 
Coś od siebie : Dziękuje wam za ten spędzony czas we frakcji ale to jeszcze nie koniec jeszcze wrócę 

Akceptuję.Trzymaj sie zadymiarzu 

• Like 2

• 2 tygodnie później...
4 godziny temu, Kubson169 napisał:

Nick:_ truskawa_ 
SID: 37547
Stopień posiadany w frakcji: strażak
Powód: cięzkie awanse staram sie jak moge ale w jedym miejscu stac to nie robota wracam tam skąd zaczeła sie przygoda SARA

Zarząd frakcji ma 3 dni na akceptacje odejścia.

Akceptuję.

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.