kamzus Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Frakcja do której należysz : TSA Nick : kamzus. Powód : Odejście podczas nadzoru specjalnego. Typ kary ( zawieszenia etc.) : Black List BMA Coś od siebie : Cześć, od ostatniej apelacji minęło trochę czasu. Zastanowiłem się głębiej nad tym co teraz pisze, od nadanie o to tej blacklisty BMA minęło sporo czasu, przez ten czas przemyślałem to że mogłem trochę odczekać zanim odejdę po nadzorze. Lecz na odejście podkusiło mnie to ze miałem problemy rodzinne jak i inne sprawy prywatne, nie miałem czasu żeby wchodzić na slużbe jak i zmusiły mnie do tego odejścia osoby samolubne jak i prowokujące. Od tamtego momentu zmieniłem się trochę i chce mieć czyste konto. Z wyrazami szacunku, kamzus. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Na apelacje od Black Listy BMA masz tylko jedną próbę, a takowa została wykorzystana. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 (edytowane) Rozumiem, lecz napisałeś wtedy "na ten moment jestem na nie", więc uznałem to że mam jeszcze jedną szanse. Edytowane 2 Kwietnia 2023 przez kamzus 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Chodziło mi bardziej o to, że za wcześnie było jeszcze. 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi