Mentorek Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Rekrutacja zaawansowana w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza zaawansowany nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 13 roku życia, Posiadanie minimum 30 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Doświadczenie w akcjach pożarniczych, podstawowa wiedza. Umiejętność wykonywania RP. Wzór podania: Imię Wiek: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz doświadczenie w owej frakcji?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie w terminie bliżej nieokreślonym, po napisaniu podania w ciągu 48 godzin ukarze się informacja o rozpatrzeniu go. Po zakwalifikowaniu się do struktur frakcji obowiązkiem będzie zdanie egzaminu, który zadecyduje o dalszych losach. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Rekrutacja ta przeznaczona jest dla osób, które mają doświadczenie, oraz wiedzę w pożarnictwie, zachęcamy do składania podań. Powodzenia! Film promocyjny: https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl.. Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Imię Michał Wiek:. 14 Login: misiekjd SID: 101828 Ilość godzin na serwerze: 1200 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dziennie 1-4h Coś o sobie: Hej cześć, lubię jeździć rowerem oraz grać w gry komputerowe oraz spędzać w nich czas. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem osobą która nie była w tej frakcji i będę słuchał pana lidera Czy posiadasz doświadczenie w owej frakcji?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):. https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Carl. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minidaniel Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Imię wiktor Wiek: 17 Login: mini_daniel SID: 129601 Ilość godzin na serwerze: 269 godzin Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u? tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:1-5 godzin Coś o sobie: cześć jestem wiktor jestem z woj. śląskiego lubie grać w gry nejczęściej w mta . Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: bo wiem co sie robi w tej frakcji byłem sarą na innym serwerze i wiem ze bedziecie ze mnie dumni Czy posiadasz doświadczenie w owej frakcji?: tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Carl. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spikers Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Imię Kamil Wiek:. prawie 14 Login: Wikos123 SID: 130414 Ilość godzin na serwerze: 150 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dziennie 1-4h Coś o sobie: Hej lubię przebywać na świeżym powietrzu, gram w różne gry w tym mta Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chciał bym spróbować swoich sił w owej frakcji Czy posiadasz doświadczenie w owej frakcji?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Wikos123 Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszu Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Imię Jan Wiek: 14 Login: rafszu SID: 124558 Ilość godzin na serwerze: 560 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 15h tygodniowo Coś o sobie: Siema, moje zainteresowania to oczywiście mechanika oraz motoryzacja. Mechaniką się zajmuje od dziecka ponieważ uczy mnie tego mój brat i potrafię już naprawiać różne auta takie jak ciągniki, samochody osobowe oraz motory. Interesuje się klasykami szczególnie z lat 90. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ widzę że mało już osób w tej frakcji jest więc chce do niej dołączyć. Czy posiadasz doświadczenie w owej frakcji?: Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Rafszu Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minipa Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Imięksawery Wiek:minipa Login:minipa SID:129550 Ilość godzin na serwerze:197 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: cały tydzien o 14 Coś o sobie: lubie pływać cwiczyć i jedzić rowerem Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ strażak to jednak zawsze nowe żeczy i jednal fajnie by było gdybym był tam i kiedyś chodziłem na młodego strażaka Czy posiadasz doświadczenie w owej frakcji?:tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj) TAK duzo razy nawet niechce mi sie wstawiać ale no mam nadzieje ze to nic nie zmienia miałem tylko muta i zabrane prawko za odwaalnaie a muta za nw Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 20 godzin temu, Carl.. napisał: Imię Michał Wiek:. 14 Login: misiekjd SID: 101828 Ilość godzin na serwerze: 1200 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dziennie 1-4h Coś o sobie: Hej cześć, lubię jeździć rowerem oraz grać w gry komputerowe oraz spędzać w nich czas. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem osobą która nie była w tej frakcji i będę słuchał pana lidera Czy posiadasz doświadczenie w owej frakcji?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):. https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Carl. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie Poczekaj do normalnej rekrutacji, za niedługo będzie otwarta. 15 godzin temu, minidaniel napisał: Imię wiktor Wiek: 17 Login: mini_daniel SID: 129601 Ilość godzin na serwerze: 269 godzin Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u? tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:1-5 godzin Coś o sobie: cześć jestem wiktor jestem z woj. śląskiego lubie grać w gry nejczęściej w mta . Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: bo wiem co sie robi w tej frakcji byłem sarą na innym serwerze i wiem ze bedziecie ze mnie dumni Czy posiadasz doświadczenie w owej frakcji?: tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Carl. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:nie Zgłoś się do mnie na discordzie. Mentorek#4804 8 godzin temu, Wikos123 napisał: Imię Kamil Wiek:. prawie 14 Login: Wikos123 SID: 130414 Ilość godzin na serwerze: 150 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dziennie 1-4h Coś o sobie: Hej lubię przebywać na świeżym powietrzu, gram w różne gry w tym mta Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chciał bym spróbować swoich sił w owej frakcji Czy posiadasz doświadczenie w owej frakcji?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Wikos123 Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie Poczekaj do normalnej rekrutacji, za niedługo będzie otwarta. 7 godzin temu, rafszu napisał: Imię Jan Wiek: 14 Login: rafszu SID: 124558 Ilość godzin na serwerze: 560 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 15h tygodniowo Coś o sobie: Siema, moje zainteresowania to oczywiście mechanika oraz motoryzacja. Mechaniką się zajmuje od dziecka ponieważ uczy mnie tego mój brat i potrafię już naprawiać różne auta takie jak ciągniki, samochody osobowe oraz motory. Interesuje się klasykami szczególnie z lat 90. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ widzę że mało już osób w tej frakcji jest więc chce do niej dołączyć. Czy posiadasz doświadczenie w owej frakcji?: Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Rafszu Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie Zgłoś się do mnie na discordzie. Mentorek#4804 6 godzin temu, minipa napisał: Imięksawery Wiek:minipa Login:minipa SID:129550 Ilość godzin na serwerze:197 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: cały tydzien o 14 Coś o sobie: lubie pływać cwiczyć i jedzić rowerem Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ strażak to jednak zawsze nowe żeczy i jednal fajnie by było gdybym był tam i kiedyś chodziłem na młodego strażaka Czy posiadasz doświadczenie w owej frakcji?:tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj) TAK duzo razy nawet niechce mi sie wstawiać ale no mam nadzieje ze to nic nie zmienia miałem tylko muta i zabrane prawko za odwaalnaie a muta za nw Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? tak Zgłoś się do mnie na discordzie. Mentorek#4804 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocik Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 (edytowane) Imiębłażej Wiek:18 Login:kocik SID:68451 Ilość godzin na serwerze:190h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:taj Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:6/7h Coś o sobie: Witam jestem Błażej mam 18lat lubię dużo grać. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ chciałbym się sprawdzić w tej frakcji Czy posiadasz doświadczenie w owej frakcji?:tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=kocik Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:nie Edytowane 18 Kwietnia 2023 przez kocik zapomniałem dopisac sid 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 22 godziny temu, kocik napisał: Imiębłażej Wiek:18 Login:kocik SID:68451 Ilość godzin na serwerze:190h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:taj Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:6/7h Coś o sobie: Witam jestem Błażej mam 18lat lubię dużo grać. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ chciałbym się sprawdzić w tej frakcji Czy posiadasz doświadczenie w owej frakcji?:tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=kocik Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:nie Zgłoś się do mnie na discordzie. Mentorek#4804 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi