Vixed Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Twój nick na serwerze : Vixed Nick pracownika frakcji: DamiX Opis sytuacji: Chciałem skorzystać z transportu pytałem się czy jest napisałem reporta jak zauważył że jest admin wywiózł mnie gdziekolwiek i nie odgrywał RP czyli to dzien dobry gdzie cię zawieźć, Zrozumiano zaraz dotrzemy na msc. Dowody w postaci ss'ów/nagranie(Koledzy nie są dowodami): dowody na dc wyśle bo tu nie ma miejsca Vixe3d#8246 Coś od siebie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiX Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Kłamiesz było inaczej jeździłeś koło mnie coś tam gadałes pod nosem , aż zatrzymałeś się i zaczynasz mnie sprawdzać czy jestem i wcale nie potrzebowałeś transportu tylko poprostu ci się nudzi w życiu . Pozdrawiam 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixed Opublikowano 14 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Jestem ciekaw co na celu miało wywiezienie mnie gdzieś gdzie nie chciałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Brak wystarczających dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi