Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Skarga na Lidera lub V-Lider’a SAMC

DonGrasso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należy oskarżony : San Andreas Medical Center

Nick osoby oskarżonej : Riko_fr/Sowa45 (Nie wiem kto podjął decyzje lecz uważam że Lider powinien wiedzieć co się dzieje we frakcji i to kwestionować)

Powód : Faworyzacja kobiet, osoba która wczoraj powróciła do frakcji została jakis czas temu wyrzucona z frakcji wraz z blacklistą, powód? Zyskała trzy minusy i tworzyła konflikt medzyfrakcyjny. Aktualnie członek owej black listy nie posiada, brak informacji o wydaleniu czy chociażby odejściu które prawdopodobnie było skoro powróciła do frakcji. Kara frakcyjna również magicznie usunięta a kokainka która została wydalona powróciła na ten sam stopień. Albo od dnia wczorajszego można powrócić do frakcji poprzez powrót mimo wydalenia albo solidne nagięcie regulaminu przez wyżej wymienionych. Nie przyjmuje opisu „Nie została jeszcze dopisana do Blacklisty wiec jednak nie dostaje blacklisty” ponieważ mimo wszystko została wydalona 😉

Dowody : Są na forum, discordzie SAMC oraz na serwerze

edit: Są u nas na kanale gdzie dostałaś ping’a.

Oczekiwania : Wyrzucenie pełnoprawnego, dodania Blacklisty która była, uczciwe postępowanie odnośnie zdjęcia kary frakcyjnej i naprostowanie osobnika który podjął się głupiego czynu.

Edytowane przez DonGrasso
  • Like 24

6 godzin temu, DonGrasso napisał:

Nick osoby oskarżonej : Riko_fr/Sowa45 (Nie wiem kto podjął decyzje lecz uważam że Lider powinien wiedzieć co się dzieje we frakcji i to kwestionować)

Powód : Faworyzacja kobiet, osoba która wczoraj powróciła do frakcji została jakis czas temu wyrzucona z frakcji wraz z blacklistą, powód? Zyskała trzy minusy i tworzyła konflikt medzyfrakcyjny. Aktualnie członek owej black listy nie posiada, brak informacji o wydaleniu czy chociażby odejściu które prawdopodobnie było skoro powróciła do frakcji. Kara frakcyjna również magicznie usunięta a kokainka która została wydalona powróciła na ten sam stopień. Albo od dnia wczorajszego można powrócić do frakcji poprzez powrót mimo wydalenia albo solidne nagięcie regulaminu przez wyżej wymienionych. Nie przyjmuje opisu „Nie została jeszcze dopisana do Blacklisty wiec jednak nie dostaje blacklisty” ponieważ mimo wszystko została wydalona 😉

Oczekiwania : Wyrzucenie pełnoprawnego, dodania Blacklisty która była, uczciwe postępowanie odnośnie zdjęcia kary frakcyjnej i naprostowanie osobnika który podjął się głupiego czynu.

Witam z tej strony Professor of Medicine I- NoDDy* pisze tutaj w imieniu frakcji SAMC , proponuje abyśmy to wszystko omówili na którymś z kanałów na TeamSpeaku, możemy pogadać jak zarząd z zarządem i wyjaśnić ta cała sytuację prywatnie.

• Like 1

3 godziny temu, NoDDy* napisał:

Witam z tej strony Professor of Medicine I- NoDDy* pisze tutaj w imieniu frakcji SAMC , proponuje abyśmy to wszystko omówili na którymś z kanałów na TeamSpeaku, możemy pogadać jak zarząd z zarządem i wyjaśnić ta cała sytuację prywatnie.

Po pierwsze - skarga tyczy się głównego zarządu, nie całościowo frakcji San Andreas Medical Center.

Po drugie - Decyzja która została podjęta była bankowo przemyślana. Nie ma sensu dyskutować na ten temat. Na dodatek gdyby wasz Lider nie zachował się jak idiota podczas ostatniej sytuacji to byłbym skłonny do poświęcenia trochę czasu na rozmowę. 

Ode mnie to tyle, reszta leży w rękach GKF.

ps: Riko, ranga administracyjna również Cię obowiązuje na TeamSpeak, nie powinieneś kogoś obrażać za coś co ty zrobiłeś. Wystarczy powiedzieć „Przypadkiem” lub „Przepraszam”. 

Edytowane przez DonGrasso
Literówka pzdr
  • Like 2

Wystarczy wejść w dział powrotu i zobaczyć kto przyjmuje powrót jej a nie się tutaj rozpisywać bez  nawet poświęcenia 3 minut żeby to sprawdzić, nie zamierzam brać udziału w temacie, czekam na rozmowę z GKF i wyjaśnienie całej sytuacji która zaistniała gdy została ona wydalona niby z frakcji i z jakim powodem. 

• Like 2

9 godzin temu, DonGrasso napisał:

Dobrze,  zacznijmy od początku, Trzaski został wydalony z frakcji z bl za KOPIOWANIE materiałów+utworzenie discorda z owymi materiałami i ściągnie z nich na egzaminie a kokainka dostała TYLKO lote, boo edzioPDW ją wyzywał ona odezwała się do Niego tylko raz i już na bl zasługuje, ponieważ ją prowokował poprzez wyzywanie? No coś tu mi nie gra +jeżeli uważasz powrót za, cytuje "faworyzacje kobiet" to naprawdę zastanów się nad tym co piszesz.

Dodam tak dodatkowo jeszcze że, jeżeli chcecie wyjaśnić sytuację to zapraszamy na tsa do nas aby wyjaśnić niż tutaj tematy drążyć:)

Edytowane przez VexHQ
  • Like 3

3 minuty temu, VexHQ napisał:

Dobrze,  zacznijmy od początku, Trzaski został wydalony z frakcji z bl za KOPIOWANIE materiałów+utworzenie discorda z owymi materiałami i ściągnie z nich na egzaminie a kokainka dostała TYLKO lote, boo edzioPDW ją wyzywał ona odezwała się do Niego tylko raz i już na bl zasługuje, ponieważ ją prowokował poprzez wyzywanie? No coś tu mi nie gra +jeżeli uważasz powrót za, cytuje "faworyzacje kobiet" to naprawdę zastanów się nad tym co piszesz

Sam zweryfikowałeś wszystko, nic dodać nic ująć.

27 minut temu, Riko_FR napisał:

gdy została ona wydalona niby z frakcji i z jakim powodem. 

Pełnoprawny się już wypowiedział, dodam że owa blacklista na forum widniała ale już jej nie ma.

• Like 1

Teraz, DonGrasso napisał:

Czyli wychodzi na to, że sapd prowokują :). Jeżeli dalej chcesz drążyć temat, zapraszamy ts 

2 minuty temu, DonGrasso napisał:

Pełnoprawny się już wypowiedział, dodam że owa blacklista na forum widniała ale już jej nie ma.

No to nie ma dowodu, więc raczej proszę zakończyć temat. Bl dla kokainy została nadanie niesłusznie. Dlatego została usunięta 

• Dzięki 1

Teraz, OskarKumpel napisał:

Czyli wychodzi na to, że sapd prowokują :). Jeżeli dalej chcesz drążyć temat, zapraszamy ts 

Odnośnie sytuacji z Edziem - było już wszystko wyjaśnione, werdykt? Kokainka blacklista. Aktualnie to łapiecie się odgrzewanego kotleta i uciekacie do rozmowy na TeamSpeak ponieważ skarga jest słuszna. Jeśli Edzio wyzywał to mogę to kwestionować jeśli dostanę dowody jakiekolwiek. 

• Like 1

Teraz, DonGrasso napisał:

Odnośnie sytuacji z Edziem - było już wszystko wyjaśnione, werdykt? Kokainka blacklista. Aktualnie to łapiecie się odgrzewanego kotleta i uciekacie do rozmowy na TeamSpeak ponieważ skarga jest słuszna. Jeśli Edzio wyzywał to mogę to kwestionować jeśli dostanę dowody jakiekolwiek. 

Jedynym dowodem jestem tutaj ja bo byłem tam wtedy na academii, czepiali sie kokainy itd a ona za jedno slowo dostala mute w srodku rp, więc gratuluje poza tym tez nie ma dowodu ze na forum byla blka, kokaina dostala nie slusznie bl bo tez dowodow nie bylo, edzio pierwszy zaczal i to on powinien dostac kare za konflikty miedzy frakcjami. Oczekujemy dowodow czemu ona ma dostac blke 

• Like 1
  • Haha 4

2 minuty temu, DonGrasso napisał:

A więc, również my oczekujemy NA KONKRETNE dowody które potwierdzą że kokainka powinna dostać beelke

• Like 2
  • Haha 3

4 minuty temu, OskarKumpel napisał:

Jedynym dowodem jestem tutaj ja bo byłem tam wtedy na academii, czepiali sie kokainy itd a ona za jedno slowo dostala mute w srodku rp, więc gratuluje poza tym tez nie ma dowodu ze na forum byla blka, kokaina dostala nie slusznie bl bo tez dowodow nie bylo, edzio pierwszy zaczal i to on powinien dostac kare za konflikty miedzy frakcjami. Oczekujemy dowodow czemu ona ma dostac blke 

Czy ty myślisz że ktoś ci uwierzy na słowo że Edzi0.PDW wyzywał kokainke? Z niej też nie zła gagatka, dużo razy wyzywa oraz robi konflikty z frakcjami.

Edytowane przez XeelloX
  • Haha 2

z tego co wiem sprawa została wyjaśniona i po wyjaśnieniu ja nie dostałam BL tylko lote, a po rozmowie i dokładnym wyjaśnieniu sprawy kiedy pojawili sie świadkowie zdarzenia przez które miałam dostac niby BL potwierdzili ze nie była to moja wina i dostałam szanse powrotu i prosze nie wypowiadajcie sie na tematy na o których nie macie pojęcia bo zamiast przyjść i zapytać sie nas jak to naprawde wyglada to piszecie na forum i robicie drame o gowno aż tak was boli to ze wrocilam do frakcji? nic wam nie zrobiłam a macie do mnie problem. Czemu nikt nie przyczepił sie o to ze podczas tamtego sporu tylko ja zostałam ukarana chociaż pokazywałam dowody ze frakcja Sapd mnie prowokowała i yez zaczęli mnie wyzywać, wtedy nje było chętnych na wyjaśnienie spraw, nagle jak wrocilam i nie wiecie nic to sie odzywacie. Jeśli macie pytania apropo czegoś to zapraszamy na ts3 i tam można wszytsko wyjasnic a nie tutaj robić drame o nic. 🙂

• Like 1
  • Haha 3

Wypowiem się także ja że nie ma ogłoszenia że kokainka zostaje wydalona lub odchodzi z frakcji. Miałem zarząd wtedy i kokainki nie było na discordzie SAMC jako też zasłużony też widzie kto jest na tym discordzie. Dowody nagle usunięte z forum a na ogłoszenia na discodznie nie zobaczę z tego powodu iż nie mam odpowiedniej rangi jako zasłużony żeby przeglądać te kanały. 

1 minutę temu, kok4ink4 napisał:

z tego co wiem sprawa została wyjaśniona i po wyjaśnieniu ja nie dostałam BL tylko lote, a po rozmowie i dokładnym wyjaśnieniu sprawy kiedy pojawili sie świadkowie zdarzenia przez które miałam dostac niby BL potwierdzili ze nie była to moja wina i dostałam szanse powrotu i prosze nie wypowiadajcie sie na tematy na o których nie macie pojęcia bo zamiast przyjść i zapytać sie nas jak to naprawde wyglada to piszecie na forum i robicie drame o gowno aż tak was boli to ze wrocilam do frakcji? nic wam nie zrobiłam a macie do mnie problem. Czemu nikt nie przyczepił sie o to ze podczas tamtego sporu tylko ja zostałam ukarana chociaż pokazywałam dowody ze frakcja Sapd mnie prowokowała i yez zaczęli mnie wyzywać, wtedy nje było chętnych na wyjaśnienie spraw, nagle jak wrocilam i nie wiecie nic to sie odzywacie. Jeśli macie pytania apropo czegoś to zapraszamy na ts3 i tam można wszytsko wyjasnic a nie tutaj robić drame o nic. 🙂

Jeżeli była rozmowa to piszesz apelacje w dziale apelacje od black listy i riko_FR akceptuję a nie że usuwa Cię z black listy bez niczego i jest po sprawię.

• Like 3

6 minut temu, kok4ink4 napisał:

Obecnie to sama napisałaś że dostałaś lote, a więc jakim prawem przyjęli Ci powrót do frakcji tego nie wiem ale chyba wiadomo czemu 🙂

• Like 6

4 minuty temu, kok4ink4 napisał:

ale ja nie miałam BL wgl

Jeżeli zostałaś wydalona ze frakcji to w samym regulaminie San Andreas Medical Center jest że jeżeli się zostało wydalony to powrót do frakcji jest możliwy tylko poprzez rekrutacje. Druga sprawa jeżeli powróciłaś to zostajesz zawsze zdegradowana o jeden stopień niżej a nie na tą samą rangę.

Edytowane przez klonek12391
  • Like 3

Oraz dopowiem że jak byłem w frakcji to Riko_FR zawszę na cotygodniowym spotkaniu był pod wpływem alkoholu. Druga sprawa Riko_FR rozdaje awansy za granie z nim w cs:go, daje plusy za obserwacje na instagramie oraz polajkowanie zdj na ig plusy pod tytułem (otrzymuje plusa za pomoc zarządowi).

• Like 13
  • Dzięki 1
  • Haha 1

20 minut temu, kok4ink4 napisał:

Po pierwsze - waszymi dowodami są świadkowie. Riko będąc w administracji zna chyba zasadę „Poboczny gracz to nie świadek”. Jeśli były jakieś dowody na pełnoprawnych z naszej strony to poproszę, jeśli dowodami są koledzy to podziękuje.

Po drugie - Wyjaśniłem to już na TeamSpeak3, mało istotne czy to Blacklista czy Lota, wydalenie to wydalenie i powrotu po tym nie ma. Na dodatek od twojego wydalenia minął miesiąc a jakby tego było mało to zostałaś wydalona na najniższym stopniu. Co ty chcesz wyjaśniać jak podczas twojego wydalenia byłaś w pełni rozumna i czekałaś na werdykt. Później z tego co wiem to byłaś w szpitalu lecz to nadal niczego nie zmienia. Skoro nie masz niczego sensownego do powiedzenia to nie wtrącaj się w skargę na twoich zarządców.

• Like 7

39 minut temu, kok4ink4 napisał:

Od kiedy świadek to dowód? 

16 minut temu, kok4ink4 napisał:

Mam nie wtrącać się w skargę na moich zarządców jeśli skarga dotyczy mnie? Oraz jak twoi koledzy pod innymi skargami każą mi odpisywać tu tobie ? xD weźcie się chociaż zgrajcie i przyjmijcie 1 wersje

Oni nie powinni się wypowiadać w skargach przede wszystkim co wiąże się z tym że rozwiąże to frakcyjnie.

Skarga dotyczy przede wszystkim znajomosci regulaminu zarządców a przykładem tego jest przywrócenie Ciebie. Nie interesuje mnie Twoja osoba w żadnym wypadku, ty jesteś tylko przykładem.

• Like 4

4 godziny temu, DonGrasso napisał:

Oni nie powinni się wypowiadać w skargach przede wszystkim co wiąże się z tym że rozwiąże to frakcyjnie.

Skarga dotyczy przede wszystkim znajomosci regulaminu zarządców a przykładem tego jest przywrócenie Ciebie. Nie interesuje mnie Twoja osoba w żadnym wypadku, ty jesteś tylko przykładem.

Przepraszam za późną odpowiedź jednakże mam ostatnio problemy ze snem i tak to właśnie wygląda. Z góry też przepraszam za pracowników którzy "zawzięcie" bronili i to osoby powracającej do frakcji jak i osobę która postanowiła umożliwić ten powrót. Żeby się dalej nie kłócić i nie wywoływać zbędnych kłótni pomiędzy frakcjami które jak miałem wrażenie się lubiły, mogę powiedzieć że to ja postanowiłem przyjąć ten powrót, będąc w amoku zadań nie pomyślałem oraz nie przemyślałem owej decyzji zbyt dokładnie jednakże zrobiłem to świadomie a po zapytaniu lidera czy ją przyjąć odpowiedział że tak, oczywiście jak się domyślam żartobliwie a ja to zrobiłem. Mogę jedynie powiedzieć że cała wina znajduję się po mojej stronie i jestem tego absolutnie świadom. Jeśli chodzi o wyrzucenie w oczekiwaniach, chciałbym dostać czas na znalezienie następnego i według mnie nadającego się v-lidera, po tym krótkim czasie przyjmę tą karę bądź każdą inną jako iż jestem jedyną która powinna być karana z tej skargi. Nie wypowiem się jednak na część z usunięciem z Black listy bądź z kara serwerowa bo po pierwsze nic o tym nie wiem a po drugie nie mam dostępu do forum. Jednakże całą sytuację z frakcja SAPD pamiętam jako iż byłem główna osobą która chciała załagodzić konflikt. Jedyne co mogę teraz zrobić to poprosić o zaprzestaniu jakichkolwiek kłótni jako iż skarga dotyczy mnie i jest to moja wina, ale również chciałbym przeprosić prywatnie frakcje SAPD za sprawianie problemów  i także frakcje SAMC za dawanie złego przykładu oraz jak mniemam wytwarzaniu konfliktu między frakcyjnego. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.