Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Skarga na Lidera lub V-Lider’a SAMC

DonGrasso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Sowa45 napisał:

Przepraszam za późną odpowiedź jednakże mam ostatnio problemy ze snem i tak to właśnie wygląda. Z góry też przepraszam za pracowników którzy "zawzięcie" bronili i to osoby powracającej do frakcji jak i osobę która postanowiła umożliwić ten powrót. Żeby się dalej nie kłócić i nie wywoływać zbędnych kłótni pomiędzy frakcjami które jak miałem wrażenie się lubiły, mogę powiedzieć że to ja postanowiłem przyjąć ten powrót, będąc w amoku zadań nie pomyślałem oraz nie przemyślałem owej decyzji zbyt dokładnie jednakże zrobiłem to świadomie a po zapytaniu lidera czy ją przyjąć odpowiedział że tak, oczywiście jak się domyślam żartobliwie a ja to zrobiłem. Mogę jedynie powiedzieć że cała wina znajduję się po mojej stronie i jestem tego absolutnie świadom. Jeśli chodzi o wyrzucenie w oczekiwaniach, chciałbym dostać czas na znalezienie następnego i według mnie nadającego się v-lidera, po tym krótkim czasie przyjmę tą karę bądź każdą inną jako iż jestem jedyną która powinna być karana z tej skargi. Nie wypowiem się jednak na część z usunięciem z Black listy bądź z kara serwerowa bo po pierwsze nic o tym nie wiem a po drugie nie mam dostępu do forum. Jednakże całą sytuację z frakcja SAPD pamiętam jako iż byłem główna osobą która chciała załagodzić konflikt. Jedyne co mogę teraz zrobić to poprosić o zaprzestaniu jakichkolwiek kłótni jako iż skarga dotyczy mnie i jest to moja wina, ale również chciałbym przeprosić prywatnie frakcje SAPD za sprawianie problemów  i także frakcje SAMC za dawanie złego przykładu oraz jak mniemam wytwarzaniu konfliktu między frakcyjnego. 

Nie mam zamiaru tworzyć ani konfliktu ani oczekiwać wyrzucenia Ciebie. Moje oczekiwania są prostsze - wyrzucić członka z frakcji, powrócić go poprzez proces rekrutacyjny jeśli już ma powrócić a zarząd aby nauczył się na popełnionym błędzie, przy okazji przeanalizowanie zachowanie pełnoprawnych którzy zachowują się karygodnie, utemperowanie ich zachowania. Skarga również tyczy się Lidera frakcji ponieważ nie zaakceptował twój pomysł w sposób żartobliwy, gdyby tak było to nie zamieściłby ogłoszenia na powrót tylko udaremnił to od razu. Uważam że on również jest winny i powinien w jakiś sposób zrozumieć na czym polega jego posada, biorąc pod uwagę traktowania dowodów jako świadków na poważnie to nie jest rozważne. 

Edytowane przez DonGrasso
Literówka znowu
  • Like 2

6 godzin temu, Kobar19 napisał:

Grasso przyznaję ci 100% rację odnośnie kokainki to jest wiadome że nie powinno jej być w samc ale wielu osób w sapd też nie powinno być lub powinni być na black liście bo nie jeden raz był taki przypadek że ktoś odchodził i wracał wielokrotnie w innych frakcjach odejdzie się pare razy to blka lub powrót przez rekru a u was wszystko jak by działało jakimś osobnym regulaminem/prawem

Jasne, ja wszystko rozumiem lecz skoro tak uważacie to dlaczego nie piszecie skargi? Ja nie jestem od przywracania ludzi czy dodawania ich. Na dodatek nie było mnie jakiś czas tutaj i nie wiem co się działo przez ostatni czas. Nie chce odpowiadać za coś czym zajmuje się Executive Staff - nie należę do tego grona od stycznia/lutego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.