HaXoWy321 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Twój nick na serwerze: HaXoWy321 Twój serial: A8C18AE28ADCECBBC7B61550CB2B5F04 Powód kary: Oszustwa w celu dostania się do TSA. Nick osoby nakładającej kare: Smallspy. Data otrzymania kary: Jakoś wrzesień 2020r. Długość kary: Blacklista z możliwością apelacji. Opis sytuacji: Nie pamiętam o co tam dokładnie tak naprawdę poszło, mijają już 3 lata. Minęło trochę czasu a nawet sporo. Chcę próbować swoich sił na nowo, sprawiedliwie nie oszukując przy tym nikogo. Przez te lata bardzo się zmieniłem - z wyglądu jak i charakteru. Liczę na pozytywne rozpatrzenie tej apelacji. Sporo godzin spędziłem tu na serwerze i bardzo dobrze wspominam. Chcę dołączyć do jakiejś frakcji/biznesu w przyszłości u was. Liczę na to że dostanę drugą szanse, jesli tak to napewno jej nie zmarnuje. Pozdrawiam ❤️ Odnośniki do poprzednich apelacji: Odrzucona - 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi