Skocz do zawartości

Rekrutacja San Andreas Fire Department - Lipiec 2023

Mentorek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 13 roku życia,
Posiadanie minimum 30 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię:
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie do dnia 07.07.2023 po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Film promocyjny:
https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M

Dzień strażaka:
https://multirpg.pl/topic/59242-redakcja-sannews-„międzynarodowy-dzień-strażaka/

• Like 4

Imię: Jan
Login: rafszu
SID: 124558
Ilość godzin na serwerze: prawie 700
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: coś 2h na dzień
Coś o sobie: Siema już napisałem moje imię oraz wiek więc coś o moim charakterze. Jestem miły, lecz czasem nerwowy, gdy ktoś mnie wkurzy to nie da się opanować emocji. Moje zainteresowania to mechanika oraz motoryzacja. Motorzacją interesuję od dziecka. Posiadam Crossa oraz motorower. Jeżeli chodzi o mechanike to tez zajmuję się jakoś od dziecka bo wszystkiego uczy mnie mój brat. Przed kompem nie siedzę jakoś po 3h dziennie tylko wejdę tak z 7 razy w tygodniu po godzinie lub dwie a gdy potrzeba to nawet więcej.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Byłem już w roli strażoka na multi i wiem co i jak mniej wiecej
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=rafszu
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie

• Like 1
  • Haha 5

Imię:Oskar
Login:Teddybear
SID:127900
Ilość godzin na serwerze: 54H
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:dziennie 4-10h
Coś o sobie: Witaj, jestem Oskar mam 15 lat chodzę do technikum i interesuję się informatyką ogółem to spędzam dużo czasu na serwerze i kiedyś na innym serwerze byłem w straży pożarnej 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Byłem już strażakiem i policją na innych serwerach i w miarę znam się na tym dużo spędzam na serwerze i lubię pomagać.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?Tak
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://imgur.com/a/hlUjxTj
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?::Nie

Edytowane przez Teddybear
  • Like 2

Imię: Jakub
Login: Straw_pl
SID: 25202 
Ilość godzin na serwerze: 1433 godzin
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:  Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2 godziny dziennie, 7 dni w tygodniu
Coś o sobie:  Mam na imię Jakub oraz mam 16 lat. Interesuję się głównie informatyką oraz elektroniką, uważam że mam dosyć dużą wiedze na temat sprzętu komputerowego. Chodzę do szkoły w Warszawie, dokładniej do technikum na profil technik-informatyk. W tym zawodzie planuje również swoją przyszłość, dlatego w przyszłości chciałbym pracować na stanowisku zbliżonym do szeroko pojętego informatyka. Oprócz informatyki interesuje się również piłką nożna. Niestety ze względu na moje warunki fizyczne nie zbyt wychodzi mi granie w piłkę na boisku, dlatego swoje zainteresowanie ograniczam do oglądania meczy w telewizji i grania w fifę. Większość swojego czasu wolnego spędzam na siedzeniu przed komputerem. Oprócz oglądania youtuba i netflixa czasami gram w gry, najczęściej w mta, fife, csa oraz hearts of iron 4. Nie jestem agresywną ani wulgarną osobą, nie wyzywam ludzi oraz nie szukam w nikim problemu na siłę, również nie przeklinam do czasu aż się nie zdenerwuje. Jestem również osobą komunikatywną, nie mam problemu pogadać z innymi osobami. Umiem również zaakceptować porażkę, gdy przegram z kimś w kłótni na argumenty to po prostu przyznaje mu rację, zamiast kłócić się na siłę. Moim trzecim głównym zainteresowaniem jest 2 wojna światowa. W wolnym czasie uwielbiam oglądać kanały historyczne oraz dowiadywać się nowych informacji o przeszłości. Z tego powodu od roku chodzę po lasach z wykrywaczem metali, szukając starych wojennych przedmiotów, które dla mnie jako fana tego okresu, mają bardzo dużą wartość. Interesuje się również polityką i ekonomią, a dokładniej gospodarką państwa. Codziennie staram się poszerzać swoją wiedzę w tych tematach. Często dyskutuje z innymi starszymi osobami o polityce oraz sytuacji w naszym kraju, która aktualnie nie jest najlepsza. Codziennie staram się pogłębiać swoją wiedzę w różnych tematach, i dowiadywać się codziennie czegoś nowego.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:  Posiadam dosyć duży staż na serwerze MultiRPG, osoby które mnie znają wiedzą że nie odwalam na serwerze, jestem spokojny i nie szukam z nikim konfliktów. Byłem już w frakcji SAFD 2 razy na MultiRPG, przez co posiadam podstawową wiedzę na temat RP w frakcji, co myślę pomoże mi w szkoleniach. Nigdy nie miałem problemu z wyrabianiem tygodniowej normy w frakcjach, sądzę że będę dosyć aktywny na służbie. 
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Na co dzień nie posiadam, jednakże byłem w frakcji SAFD 2 razy
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłem
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: Nie mam 

• Like 9

Imię: Jakub

Login: Kubabuba2008

SID: 104653

Ilość godzin na serwerze: 650h

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:  tygodniowo 50 60 godzin 

Coś o sobie: Witam mam na imię jakub mieszkam w województwie  podkarpackim,  interesuje się motoryzacja I trochę sportem , jak byłem mały zawsze chciałem zostać strażakiem , mam nadzieję  że dostanę się do tej frakcji ponieważ chciałbym spróbować swoich sił. Pozdrawiam całą frakcje safd .

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:  tak jak mówiłem tu na górze chciałbym spróbować  sowich sił, a po za tym zawsze chciałem być w safd .

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak trochę  bo milem kurs 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://i.imgur.com/WhyRgav.jpeg

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: możliwe ale chyba nie 

Edytowane przez xoni__
Imgur
  • Like 1

Imię: Szymon
Login: Fil4n
SID: 133127
Ilość godzin na serwerze: 30h (nowe konto)
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:  Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:  Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:  2-4h dziennie
Coś o sobie:  Siema, jestem Szymon mam 15 lat chodzę do technikum i interesuję się samochodami.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Zawsze chciałem byś w SAFD oraz interesuję się trochę tą tematyką.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłem 

• Like 3

Imię:Wiktor
Login:zaxer
SID:133118
Ilość godzin na serwerze:42
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:cały czas kiedy gram bo normalnie cały dzień spędzam na mechu i mi się już nudzi
Coś o sobie: moim zainteresowaniem jest motoryzacja
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:kocham ogień ale jeszcze bardziej kocham zgaszony ogień
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie

• Like 2

Imię:Konrad

Login: LIkerSi

SID: 100517

Ilość godzin na serwerze: 123h 11min

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3-8h dziennie

Coś o sobie: Mam na imie Konrad, nie umiem opowiadac ale nudze sie w zyciu dlatego chce sprobowac nowej rzeczy. Na codzien staram sie nie odwalac i nie stracic wszystkiegi w kasynie co jest dla mnie niemozliwe. Chcialbym wstapic do frakcji poniewaz to jest dla mnie cos nowego i mam do tego zapal

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Moze i jestem nowy w temacie, ale jestem tez osoba dosyc odpowiedzialna oraz trzymajaca sie regul, w dodatku lubie rozsmieszac ludzi wiec umile czas w jednostce

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: nie lecz chce sprobowac czegos nowego

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):  https://imgur.com/a/xBzrSwL

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?: nie, jestem w pelni zdrowy w ciele jak i na umyslr

• Like 1

Imię:Mikołaj
Login:Pan_Kot
SID:109993
Ilość godzin na serwerze:160h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:40h
Coś o sobie:jestem Mikolaj i lubie straż  i sam w niej jestem dlatego bym chcial tą frakcje
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:zawsze chcialem byc strażakiem i zawsze szanuje strasz na serweze 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):prawko na 12h https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Pan_Kot
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:nie

• Like 1

Imię: Maciek
Login: HAGO1237
SID: 25141 
Ilość godzin na serwerze: 1271h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 15 godzin w tygodniu
Coś o sobie: Mam na imię Maciej, mam 17 lat i pochodzę z województwa Śląskiego. Obecnie skończyłem szkołe branżową na kierunku kucharza.  Zawsze staram się być miły, pomocny, aktywny oraz pracowity. Interesuje się informatyką oraz programowaniem. Lubię jeździć na nartach i zbierać grzyby, a w wolnej chwili gram w gry komputerowe takie jak: MTA, minecraft, CS:GO. Na serwerze jestem  zarejestrowany od września 2019 roku, także już troszkę czasu minęło od moich początków na tym serwerze
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę, że nadaję się do tej frakcji, ponieważ posiadam już podstawowe doświadczenie bo byłem we frakcji 2 razy, posiadam bardzo duży staż na serwerze, tak jak wyżej napisałem jestem miły, pomocny, aktywny, staram się nie sprawiać problemu, nie odwalać oraz staram się słuchać wyższysz rang.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Byłem w frakcji SAFD, więc posiadam podstawową wiedzę o pożarnictwie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie

• Like 3

Imię: Szymon
Login: szymustokox
SID: 102560
Ilość godzin na serwerze: 193h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak.
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Myślę, że 2 godzinki z porywami do 3 dziennie bądź jednego dnia więcej, a drugiego mniej.
Coś o sobie: Cześć, mam na imię Szymon. Mam 18 lat. W wolnej chwili lubię sobie popykać w MTA i inne gierki. Pochodzę z województwa kujawsko-pomorskiego. We wrześniu będę w klasie maturalnej. Jestem osobą bezkonfliktową, nie szukam problemów. Jestem miły dla ludzi, którzy są mili dla mnie, staram się być pomocny. Ambitnie dążę do postawionych sobie celów i marzeń. 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Nigdy nie byłem w żadnej frakcji i myślę sobie, że warto abym spróbował czegoś nowego. Myślę, że zarząd frakcji będzie zadowolony z mojej pracy. Słucham się wyższej rangi i nie wnoszę sprzeciwu wobec komend starszych kolegów z frakcji.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłem.

Pozdrawiam Zarząd:P Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania...

• Like 2

Wzór podania:

Imię: Weronika
Login:kok4ink4
SID:107748
Ilość godzin na serwerze: 250
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:ok 10h tygodniowo
Coś o sobie: Nazywam sie Weronika, chodze do liceum interesuje sie ratownictwem i pozarnictwem. Lubie malowac.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myśle ze jestem idealną osobą na to stanowaisko poniewaz mam dosciadczenie jako ratownik, szybko sie ucze oraz sprawia mi to przyjemnoasc.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?:image.thumb.png.66f39bbe3c1f8e14b95725b98b4957f2.png

• Like 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.