BartiTM Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Nick: BartiTM SID: 43178 Stopień służbowy posiadany w biznesie: Prezes Zarządu/LIDER Powód odejścia: No cóż, Uczeń przerósł mistrza! Dziękuje wszystkim za mile spędzone te ponad 3 lata! Odchodzę ponieważ pewne osoby lecą w ch*ja i co ja mam powiedzieć na ten temat więcej! Większość osób wie.... Mam nadzieję że @dipek dobrze poprowadzisz ten biznes! Dziękuje @Smallspy. za szanse bycia liderem Fabryki! Życzę wszystkim tutaj wszystkiego dobrego. 2 4 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Narka Bartuś! Dzięki za danie mi szansy w biznesie. Byleś świetnym liderem!! Nie zmieniaj się! Do usłyszenia oraz zobaczenia!! PS: bajojajo 😭 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Siema, dipek to nie był najlepszy wybór. 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 ez a ten dipek to biznes poprowadzi xDDDDDD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Dziękuję ci Barti za szansę, tyle spędzonych godzin na teamspeaku, RP z SAPD, będzie mi tego brakować. Zarządzałeś tym biznesem fantastycznie. Kontakt zostaje. Jeszcze raz dzięki za wszystko, miłego!😢 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiTM Opublikowano 8 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 3 minuty temu, Ender_ napisał: Siema, dipek to nie był najlepszy wybór. To i tak by nie był mój wybór 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 10 minut temu, Ender_ napisał: Siema, dipek to nie był najlepszy wybór. Lepszy dipek niż siasio XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi