Skocz do zawartości

Rekrutacja San Andreas Fire Department - Sierpień 2023 (1)

wierzba_420
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 14 roku życia,
Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 12.08.2023 do 18.08.2023, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Film promocyjny:
https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M

Edytowane przez wierzba_420
  • Like 7
  • Haha 2

Imię Hubert
Login: Kefirek.Ela   (Kiedyś Hubert_Kev)
SID:  94908
Ilość godzin na serwerze: 42   (na poprzednim koncie 470
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 13 godzin w tygodniu
Coś o sobie:  Interesuje się motoryzacją, Militarią oraz rzeczami z nią związanymi typu: broń, pojazdy i takie tam
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chciałbym znów spróbować tej frakjci
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://imgur.com/a/ki8YKIB
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie 

• Like 5
  • Haha 1

Imię: Błażej
Login: Roboboski
SID: 73809
Ilość godzin na serwerze: 349h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 12h w tygodniu 
Coś o sobie: Interesuje się motoryzacją, i rzeczami z nią związanymi
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać: Chciałbym spróbować swoich sił w tej frakcji
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie, ale chętnie się nauczę 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):  https://imgur.com/P6MYwOk
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie?  (będzie to sprawdzane): Nie 

• Like 4
  • Haha 2

Imię Dawid( przezwisko "Pajdek" najlepiej
Login: DAJWIDPOL
SID: 128948 
Ilość godzin na serwerze: 150 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3-5h
Coś o sobie: Siema, jestem Dawid przezwisko moje to "Pajdek"  mam 23 lata. Moimi zainteresowaniami jest motoryzacja, kajakarstwo a także wędkarstwo. Nie kiedy przystępuje do zawodów w terenie albo na wodach PZW . Lubię słuchać muzyki rap, czasami odpalę swoją konsole to pogram dla siebie jakieś basiki hah. Piszę z wielką prośbą tą rekrutacja, ponieważ byłem już tu ale za dużo hard odwalanie było. Chciałbym bardzo przystąpić do was ponieważ, no fajna rozbudowana ta frakcja jest i co tu więcej opisywać. Mam nadzieję że się dostanę, życzę wszystkim powodzenia 😉.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: No, coś tam się umie .
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Kary (strona 1 z 1) - MultiRPG
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie.

• Like 3
  • Haha 3

Imię michał
Login: szopek123
SID: 102349
Ilość godzin na serwerze: 72
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4-5 godzin 
Coś o sobie: siema jestem michał mam 17 lat mieszkam w małej wsi w zachodniopomorskim interesuje sje strażą od dziecka należę do osp i jestem ratownikiem WOPR chodzę do 3 klasy szkoły zawodowowej w zawodzie mechanik pojazdów samochodowych i lubię ten zawód również lubię grać w piłkę choć teraz nie mogę bo jestem swierzo po wypadku samochodowym  i frakcje polecił mi xeellox spoko ziomek tak w ogóle 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem miłą i sympatyczną osobą nie jest ciężko mi przyjmować poleceń przełożonych myślę że współpraca przebiegnie nam dobrze i żwawo 
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak naleze do osp
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): tak mam oba 

• Like 3
  • Haha 1

Imię Kuba
Login:kuba69420
SID:74895
Ilość godzin na serwerze:766h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:25 do 30h
Coś o sobie:Jestem Kuba lubie grac w mta, gta , ets 2, fs19 itd.Lubię jezdzic autami i lubie sie uczyc nowych rzeczy których jeszcze nie probówałem
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Poniewaz nigdy jeszcze nie bylem na safd i chciałbym spróbowac.Moge spedzac duzo czasu i bede bardzo aktywny.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Nie, ale chcaiłbym spróbowac swoich sił.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://multirpg.pl/game/penalties/?search=kuba69420
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie

• Like 2
  • Haha 1

Imię:Jakub/Kuba
Login:Gmian2209G
SID:119469
Ilość godzin na serwerze:400
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:4-5h
Coś o sobie:siema jestem kuba gram se w te grę bo lubię czasem se wyjadę gdzieś moim niezawodnym motorkiem pracuje w mondi świecie lubię se wyjść ze znajomymi na rybki, chodzę na polowanie czasami itp prowadzę spokojny tryb życia
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:bo kiedyś u was byłem i pomimo że było na początku ze mną ciężko to potem ogarniałem tą waszą sttraż
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:w grze
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):https://multirpg.pl/game/penalties/?search=GMain2209G
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie

• Like 3
  • Haha 1

Imię:Paweł
Login:Gangsta03
SID:132636
Ilość godzin na serwerze:182 godziny 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:około 17 godzin w tygodzniu 
Coś o sobie:Interesuje sie historią 20 wieku muzyką i informatyką 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:chciałbym się sprawdzić w roli strażaka jestem pomocną osobą i lubie miłą atmosfere
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie nie byłem 
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie

• Like 2
  • Haha 1

Imię: Jakub

Login: JacobeQ1401

SID: 98648

Ilość godzin na serwerze: 272h

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dziennie myślę że z 3, 4h

Coś o sobie: Siema jestem Jakub u mam 17 lat. Interesuje się sportem, strażą pożarną, grami komputerowymi i samymi komputerami. Uczęszczam do szkoły licealnej o profilu pozarniczo-rarowniczym. Należę również do OSP. 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam spore doświadczenie z tą frakcja. Byłem wiele razy w tej frakcji za czasów gdy Mandarynka był na liderce. 

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak, całkiem spore 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://imgur.com/a/HtqzXbh

Edytowane przez JacobeQ1401
  • Like 1
  • Haha 2

Imię: Marcel
Login: HaXoWy321
SID: 22707
Ilość godzin na serwerze: 794 Godzin.
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak, posiadam wszystko sprawne.
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: W dzień praktycznie spędzam czas ze znajomymi więc gram po nocach, ale w dzień tak samo. Tygodniowo na frakcję poświece jak najwiecej czasu. Moge zagwarantowac ze wyrobic norme to na luzie ja wyrobie + zapewne bede mial ponad norme.
Coś o sobie: Cześć jestem Marcel i mam 14 lat. Pochodzę z woj. Podlaskiego, mieszkam przy miejscowości Ełk. Interesuję się motoryzacją, gastronomią i ratownictwem medycznym. W przyszłości chcę zostać ratownikiem medycznym. Lubię sobie pograć w roznie gierki. W mta gram od długiego czasu okolo 5-7 lat.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem pracowity, kulturalny i miły chłopak. Wchodząc na służbę zawsze jestem świadomy konsekwencji i staram się w 100%. Nie sprawiam żadnych problemów oraz nie mam problemu z wykonywaniem poleceń rang wyższych.
Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie zbyt.
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie. Ostatnia kara (ban) wyjasnila sie i mam UB. Była to pomyłka.
Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie. Nic nie posiadam z tych chorób.

• Like 2
  • Haha 2

Imię: Paweł

Login: xSpeedKiller

SID: 95946

Ilość godzin na serwerze: 780h

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Owszem, posiadam.

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Zapoznałem się z regulaminami.

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Myślę, że w tygodniu z 20 godzin na spokojnie, gdyż pracuję. 

Coś o sobie: Jak już wspomniałem, nazywam się Paweł mam 16 lat. Pochodzę z małej wioski, która znajduję się w województwie zachodniopomorskim :D. Jestem dość zabawnym człowiekiem o sportowej duszy. Od początku przygody z piłką czy z innymi sportami czułem chęć bardziej poznania tych dyscyplin sportu. W dni wolne trenuję bądź spotykam, się z przyjaciółmi zajadając pizze i rozmawiając o nic znaczących rzeczach z których w najlepszej fazie głupoty potrafimy się śmiać. Minecraft i MTA to jedyne gry, które mocno mnie wciągnęły przez dobrze rozwijające się comunity i integrację z innymi ludźmi. Moją pasją jest wędkarstwo sztuki walk straż pożarna czy bądź piłka nożna. Moim przodującym motywem jest ,, Idź do przodu i nigdy się nie poddawaj" zawsze się tego trzymam, to coś, co potrafi mocno namieszać w głowie, jeśli coś chcę, muszę, to dostać nie ma innej opcji. Czasem jest to zgubne, ale czy nie o to w życiu chodzi?

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ moje doświadczenie jest dość spore. Już kilkakrotnie miałem okazje być w S.A Fire Departament na innych serwerach, jak i tu. Jak na dość młodego człowieka jestem bardzo opanowany i cierpliwy, potrafię dobrze zachować się w każdej sytuacji, tej dobrej oraz złej. Będąc, we frakcji postaram się jak najwięcej w niej uczestniczyć, angażować, oraz pomagać innym poprzez moje doświadczenia. Jako gracz zawsze czułem, że nadaje się na to stanowisko, dążąc, do tego wyłapywałem własne błędy i niedociągnięcia. Wspominając, że od tamtego czasu dużo się zmieniłem.

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Oprócz tego, że uczestnicz am regularnie do OSP to nie.

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie, Nie byłem.

Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam.  

~ Pozdrawiam

• Like 3

Imię:Paweł 

Login:Agro_Gofer 

SID:11744

Ilość godzin na serwerze:900 około 

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:jasne 

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:2-3 godzinki dziennie zależy 

Coś o sobie:Witam mam na imię Paweł pochodzę z województwa małopolskiego a dokładnie z nowego Sącza interesuje się motoryzacja rolnictwem oraz grami video kiedy znajdę wolny czas lubię grać w gry video a szczególnie różne części gta przeważnie te starsze jak gta san 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Zapewniam wysoka aktywność jestem miły spokojny i potrafię słuchać się poleceń wyższych rang jak i zarządu nie sprawiam kłopotów i umiem przyznać się do popełnionego błędu 

Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:oczywiście byłem na wysokiej posadzie na dwóch serwerach 

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie wiem niestety jak to zrobić przepraszam 😕

• Like 2
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.