Kennzzi Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 (edytowane) Frakcja do której należysz : SAPD Nick : Kennzzi Powód : Niesłuszne ukaranie Typ kary ( zawieszenia etc.) : - Coś od siebie : Zaczęło się od zrepostowania pewnego osobnika na dc serwerowym, dokładnie tą wiadomością. Po wysłaniu tej wiadomości otrzymałem minusa za niestosowne wypowiedzi na dc MultiRPG. Według mnie kara jest wymuszana, ponieważ nie został rozwinięty żaden konflikt, nie została wywołania „kłótnia” między mną a graczem. Nie padły wulgarne słowa itp. Edytowane 25 Grudnia 2023 przez Kennzzi 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 To nieźle, współczuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Szkoda Kennzzi że nie potrafisz uszanować takiego czegoś jak „ulga” którą otrzymałeś przy wielu innych sytuacjach za które powinieneś zostać ukarany. Dla mnie ten minus może zniknąć i w jego miejsce wejść kilka innych za każdą rzecz przy której byłem osobiście lecz prowadziłem rozmowę o twojej osobie z Barym. Dlaczego za taką „blachą” sytuacje uznałem że należy Ci się minus? Śpieszę z odpowiedzią! Od początku twojego pobytu w SAPD nie potrafisz okazać szacunku pełnoprawnym oraz członkom CS, robisz co chcesz i żyjesz jak chcesz w tej frakcji. Według mnie powinieneś znaleźć się na samej akademii wraz z nadzorem z powodu że zostałeś zdjęty z Black Listy przed wejściem do akademii. Podczas akademii Lider powinien nadać Ci osobiście kilka minusów ponieważ przy tym był lecz do tego nie doszło i podczas trwania samej akademii powinieneś zostać wydalony. Teraz przychodzi sytuacja że mimo wszystko co było wcześniej i sam Lider powiedział że się ogarnąłeś jednak dodajesz głupi komentarz „ty tym bardziej” na discordzie MultiRPG do wiadomości „serwer spadł na pysk” gdzie sama ta wiadomość oznacza że twoim zdaniem ktoś również upadł na pysk. Jest to niezgodne z regulaminem frakcji a twoja osoba jest teraz pod inspekcją za poprzednie zachowania. Ten minus miał za zadanie nauczyć Cię pokory której nie masz lecz właśnie pokazałeś poziom którym reprezentujesz siebie od początku w tej frakcji. Czekam na wypowiedź Smallspy. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yvis2 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Odwołajcie mu to dobrze hłopak zrobił, serwera broni przeciez multirpg to dobry serwer po 100 ludzi gra to ten sławek shodzi na psy bo ćpa ii pije. policja dobże robi odwolajcie mu to bo to nie sprawiedliwe, powinni slawka wyjebac bana mu dac bo obraza serwer multi najlepsze inder najleprzy kto chce sie napic w 4 dupska w sylwka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi