PawelTDI Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Twój nick na serwerze: poczusss Nick pracownika frakcji:Siwy_008 Opis sytuacji:a więc tak chciałem sobie popływać moją nową łodzią więc podszedłem do taxi i wsiadłem do niej po czym kierowca nie odpowiadał przez 3minuty wiec napisałem reporta zaraz po napisaniu obudził się i podałem mu ulice po czym napisał że nie wie gdzie to jest a z tego co mi się wydaje pracownicy tsa mają podmienia mapkę nawet jeśli by nie wiedzieli żeby sobie zobaczyć gdy napisałem mu ze pisze na niego skargę napisał ze nie przewozi "60-tek" i bez żadnego problemu odjechał zadowolony Dowody w postaci ss'ów/nagranie(Koledzy nie są dowodami):https://zapodaj.net/plik-HqLoupny23 (sory za stronę ale innej nie znalazłem xd) Coś od siebie: coraz gorsi są te taksówkarze... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl.. Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zdania są tak tragicznie złożone że nie da się ich czytać, pozdro polonistka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queens Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Nic nie rozumiem ale buja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 14 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi