DAJWIDPOLSKI Opublikowano 21 Lutego 2024 Udost臋pnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Frakcja do kt贸rej nale偶ysz : - Nick : DAJWIDPOL Pow贸d : podczas rekrutacji w SAPD po wynikach dostawszy si臋 do frakcji napisa艂em rekrutacje do innej frakcji do TSA w taki g艂upi spos贸b dosta艂em t膮 BL GKF. Typ kary ( zawieszenia etc.) : 聽BL GKF Co艣 od siebie : Przepraszam za moje zachowanie i apeluj臋 si臋 o zdj臋cie black listy by艂em chwil臋 w SAMC na Academicu ju偶 mia艂em pisa膰 egzamin bardzo si臋 stara艂em i przyk艂ada艂em sp臋dza艂em du偶o czasu na szkolenia mog膮 potwierdzi膰 to inni cz艂onkowie kt贸rzy w tym uczestniczyli lecz by艂o to dawno. A偶 nagl臋 dosta艂em lot臋. Zapozna艂em si臋 ju偶 z regulaminem G艂贸wnej Komisji Frakcyjnej przeczyta艂em go 3 razy ze zrozumieniem i ju偶 wiem i ju偶 tego nie powt贸rz臋. Chcia艂bym bardzo bardzo wr贸ci膰 do frakcji a najbardziej do SAMC bo tam mam najwi臋ksze zainteresowania no i wpraw臋.聽 Chcia艂bym powr贸ci膰 do tego czasu gdzie b臋d臋 m贸g艂 napisa膰 rekrutacj臋 do mojej wymarzonej frakcji czyli SAMC. Bardzo 偶a艂uje tego co zrobi艂em co prawda od tego min膮艂 bodaj偶e chyba ju偶 rok, lecz chce wr贸ci膰 do dalszej rozgrywki na tym super serwerze. Mam nadziej臋 偶e dacie mi t膮 szans臋 i b臋d臋 m贸g艂 sp臋dza膰 czas gry jak kiedy艣. Pozdrawiam ca艂y serwerek! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
DonGrasso Opublikowano 21 Lutego 2024 Udost臋pnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Zanim apelujesz od czarnej listy, zapoznaj si臋 czy w og贸le na niej widniejesz. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
DonGrasso Opublikowano 21 Lutego 2024 Udost臋pnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Tw贸j temat zosta艂 rozpatrzony negatywnie! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi