DAJWIDPOLSKI Opublikowano 21 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Frakcja do której należysz : - Nick : DAJWIDPOL Powód : podczas rekrutacji w SAPD po wynikach dostawszy się do frakcji napisałem rekrutacje do innej frakcji do TSA w taki głupi sposób dostałem tą BL GKF. Typ kary ( zawieszenia etc.) : BL GKF Coś od siebie : Przepraszam za moje zachowanie i apeluję się o zdjęcie black listy byłem chwilę w SAMC na Academicu już miałem pisać egzamin bardzo się starałem i przykładałem spędzałem dużo czasu na szkolenia mogą potwierdzić to inni członkowie którzy w tym uczestniczyli lecz było to dawno. Aż naglę dostałem lotę. Zapoznałem się już z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej przeczytałem go 3 razy ze zrozumieniem i już wiem i już tego nie powtórzę. Chciałbym bardzo bardzo wrócić do frakcji a najbardziej do SAMC bo tam mam największe zainteresowania no i wprawę. Chciałbym powrócić do tego czasu gdzie będę mógł napisać rekrutację do mojej wymarzonej frakcji czyli SAMC. Bardzo żałuje tego co zrobiłem co prawda od tego minął bodajże chyba już rok, lecz chce wrócić do dalszej rozgrywki na tym super serwerze. Mam nadzieję że dacie mi tą szansę i będę mógł spędzać czas gry jak kiedyś. Pozdrawiam cały serwerek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 21 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Zanim apelujesz od czarnej listy, zapoznaj się czy w ogóle na niej widniejesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 21 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi