Jaquinobotak Opublikowano 5 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Frakcja do której należysz : - Nick : You.Szymvs33 Powód : Zlamanie regulaminu gkfu Typ kary ( zawieszenia etc.) : Black lista Coś od siebie : proszę, nie mam już siły pisać tych apelacji. Przysięgam że się zmienię i dojdziemy do porozumienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanerty Opublikowano 5 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 36 apelacja w ciagu 24h xDxD? Ty mordo dalej tam jestes liderem a mowisz ze juz nie jestes xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaquinobotak Opublikowano 5 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 2 godziny temu, Alanerty napisał: 36 apelacja w ciagu 24h xDxD? Ty mordo dalej tam jestes liderem a mowisz ze juz nie jestes xD Alanerty a to cb juz nie ma w samc na multi? Bo też byś black listę dostal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanerty Opublikowano 6 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 (edytowane) 10 godzin temu, You.Szymvss33 napisał: Alanerty a to cb juz nie ma w samc na multi? Bo też byś black listę dostal Za co black lista xD? Jak ja na zadnym innym serwerze nie jestem we frakcji wiec jak xDDDD? Edytowane 6 Maja 2024 przez Alanerty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 6 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi