Straw_pl Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 (edytowane) Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia (mogą zdarzyć się wyjątki) Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię Wiek: Login: Nick: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 20.05.2024 do 24.05.2024, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Podania piszecie w odpowiedzi do tego wątku. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Film promocyjny: https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M Edytowane 25 Maja 2024 przez Straw_pl 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mqtemat5 Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 (edytowane) Wiek: 18 Login: Matrydzyk55 Nick: Floreczek030 SID: 120874 Ilość godzin na serwerze: ok. 800 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak posiadam. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak jestem zapoznany. Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: W priorytecie ta frakcja nie będzie stanowić przeszkody aby co najmniej 2 godziny każdego dnia odbywać służbę. Coś o sobie: Jestem Mateusz. Na tym serwerze spędzam już kolejne lata. Doświadczenie oraz adekwatna wiedza na temat tego serwera tej mapy, oraz wszelkich innych procedur nie są dla mnie czymś obcym. Nie stanowię dla przełożonych stanowczych problemów, które mogłyby wpływać radykalnie na funkcjonowanie frakcji. Jestem człowiekiem który oddaje się w pełni danym zadaniom. Posiadałem duży staż pracy w biznesie SanNews. Dbałość o kulturę podczas służby to ważny aspekt, dla którego jestem ważną osobą. Pasja do pomocy za pośrednictwem służby w straży pożarnej jest wręcz idealnym rozwiązaniem aby moja osoba mogła zasilić szeregi tej frakcji. Jestem również człowiekiem życzliwym. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Szanowny Zarządzie frakcji SAFD! Warto postawić na początku fundamentalne pytanie, dlaczego oto ja jestem człowiekiem, który z pełną świadomością składa owe podanie. Pomoc drugiemu człowiekowi, już od początku literatury była poruszana kwestią, dzięki której moje wartości poszerzyły się o wrażliwość na krzywdę poszkodowanym. Z pełnym zaangażowaniem zamierzam każde Wasze zadanie realizować. Posłuszeństwo wobec przełożonych stoi na piedestale służby. Moją prawidłową kandydaturę również chciałbym uargumentować za, dlatego iż chce traktować członków nie tylko tej frakcji ale serwera z oddaniem i szacunkiem. Jestem pewny że wniose wiele dobrego dla tej frakcji. Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak, doświadczenie zawdzięczam osp. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=MaTrydzyk55 (Chciałbym dodać odnośnik, iż w trakcie służb w biznesie jak i skromne chwilę w innej frakcji nie byłem karany) . Edytowane 23 Maja 2024 przez Mqtemat5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidekk_2023 Opublikowano 24 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 ImięDawid Wiek:14 ale wszyscy mówią ze mam glos jak jakis 10 latek Login:Dawidekk_2023 Nick:szambielarz_2023 SID:138459 Ilość godzin na serwerze:190h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie:1h 2h 3h Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:a bo chce byc w jakiejs frakcji Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:mniejsza polowa Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):tak ale kar nie umiem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubusX Opublikowano 24 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Imię Kuba Wiek: 15 Login: kubixthegames Nick: kubixthegames SID: 102998 Ilość godzin na serwerze: 393h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 50h Coś o sobie: Witam nazywam sie Kuba mam 15 lat interesuje sie motoryzacją. Jestem osobą miłą i kreatywną, jestem aktywny i bardzo lubie pracowac w grupie Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlatego, ze jestem osobą aktywną i bardzo lubie grac na tym serwerze. Bylem w strazy ma innym serwerze i mam bardzo duze doswiadczenie Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: tak bardzo duze Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsr_x Opublikowano 31 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Imię: Jacek Wiek: 15 Login: wsr_x Nick: wsr_x SID: 139390 Ilość godzin na serwerze: 224h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: oczywiscie ze tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 6-8h Coś o sobie: Cześć jestem Jacek mam 15 interesuję się motoryzacją i moim hobby jest składanie auta w MSC (My Summer Car Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: mam dobre zapoznanie się z oto tą frakcją jaką jest SAFD Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeelloX Opublikowano 2 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Imię: Kacper Wiek: 16 Login: XeelloX Nick: XeelloX SID: 107224 Ilość godzin na serwerze: 1K+ Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam sprawny mikrofon oraz wymagany komunikator Teamspeak 3. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Jasne. Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dziennie 4-7H Coś o sobie: Mam na imię Kacper i mam 16 lat. Mieszkam w województwie Podkarpackim. W wolnym czasie gram w gry takie jak: MTA, Minecrafta oraz CS-GO. Lubię jeździć rowerem, grać w piłkę nożną, chodzić na spacery i spotykać się ze znajomymi. Staram się równoważyć spędzanie czasu przed komputerem i na podwórku. W wolnych chwilach lubię pograć albo wyjść ze znajomymi. Jestem miły i pogodny. Staram się unikać konfliktów, uważam, że wszystko da się załatwić pokojowo. Czasem jestem nieznośny ponieważ mi coś odwala ale to tylko czasem. Jestem koleżeński i pomysłowy. Często nawiązuję nowe znajomości i bardzo to lubię. Jestem wstydliwy ale tylko przy nowo poznanych ludziach. Przy ziomkach jestem szalony, wnerwiający czasem i ogólnie jestem zupełnie inny niż inni mężczyźni. Dla nieznajomych jestem raczej otwarty pozytywnie. Kiedy zdarzy się, że ktoś ma jakiś problem albo kłopot zawsze staram się mu jak najlepiej pomóc. Jestem człowiekiem spokojnym, otwartym i szczerym. Ta szczerość niestety nie zawsze jest odbierana w pozytywny sposób przez drugie osoby. Ja jednak uważam, że każdy powinien być z drugą osobą szczery i powiedzieć jej co myśli w danej sytuacji. Wnoszę pogodny nastrój w moim otoczeniu, razem z przyjaciółmi nie potrafię się nudzić. Zawsze potrafimy znaleźć sobie ciekawe zajęcie. Ale jak każdy człowiek posiadam również wady. Jedną z nich jest niestety lenistwo. Staram się z tym walczyć jak tylko mogę. Najlepiej pomaga mi w tym komputer (wiem dziwne). Moje zainteresowania są ciekawe, ponieważ bardzo lubię grać w piłkę nożną oraz siatkówkę. Jednak moim głównym zainteresowaniem jest komputer. Komputer to dla mnie okno na świat. Bardzo lubię rozmawiać na czacie i poznawać różnych ludzi. Jestem zabawną i komunikatywną osobą. Myślę, że potrafiłbym zachować się w każdej sytuacji. Wiem, iż aby przetrwać w życiu muszę zdobyć wykształcenie, dlatego nigdy się nie poddaję, zawsze dążę do celu nawet w trudnych sytuacjach! Mam wielu przyjaciół w tym kilku sprawdzonych i myślę, że jestem ogólnie lubiany gdyż na co dzień spotykam się z wieloma gestami sympatii, które staram się odwzajemniać. Myślę, że powinienem dostać szanse. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: dybym miał szansę dostać się do waszego grona, na pewno bym tej szansy nie zmarnował. Pracę w tej frakcji na tym serwerze widzę jako idealny krok w mojej Rozgrywce. Mam nadzieję że praca w SAFD, zapewni mi ona możliwości lepszego rozwoju w dalszej rozgrywce. Wiem doskonale z czym się to wiąże, a wiąże się to z bardzo dużą odpowiedzialnością, oraz samą Precyzją wykonywania wszystkich Obowiązków. Lubię podejmować trudne wyzwania, jestem elastyczny w swoich działaniach i szybko się uczę nowych rzeczy. Nie mam trudności do zaakceptowania decyzji wyżej postawionego Człowieka ode mnie. Jestem pewien, że gdy dostanę szansę dołączenia do was, to będę mógł dalej robić to co lubi. Uważam, że jestem odpowiednią osobą do frakcji SAFD. Potrafię dojść do porozumienia z każdym. Nie jestem człowiekiem, który będzie bronił swojej błędnej wypowiedzi. Każdy argument, wbrew mojemu zdaniu dogłębnie analizuje i w danej sytuacji przyznaje się do błędu. Podczas przeglądania mojego podania, można zauważyć, że dojrzałem. Przeszkadzanie innym graczom i odwalanie już mnie nie interesuje. Wchodząc, na serwer chcę miło spędzić czas wykonując swoją „pracę” i ciągle się uczyć, zbierając doświadczenie. Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Posiadam doświadczenie z pożarnictwem, jestem aktualnie w MDP (Młodzieżowa Drużyna Pożarnicza) i szykuję się na drużynowego. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): Nie byłem karany. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi