Kelly_Severide Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Na samym początku wstępu chciałbym podziękować wszystkim za wspólne chwilę na serwerku! Chciałbym oznaczyć grono które zostało w mojej pamięci,jeśli kogoś nie oznaczyłem to przepraszam. @Inder00 @idk @Perzu Dzięki za szansę w administracji. @turbii Dzięki za gierke w SAPD! Trzymaj się zjarusie i powodzenia na Rocie. @Black* Dzięki za gierke w SAPD oraz za szansę! trzymaj się ty alkoholiku xD. @MI_REK Dzięki za gierke w SAPD,trzymaj się! @YomenikAlchemik Dzięki za gierke w SAPD powodzenia w zarządzie! @NinjSS Ty już dawno odszedłeś ale z tobą też się pożegnam kumplu,odezwij się do mnie na pv o kontakt przyda się! Również dzięki za gierke w SAPD! @holdfast Powodzenia na supporcie. @Argen. Również powodzenia na supporcie,nie musisz mi już oddawać tych 60kk xD @Febson Również dzięki za gierke w SAPD i powodzenia dalej. @Xsardes Powodzenia w SAPD i dzięki za wspólną gierke,trzymaj się! @MichaleQ Dzięki za wspólną gierke! Musimy sie kiedyś spotkać na jakiś zlocik czy coś! Kontakt jest. @Kujukwangu Dzięki za wspólną gierke! Trzymaj się mordo. @grota1122 Powodzenia w administracji! Jeśli kogoś nie oznaczyłem to wybaczcie! Trzymajcie się wszyscy wiadro z wami 😄 ! 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kujukwangu Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Eluwa ni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdfast Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Dzięki ❤️ Eluwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Papa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 narazie ponczu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invaco Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Pa pa Koval 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianenriquealvarez Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Szkoda, dzięki za gierkę! Oddam Ci i tak te 60kk jak wrócisz 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly_Severide Opublikowano 4 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 1 godzinę temu, Kubuss napisał: ''ej no dawaj chodź się ścigać " "Ok" "Gdzie jesteś" "BLUEBERRY" "Jadę" "Uciekam " Wpadam rs7 Ty Tak szybko !? XDDDDDDDDDDD MORDO NAJLEPSZY SAPDdzik Nie gadaj głupot tylko wracaj mnie ścigać Kiedyś może wejdę jak mi się bedzie nudzić,własnie tak myślałem że zapomniałem o kimś z PSP haha dzięki mordo również się trzymaj tam! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baterek1235 Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 mnie kurna nawet nie oznaczyl.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly_Severide Opublikowano 4 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 16 minut temu, Baterek1235 napisał: mnie kurna nawet nie oznaczyl.. Sorki,zapomniałem :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baterek1235 Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 3 minuty temu, Kelly_Severide napisał: Sorki,zapomniałem :P Pamietaj ze cie kocham i musimy sie jeszcze kiedys spotkac 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly_Severide Opublikowano 4 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 12 minut temu, Baterek1235 napisał: Pamietaj ze cie kocham i musimy sie jeszcze kiedys spotkac 😞 Chcesz kontakt to napisz pv to sie jeszcze gdzies spotkamy ale gdzie indziej 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsardes Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 czys 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Trzymaj się mordko! ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 @Kelly_Severide Eluwa niiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaleQ Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi