Skocz do zawartości

Rekrutacja do San Andreas Fire Department - Lipiec 2024

Straw_pl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department.

Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay.

Czego wymagamy od kandydata?

Ukończenie 14 roku życia (mogą zdarzyć się wyjątki)
Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze,
Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej,
Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3,
Posiadanie sprawnego mikrofonu
Wyrabianie narzuconej normy minutowej

Wzór podania:

Imię
Nick:
SID:
Ilość godzin na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:
Coś o sobie:
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):

Informacje dodatkowe

Rekrutacja trwać będzie od 08.07.2024 do 12.07.2024, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji.

Podania piszecie w odpowiedzi do tego wątku.

Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw.

Podania kolorowe będą z góry odrzucane.

Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia.

Film promocyjny:
https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M

• Like 7
  • Dzięki 2

• Imię: Kamil
  • Login: SztywnyRoman1
  • SID: 36475
  • Ilość godzin na serwerze: 1738.48 godz.
  • Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak.
  • Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak.
  • Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Wszystko zależy od ludzi we frakcji -2h/6h dziennie.
  • Coś o sobie: Mam na imię Kamil. Ukończyłem w styczniu 27lata. Na codzien zajmuje się wykończeniem wnętrz mieszkań/domów. W czasie wolnym z przyjemnością wybieram się pobiegać lub pojeździć rowerem a w chłodniejsze dni spędzam czas na basenie. W weekendy można mnie spotkać w lokalnym barze przy zimnym piwku ze znajomymi i uśmiechem na twarzy.
  • Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem osobą odpowiedzialna komunikatywną potrafię pracować w grupie i doskonale radzę sobie w sytuacjach stresowych.
  • Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Byłem członkiem młodzieżowej straży pożarnej dzięki temu poznawałem jak wygląda życie osób tam pracujących. 
  • Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie.
  • Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie?: Nie.

• Like 2
  • Dzięki 1

Imię: Jacob
Login:DivX2115
Nick:DivX2115
SID:134959
Ilość godzin na serwerze:170h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:4-8h
Coś o sobie:Jestem Jacob mam 17 lat pochodze z Angli ogólnie teraz mieszkam w polsce i szukam zajęcia w grach video
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Bo ogarniam safd i byłem w frakcji safd więc wiem co i jak
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:Tak
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=DivX2115

• Like 7
  • Haha 2

Imię Adrian

Login: AdeczekGamingYT

Nick: AdeczekK77

SID: 116686

Ilość godzin na serwerze: 355h

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3 - 10h

Coś o sobie: Mam na imię Adrian, pochodzę z regionu małopolskiego, interesuje się motoryzacją i rolnictwem, w wolnym czasie jeżdżę na motorze i gram w mta. 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Byłem na innym serwerze gdzie zdałem egzamin i byłem długi czas ale gdy serwer skończył swój żywot już nie byłem, ale dawałem radę, umiem zabezpieczenia i wogóle ogarniam. 

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=AdeczekK77

• Like 8

Imię: Kacper
Wiek: 13 za 2 miesiące kończe 14 jestem jeszcze przed mutacją
Login: kacpero0234
Nick:kacpero0234
SID: 102366
Ilość godzin na serwerze: 216 godz.
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: posiadam
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: zapoznałem
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 30h mniej więcej
Coś o sobie: Jestem Kacper mam 13 lat i interesuje się rolnictwem. Lubię też wojsko oraz jeździć na rowerze. Jestem bardzo miły i lubię odgrywać RP
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ mam spore doświadczenie w grach i w jeździe
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Nie posiadam
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): Nie

• Like 3
  • Haha 3

Imię: Maciej
Login: Macituskyyy
Nick:Macituskyyy
SID:105292
Ilość godzin na serwerze:243h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak 
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak 
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: myślę że 10h to będzie max 
Coś o sobie: Witam, jestem maciek mam 16 lat chodzę do technikum mechanicznego, do klasy technik spawalnictwa i no nie wiem co dalej. 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem dosc starym graczem, swoją przygodę na serwerze multirpg zacząłem 19 września 2k21 roku 
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: myślę że tak 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):  nie, nie byłem karany 

• Like 6

1. Imię: Kacper
    Login:kamikaze16
    Nick: kamikaze16
    SID:133133
    Ilość godzin na serwerze:76
    Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak
    Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:7h
    Coś o sobie:Jestem Kacper Mam 15 lat lubię łowić ryby oraz grać w piłkę.jestem bardzo pomocny i miły
    Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Jestem bardzo chętny do współpracy z nowymi osobami nigdy nie byłem w żadnej frakcji ale strażak to moja wymarzona praca Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):nie byłem

• Like 2
  • Haha 2

Imię Dominik

Login: Zolerek

Nick: hetizzek

SID: 115686

Ilość godzin na serwerze: 642

Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak

Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4h

Coś o sobie: Jestem Dominik, mam 17 lat, interesuje się motoryzacja i na codzień lubie przebywać na dworzu ze znajomymi oraz grac w MTA i Minecraft.

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem ogarniętym i ambitnym człowiekiem, który nie sprawia problemów. W realnym życiu jestem w MDP, więc mam jakąś wiedzę na ten temat.

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie

Edytowane przez hetizzek
  • Like 3

Imię Nikodem
Login: ostry44
Nick: ostry44
SID: 130717
Ilość godzin na serwerze: 94
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 8 godzin 
Coś o sobie: jestem Nikodem mam 16 lat lubię straż pożarną i łowić ryby , chodzę do szkoły branżowej jestem miły i pomocny 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:  dla tego że nie byłem nigdy w żadnej frakcji i chciałbym spróbować swoich sił w frakcji 
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:   +\- miej więcej 
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie byłem  

• Like 4

Imię: Kacper

Login: uv3j_

Nick: hsuo.

SID: 82161

Ilość godzin na serwerze: 1445

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od 18-25h

Coś o sobie: Nazywam sie Kacper mam 16 lat, jestem w drugiej klasie szkoly branżowej I stopnia na kierunku mechanik pojazdow samochodowych. Na codzien interesuje się samochodami rajdowymi zrobionymi na trasy WRC. W wolnych chwilach ide na OPS pomagać układać sprzęt oraz sprzątać. 

Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem osobą, która się nie spóźnia i przychodzi na odpowiednią godzine. Jsstem również osobą miłą i pomocną. Znam się na straży, jak pisałem wczesniej pomagać układać sprzęd i znam się na rzeczy.

Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak, posiadam kiedys byłem w SAFD (o ile sie nie myle to 2 lata temu)

Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):

https://multirpg.pl/game/penalties/?search=hsuo

• Like 2
  • Dzięki 1
  • Haha 2

Imię: Filip
Login: Redrum
Nick: Redrum
SID:122260
Ilość godzin na serwerze:678h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 6 godzin lub więcej
Coś o sobie: Jestem Filip mam 15lat oraz 3 braci. Lubię grać w piłkę oraz biegać. Moją pasją jest rolnictwo oraz militaria. Mam swoje małe gospodarstwo. 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ chciałbym się nauczyć czegoś nowego oraz odgrywać rp
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): Nie byłem karany od lutego

Edytowane przez Redrum
  • Like 3

Imię Radek
Login: kaluch to k
Nick: kaluchtok
SID:23202
Ilość godzin na serwerze:103h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:8h
Coś o sobie: Siemano Jestem Radek Mam 15 lat interesuje się Lua oraz informatyką
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ Byłem strażakiem już kiedyś i chciałbym dołączyć do was i pomagać w rp ponieważ mam doświadczenie w roleplayu
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Posiadam Jakieś Doświadczenie nie duże ale starcza
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): Nie

• Like 4
  • Dzięki 1
  • Haha 1

Imię Piotr
Login: PIOTRE_02
Nick: PIOTRE_02
SID: 45032
Ilość godzin na serwerze:75  h
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 15-30 h 
Coś o sobie: mam na imię Piotr uczestniczą to Młodzieżowej Drużyny Pożarniczej. masę pracy strażaka.  po wakacjach idę do 8 klasy  szkoły podstawowej  interesuje cię pożarnictwie 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:  chcę pomagać ludziom na serwerze MTA  lubię przyjaźni się z nowymi osobami i chciałbym wstąpić do tej frakcji bo bardzo lubię frakcji straż Pożarna
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Posiadam  
 średnie Doświadczenie  na temat pożarnictwa   

Edytowane przez PIOTRE_02
  • Like 3
  • Haha 1

Imię Kuba
Login: dygas42o
Nick: dygas.
SID: 125212
Ilość godzin na serwerze: 393
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: si
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: si
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: oj roznie zalezy od grafiku w pracy od 15 do 20h na frakcje w tygodniu moge poswiecic
Coś o sobie: Siema nazywam sie Kuba bylem kiedys supporterem na mulciaku i w SAPD oraz SAMC z zawodu jestem kucharzem i pracuje w japonskiej restauracji 😄
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mysle ze sie nadam nie bylem jeszcze w tej frakcji ale jestem graczem ktory gra glownie dla RP nie dla zarobkow czy majatku na serwerze 😄
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): ----

• Like 4

Imię Szymon
Login: Kegu
Nick: Kegu
SID: 85718
Ilość godzin na serwerze: 356
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: ta
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:  21h
Coś o sobie: Cześć, jestem Szymon mam 14 lat w wolnym czasie gram w gry komputerowe i piłkę z kolegami na boisku szkolnym, poza grami i zabawami lubię też gotować codziennie staram się uczyć nowych rzeczy i nabywać nowych umiejętności , jestem pozytywnym człowiekiem i można ze mną pożartować więc z dogadaniem się z innymi członkami nie powinienem mieć problemu.
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:  Dlaczego nie ? Spełniam wszystkie wymagania dotyczące uczestnictwa w frakcji i jestem chętny na odkrycie czegoś nowego, mam nadzieję że się dostanę i będę mógł spróbować swoich sił jako strażak.
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie

Imię Rafał
Login: RAFI21115
Nick: lubiekremowki2137
SID: 91884
Ilość godzin na serwerze: 602
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: tak z 15-20h
Coś o sobie: Jestem Rafał mam 15 lat w wolnym czasie Lubie sobie pograć na komputerze, lubię gotować. Interesuję się piekarnictwem dlatego jestem na takim zawodzie. Szybko się uczę i myślę że to na tyle 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Spełniam wszystkie wymagania i chce spróbować czegoś nowego dla mnie
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Nie
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie byłem karany w tym czasie

Imię Jakub
Login: D1TRY
Nick: BonifacyMoncipala
SID: 136801
Ilość godzin na serwerze: 420
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 15h ponad
Coś o sobie: Jestem Kuba mam 17 lat lubie motoryzacje
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chcialbym sprobowac swoich sil w safd, bede sie przykladal do obowiazkow
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: ogladalem strazaka sama jak bylem dzieckiem wiec tak

Imię Olaf 
Login: Mr.Bongo
Nick: Mr.Bongo
SID: 120831
Ilość godzin na serwerze: 80
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 6,5
Coś o sobie: Mam na imię Olaf zajmuje się żużlem motoryzacją oraz pogrywaniem w Mta lubie naleśniki , spać oraz grac na komputerze oraz jestem nałogowym hazardzistą 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: moim zdaniem jestem niezłym kandydatem iż jestem dojrzałą osoba oraz posiadam chęć do wykonywania zawodu 
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:  według mnie posiadam całkiem niezłe doswiadczenie iz dobrze przypatrywałem się mojemu koledze z safd oraz umiem w Role Play
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie nie bylem 

• Like 1

1 godzinę temu, mrufiasz napisał:

Imię Olaf 
Login: Mr.Bongo
Nick: Mr.Bongo
SID: 120831
Ilość godzin na serwerze: 80
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 6,5
Coś o sobie: Mam na imię Olaf zajmuje się żużlem motoryzacją oraz pogrywaniem w Mta lubie naleśniki , spać oraz grac na komputerze oraz jestem nałogowym hazardzistą 
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: moim zdaniem jestem niezłym kandydatem iż jestem dojrzałą osoba oraz posiadam chęć do wykonywania zawodu 
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:  według mnie posiadam całkiem niezłe doswiadczenie iz dobrze przypatrywałem się mojemu koledze z safd oraz umiem w Role Play
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie nie bylem 

Mała poprawka , login i nick to Mrufiasz

Imię Kuba
Login: koxbax
Nick: koxbax
SID: 113568 
Ilość godzin na serwerze: 580h chyba
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: posiadam
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: oczywiście
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: aktualnie do 12 godzin
Coś o sobie:  Jestem kuba, na multi gram od 2022 roku, mieszkam na mazurach i starsi gracze mnie kojarza
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem osobą otwartą obeznaną z rp, chętnie brałem i wciąż biorę udział w akcjach rp
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie ale szybko się uczę

• Like 1

ImięDawid
Login:OliverQueen
Nick:DavidShelby
SID:51212
Ilość godzin na serwerze:133h
Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:około 12h
Coś o sobie: Dawid, jak wyżej napisałem 19 lat na multi od 2020, hazardzista w kasynie xD, i miłośnik śmigania moto po torze
Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Uważam się za osobę mocną ekstrawertyczną łatwo odnajdującą się w towarzystwie oraz mocno komunikatywną i otwartą i co najważniejsze przede wszystkim posiadam duże doświadczenie w MTA +-(7lat gry)
Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:Licząc jakieś mega krótkie przygody to coś tam było dawno temu
Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):W żadnym wypadku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.