Straw_pl Opublikowano 7 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia (mogą zdarzyć się wyjątki) Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię Wiek: Login: Nick: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 08.07.2024 do 12.07.2024, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Podania piszecie w odpowiedzi do tego wątku. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Film promocyjny: https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M 7 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balaganek Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 Imię: Kamil Wiek: 27 Login: SztywnyRoman1 SID: 36475 Ilość godzin na serwerze: 1738.48 godz. Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Wszystko zależy od ludzi we frakcji -2h/6h dziennie. Coś o sobie: Mam na imię Kamil. Ukończyłem w styczniu 27lata. Na codzien zajmuje się wykończeniem wnętrz mieszkań/domów. W czasie wolnym z przyjemnością wybieram się pobiegać lub pojeździć rowerem a w chłodniejsze dni spędzam czas na basenie. W weekendy można mnie spotkać w lokalnym barze przy zimnym piwku ze znajomymi i uśmiechem na twarzy. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem osobą odpowiedzialna komunikatywną potrafię pracować w grupie i doskonale radzę sobie w sytuacjach stresowych. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Byłem członkiem młodzieżowej straży pożarnej dzięki temu poznawałem jak wygląda życie osób tam pracujących. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie. Czy posiadasz dysleksję/dysgrafie?: Nie. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zext Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 Imię: Jacob Wiek: 17 Login:DivX2115 Nick:DivX2115 SID:134959 Ilość godzin na serwerze:170h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:4-8h Coś o sobie:Jestem Jacob mam 17 lat pochodze z Angli ogólnie teraz mieszkam w polsce i szukam zajęcia w grach video Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Bo ogarniam safd i byłem w frakcji safd więc wiem co i jak Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=DivX2115 7 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdeczekK77 Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 Imię Adrian Wiek: 16 Login: AdeczekGamingYT Nick: AdeczekK77 SID: 116686 Ilość godzin na serwerze: 355h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3 - 10h Coś o sobie: Mam na imię Adrian, pochodzę z regionu małopolskiego, interesuje się motoryzacją i rolnictwem, w wolnym czasie jeżdżę na motorze i gram w mta. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Byłem na innym serwerze gdzie zdałem egzamin i byłem długi czas ale gdy serwer skończył swój żywot już nie byłem, ale dawałem radę, umiem zabezpieczenia i wogóle ogarniam. Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=AdeczekK77 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 Imię: Kacper Wiek: 13 za 2 miesiące kończe 14 jestem jeszcze przed mutacją Login: kacpero0234 Nick:kacpero0234 SID: 102366 Ilość godzin na serwerze: 216 godz. Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: zapoznałem Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 30h mniej więcej Coś o sobie: Jestem Kacper mam 13 lat i interesuje się rolnictwem. Lubię też wojsko oraz jeździć na rowerze. Jestem bardzo miły i lubię odgrywać RP Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ mam spore doświadczenie w grach i w jeździe Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Nie posiadam Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): Nie 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macituskyyy Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 Imię: Maciej Wiek: 16 Login: Macituskyyy Nick:Macituskyyy SID:105292 Ilość godzin na serwerze:243h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: myślę że 10h to będzie max Coś o sobie: Witam, jestem maciek mam 16 lat chodzę do technikum mechanicznego, do klasy technik spawalnictwa i no nie wiem co dalej. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem dosc starym graczem, swoją przygodę na serwerze multirpg zacząłem 19 września 2k21 roku Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: myślę że tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie, nie byłem karany 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikaze16 Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 Imię: Kacper Wiek:15 Login:kamikaze16 Nick: kamikaze16 SID:133133 Ilość godzin na serwerze:76 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:7h Coś o sobie:Jestem Kacper Mam 15 lat lubię łowić ryby oraz grać w piłkę.jestem bardzo pomocny i miły Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Jestem bardzo chętny do współpracy z nowymi osobami nigdy nie byłem w żadnej frakcji ale strażak to moja wymarzona praca Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):nie byłem 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hetizzek Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 (edytowane) Imię Dominik Wiek: 17 Login: Zolerek Nick: hetizzek SID: 115686 Ilość godzin na serwerze: 642 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4h Coś o sobie: Jestem Dominik, mam 17 lat, interesuje się motoryzacja i na codzień lubie przebywać na dworzu ze znajomymi oraz grac w MTA i Minecraft. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem ogarniętym i ambitnym człowiekiem, który nie sprawia problemów. W realnym życiu jestem w MDP, więc mam jakąś wiedzę na ten temat. Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie Edytowane 9 Lipca 2024 przez hetizzek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewRpator Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 Imię Nikodem Wiek: 16 Login: ostry44 Nick: ostry44 SID: 130717 Ilość godzin na serwerze: 94 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 8 godzin Coś o sobie: jestem Nikodem mam 16 lat lubię straż pożarną i łowić ryby , chodzę do szkoły branżowej jestem miły i pomocny Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: dla tego że nie byłem nigdy w żadnej frakcji i chciałbym spróbować swoich sił w frakcji Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: +\- miej więcej Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie byłem 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hsuoo Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 Imię: Kacper Wiek: 16 Login: uv3j_ Nick: hsuo. SID: 82161 Ilość godzin na serwerze: 1445 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od 18-25h Coś o sobie: Nazywam sie Kacper mam 16 lat, jestem w drugiej klasie szkoly branżowej I stopnia na kierunku mechanik pojazdow samochodowych. Na codzien interesuje się samochodami rajdowymi zrobionymi na trasy WRC. W wolnych chwilach ide na OPS pomagać układać sprzęt oraz sprzątać. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem osobą, która się nie spóźnia i przychodzi na odpowiednią godzine. Jsstem również osobą miłą i pomocną. Znam się na straży, jak pisałem wczesniej pomagać układać sprzęd i znam się na rzeczy. Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Tak, posiadam kiedys byłem w SAFD (o ile sie nie myle to 2 lata temu) Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=hsuo 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redrum Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 (edytowane) Imię: Filip Wiek: 15 Login: Redrum Nick: Redrum SID:122260 Ilość godzin na serwerze:678h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 6 godzin lub więcej Coś o sobie: Jestem Filip mam 15lat oraz 3 braci. Lubię grać w piłkę oraz biegać. Moją pasją jest rolnictwo oraz militaria. Mam swoje małe gospodarstwo. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ chciałbym się nauczyć czegoś nowego oraz odgrywać rp Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): Nie byłem karany od lutego Edytowane 9 Lipca 2024 przez Redrum 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andżelika Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Imię Radek Wiek: 15 Login: kaluch to k Nick: kaluchtok SID:23202 Ilość godzin na serwerze:103h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:8h Coś o sobie: Siemano Jestem Radek Mam 15 lat interesuje się Lua oraz informatyką Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ Byłem strażakiem już kiedyś i chciałbym dołączyć do was i pomagać w rp ponieważ mam doświadczenie w roleplayu Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Posiadam Jakieś Doświadczenie nie duże ale starcza Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): Nie 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRE_02 Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 (edytowane) Imię Piotr Wiek: 14 Login: PIOTRE_02 Nick: PIOTRE_02 SID: 45032 Ilość godzin na serwerze:75 h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 15-30 h Coś o sobie: mam na imię Piotr uczestniczą to Młodzieżowej Drużyny Pożarniczej. masę pracy strażaka. po wakacjach idę do 8 klasy szkoły podstawowej interesuje cię pożarnictwie Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: chcę pomagać ludziom na serwerze MTA lubię przyjaźni się z nowymi osobami i chciałbym wstąpić do tej frakcji bo bardzo lubię frakcji straż Pożarna Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Posiadam średnie Doświadczenie na temat pożarnictwa Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): Nie Edytowane 9 Lipca 2024 przez PIOTRE_02 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glitchuu Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Imię Kuba Wiek: 22 Login: dygas42o Nick: dygas. SID: 125212 Ilość godzin na serwerze: 393 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: si Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: si Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: oj roznie zalezy od grafiku w pracy od 15 do 20h na frakcje w tygodniu moge poswiecic Coś o sobie: Siema nazywam sie Kuba bylem kiedys supporterem na mulciaku i w SAPD oraz SAMC z zawodu jestem kucharzem i pracuje w japonskiej restauracji 😄 Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mysle ze sie nadam nie bylem jeszcze w tej frakcji ale jestem graczem ktory gra glownie dla RP nie dla zarobkow czy majatku na serwerze 😄 Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): ---- 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kegu Opublikowano 11 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 Imię Szymon Wiek: 14 Login: Kegu Nick: Kegu SID: 85718 Ilość godzin na serwerze: 356 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: ta Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 21h Coś o sobie: Cześć, jestem Szymon mam 14 lat w wolnym czasie gram w gry komputerowe i piłkę z kolegami na boisku szkolnym, poza grami i zabawami lubię też gotować codziennie staram się uczyć nowych rzeczy i nabywać nowych umiejętności , jestem pozytywnym człowiekiem i można ze mną pożartować więc z dogadaniem się z innymi członkami nie powinienem mieć problemu. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego nie ? Spełniam wszystkie wymagania dotyczące uczestnictwa w frakcji i jestem chętny na odkrycie czegoś nowego, mam nadzieję że się dostanę i będę mógł spróbować swoich sił jako strażak. Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotypu Opublikowano 11 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 Imię Rafał Wiek: 15 Login: RAFI21115 Nick: lubiekremowki2137 SID: 91884 Ilość godzin na serwerze: 602 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: tak z 15-20h Coś o sobie: Jestem Rafał mam 15 lat w wolnym czasie Lubie sobie pograć na komputerze, lubię gotować. Interesuję się piekarnictwem dlatego jestem na takim zawodzie. Szybko się uczę i myślę że to na tyle Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Spełniam wszystkie wymagania i chce spróbować czegoś nowego dla mnie Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: Nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie byłem karany w tym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ditrajto Opublikowano 11 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 Imię Jakub Wiek: 17 Login: D1TRY Nick: BonifacyMoncipala SID: 136801 Ilość godzin na serwerze: 420 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 15h ponad Coś o sobie: Jestem Kuba mam 17 lat lubie motoryzacje Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chcialbym sprobowac swoich sil w safd, bede sie przykladal do obowiazkow Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: ogladalem strazaka sama jak bylem dzieckiem wiec tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufiasz Opublikowano 11 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 Imię Olaf Wiek: 15 Login: Mr.Bongo Nick: Mr.Bongo SID: 120831 Ilość godzin na serwerze: 80 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 6,5 Coś o sobie: Mam na imię Olaf zajmuje się żużlem motoryzacją oraz pogrywaniem w Mta lubie naleśniki , spać oraz grac na komputerze oraz jestem nałogowym hazardzistą Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: moim zdaniem jestem niezłym kandydatem iż jestem dojrzałą osoba oraz posiadam chęć do wykonywania zawodu Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: według mnie posiadam całkiem niezłe doswiadczenie iz dobrze przypatrywałem się mojemu koledze z safd oraz umiem w Role Play Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie nie bylem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufiasz Opublikowano 11 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 1 godzinę temu, mrufiasz napisał: Imię Olaf Wiek: 15 Login: Mr.Bongo Nick: Mr.Bongo SID: 120831 Ilość godzin na serwerze: 80 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 6,5 Coś o sobie: Mam na imię Olaf zajmuje się żużlem motoryzacją oraz pogrywaniem w Mta lubie naleśniki , spać oraz grac na komputerze oraz jestem nałogowym hazardzistą Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: moim zdaniem jestem niezłym kandydatem iż jestem dojrzałą osoba oraz posiadam chęć do wykonywania zawodu Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: według mnie posiadam całkiem niezłe doswiadczenie iz dobrze przypatrywałem się mojemu koledze z safd oraz umiem w Role Play Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): nie nie bylem Mała poprawka , login i nick to Mrufiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koxbax Opublikowano 12 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 Imię Kuba Wiek: 15 Login: koxbax Nick: koxbax SID: 113568 Ilość godzin na serwerze: 580h chyba Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: oczywiście Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: aktualnie do 12 godzin Coś o sobie: Jestem kuba, na multi gram od 2022 roku, mieszkam na mazurach i starsi gracze mnie kojarza Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem osobą otwartą obeznaną z rp, chętnie brałem i wciąż biorę udział w akcjach rp Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?: nie ale szybko się uczę Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar): 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Shelby Opublikowano 12 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 ImięDawid Wiek:19 Login:OliverQueen Nick:DavidShelby SID:51212 Ilość godzin na serwerze:133h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Tak Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:około 12h Coś o sobie: Dawid, jak wyżej napisałem 19 lat na multi od 2020, hazardzista w kasynie xD, i miłośnik śmigania moto po torze Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Uważam się za osobę mocną ekstrawertyczną łatwo odnajdującą się w towarzystwie oraz mocno komunikatywną i otwartą i co najważniejsze przede wszystkim posiadam duże doświadczenie w MTA +-(7lat gry) Czy posiadasz doświadczenie związane z pożarnictwem?:Licząc jakieś mega krótkie przygody to coś tam było dawno temu Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy? (jeśli tak, wstaw link do kar):W żadnym wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi