Kubson169 Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Twój nick na serwerze:Kubson169 Twój serial: 37546 Powód kary: otrzymanie BL za niestosowanie sie do regulaminu frakcji i nie odczekanie 3dni Nick osoby nakładającej kare: nie wiem chyba zex Data otrzymania kary: 7/8 sierpnia dwa tysiące dwudziesty czwarty rok. Długość kary: chyba długo nie jestem w stanie sprawdzić tego teraz Opis sytuacji: zobaczyłem że jest rekrutacja do samc i postanowiłem odrazu napisać podanie i potem odejść z Sary i nie doczekałem świętych 3 dni i się zawiodłem trochę na sobie że tak się stało i pisze ta apelację do do do dongrasso przepraszam że tak wyszło mega mi zależy dostać się do samc podjarałem się właśnie i pisze tą apelację bardzo proszę nawet w realu medykiem polowym jestem tak że mogę coś nie coś umieć pozdrawiam serdecznie czytający to i liczę że rozpatrzone będzie pozytywnie pozdrawiam @Wikipedia @DonGrasso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd Inder00 Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi