crtmn Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) W dniu dzisiejszym postanowiłem odejść z serwera, postanowiłem tak z powodu nudów i monotonności na serwerze, jeżeli dodadzą coś nowego co mnie zaciekawi / urozmaici mi rozgrywkę to możliwe że powrócę. Oczywiście z góry dziękuję @Inder00 @Perzu @xBartek. @idk za szansę w administracji. Osoby które najbardziej zastały mi w pamięci: @Harib3k Szukanie prezentów doniczką i flexowanie się maciorom. ❤️ @VesU1 Toxicccc.. (xD) @Bartiqser Odwalacz, odwalacz i jeszcze raz dobra morda. @TurboWojtek Gwarantuje ci że kiedyś dostaniesz się na tego zielonego a potem tylko w górę, w górę na ROOT'a. @Mahnypa Złoty team tak jak siki. ❤️ @Registus Złoty team tak jak siki. ❤️ @Dzwoneczek Szukanie prezentów. (Wielkie dzięki stary za pomoc) @turbii Obiecuję, jeszcze kiedyś będę miał szansę cię powyzywać. (I vice versa) 🙂 @suzuki509 @Zawisza509 Spoko ziomal ale weś nie obraszaj 😥 @draco Macioraaaaaaa. Jeżeli kogoś nie oznaczyłem to bardzo przepraszam. Elo all. Edytowane 6 Października 2019 przez crtmn 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Dzięki mordo że tak we mnie wierzysz i mam nadzieję że się jeszcze na jakimś serwerze spotkamy trzymaj się i powodzenia w życiu prywatnym wróć kiedyś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Trzym się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Trzymaj się ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Mnie cej nie oznaczyl xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crtmn Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 10 minut temu, draco napisał: Mnie cej nie oznaczyl xD Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie żałuję i obiecuję poprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianenriquealvarez Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vin Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 trzymaj sie... może inder zrobi coś wiecej niż baze w ruscie bo powoli ludzie odchodzą. a tak na serio to pewnie przypomni sobie dopiero jak psc nikt nie da ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki509 Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Wlaciajjj 😞 jedyny z ogarniętych dobly chlopakk Wlaciajjj! !!! :((( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 No narka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirag_tak Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Hadzia Badzia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuuga2 Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Cyrytymyny bajbaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi