Reshh Opublikowano 15 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2025 Nick: Diesel SID: 66745 Ranga:Mlodszy Prezenter Powód odejścia: Zachowam dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 15 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2025 16 minut temu, diesel napisał: Nick: Diesel SID: 66745 Ranga:Mlodszy Prezenter Powód odejścia: Zachowam dla siebie Akceptuję , Dziękujemy za pobyt, Żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 9 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2025 10 godzin temu, Jaquin napisał: Nick: Jaquin SID: 137430 Ranga: Stażysta Powód odejścia: Brak czasu na radio, trzymajta się😮💨🫵 Akceptuję 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judziowata Opublikowano 11 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2025 Nick: Judziowata SID: 145631 Ranga: Starszy DJ Powód odejścia: Sytuacja diametralnie uległa zmianie, choćbym bardzo chciała nie dam rady pogodzić wyrabiania normy z obowiązkami IRL. Powrócę do radia ze zdwojoną siłą i mam nadzieję, że w niedługim czasie 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 13 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 W dniu 12.06.2025 o 00:05, Judziowata napisał: Nick: Judziowata SID: 145631 Ranga: Starszy DJ Powód odejścia: Sytuacja diametralnie uległa zmianie, choćbym bardzo chciała nie dam rady pogodzić wyrabiania normy z obowiązkami IRL. Powrócę do radia ze zdwojoną siłą i mam nadzieję, że w niedługim czasie 🙂 Akceptuję, żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milkey Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 Nick:Milkey SID:73060 Ranga:Prezenter Powód odejścia:Nie ma weny do audycji i nawet do servera chęci straciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 14 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 6 godzin temu, Milkey napisał: Nick:Milkey SID:73060 Ranga:Prezenter Powód odejścia:Nie ma weny do audycji i nawet do servera chęci straciłem. Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 6 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2025 (edytowane) Nick: Al3ks SID: 114312 Ranga: Doś. Prezenter Powód odejścia: Za mało czasu ale... Pozdrowionka dla: - @Judzio Oby najlepszy dyrek - @Zwariowanyza danie więcej niż 2 szansy - @Nuke1 tego tępego ch*ja - @JudziowataZa wprowadzenie w moje życie porannej kawusi Edytowane 6 Lipca 2025 przez Aleks_ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judzio Opublikowano 6 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2025 4 minuty temu, Aleks_ napisał: Nick: Al3ks SID: 114312 Ranga: Doś. Prezenter Powód odejścia: Za mało czasu ale... Pozdrowionka dla: - @Judzio Oby najlepszegoi dyrka - @Zwariowanyza danie więcej niż 2 szansy - @Nuke1 tego tępego ch*ja - @JudziowataZa wprowadzenie w moje życie porannej kawusi Akceptuję. Dziękuję za wszystko i mam nadzieję że do zobaczyska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 10 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2025 (edytowane) Nick: StiveX SID: 143692 Ranga: Prezenter Powód odejścia: Zachowam dla siebie Edytowane 10 Lipca 2025 przez StiveX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judzio Opublikowano 10 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2025 4 godziny temu, StiveX napisał: Nick: StiveX SID: 143692 Ranga: Prezenter Powód odejścia: Zachowam dla siebie Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 13 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2025 Nick: Poster Sid: 95946 Ranga: Młodszy Prezenter Powód: Chcę się skupić bardziej na safidi, fajna zabawaka radio, ale czas zrezygnować, 3-majta się tępe CH... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judzio Opublikowano 16 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2025 W dniu 13.07.2025 o 19:58, Toster napisał: Nick: Poster Sid: 95946 Ranga: Młodszy Prezenter Powód: Chcę się skupić bardziej na safidi, fajna zabawaka radio, ale czas zrezygnować, 3-majta się tępe CH... Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judzio Opublikowano 17 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2025 Nick: Judzio Sid: 93989 Ranga: Dyrektor ( Zastępca po przekazaniu ) Powód: Nowy rozdział w swoim życiu. Dziękuję wszystkim. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 17 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2025 Teraz, Judzio napisał: Nick: Judzio Sid: 93989 Ranga: Dyrektor ( Zastępca po przekazaniu ) Powód: Nowy rozdział w swoim życiu. Dziękuję wszystkim. No co zrobisz jak nic nie zrobisz, Akceptuje, w imieniu wszystkich prezenterów dziękuje za wkład w radiu i życie serwera. Zostajesz wpisany do grona osób zasłużonych otrzymując 4 gwiazdki w galerii sław. Powodzenia w życiu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HatiX. Opublikowano 22 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2025 Nick: HatiX. SID:62199 Ranga:Młodszy prezenter Powód odejścia: Brak czasu na grę oraz sprawy prywatne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 22 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2025 Teraz, HatiX. napisał: Nick: HatiX. SID:62199 Ranga:Młodszy prezenter Powód odejścia: Brak czasu na grę oraz sprawy prywatne Akceptuję, trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FutrzaK Opublikowano 27 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2025 Nick:FutrzaK SID:121620 Ranga:mlodszy prezenter Powód odejścia: nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 29 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2025 W dniu 27.07.2025 o 21:40, FutrzaK napisał: Nick:FutrzaK SID:121620 Ranga:mlodszy prezenter Powód odejścia: nie mam czasu Dzieki za poswiecony czas, trzymaj sie i powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G4rnek Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2025 (edytowane) Nick: G4rnek Sid : 141634 Ranga: młodszy Prezenter Powód odejścia: Brak czasu na radio Edytowane 17 Sierpnia 2025 przez G4rnek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Akceptuję, dzięki wielkie za poświęcony czas. Sukcesów w życiu i na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Nick: PatrykYTRolnik Sid : 135403 Ranga: młodszy młodszy Prezenter Powód odejścia: Nie mam tyle czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 akceptuję, trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2025 5 godzin temu, Jakuin napisał: Nick: Jaquin Sid : 137430 Ranga: Prezenter specjalista czy tam specjalny Powód odejścia: Stypa na serwie brak czasu oraz seek nie chcę iść ze mną na downhilla, trzymajcie się tepe ch🫠 Akceptuje, dzięki za poświęcony czas. Powodzenia zyczę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 31 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2025 Nick : Of_Dyzio Sid : 107668 Ranga : Młodszy prezent Powód : brak weny na wchodzenie na serwer Jeszcze raz dzięki nuke oraz powodzenia całej akademi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi