Nuke1 Opublikowano 9 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2025 W dniu 7.12.2025 o 20:38, nienkuu napisał: Nick: nienkuu94 SID: 94643 Ranga: Mlodszy Prezenter Powód odejścia: to nie dla mnie akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefuu Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 Nick: SzymekSzefu00 SID: 129974 Ranga: Młodszy Prezenter Powód odejścia: Brak czasu nie chce cały czas zawadzać i blokować slota. Dziękuje za ten czas mam nadzieje że kiedyś będę mógł jeszcze wrócić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 (edytowane) W dniu 14.12.2025 o 09:14, SzymekSzefu napisał: Nick: SzymekSzefu00 SID: 129974 Ranga: Młodszy Prezenter Powód odejścia: Brak czasu nie chce cały czas zawadzać i blokować slota. Dziękuje za ten czas mam nadzieje że kiedyś będę mógł jeszcze wrócić. Witaj Szymku, oczywiścię akceptuję. Wierzę że jak wszystko się ułoży to do nas wrócisz. Pozdro, leci łokieć dla ciebie. Edytowane 15 Grudnia 2025 przez Nuke1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NO_OK Opublikowano 20 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2025 Nick:NO_OK SID:87188 Ranga: Starszy Prezenter Powód odejścia: Brak czasu potrzebuje troche odpoczać wruce za niedługo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 20 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2025 1 minutę temu, NO_OK napisał: Nick:NO_OK SID:87188 Ranga: Starszy Prezenter Powód odejścia: Brak czasu potrzebuje troche odpoczać wruce za niedługo 😄 akceptuje, pozdro dla ciebie, widzimy sie w styczniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Nick: Harakiri SID: 73475 Ranga: Starszy DJ Powód odejścia: Lider do wora, wór do jeziora, 2 minusy za nic, Lider nic nie robi tylko chleje ostatnimi dniami, nie mila atmosfera sie przez to tworzy, brak zaangazowania ludzi na serwerze w celu robienia interakcji z radiem(puszczasz muzyke i gadasz ale to jak do sciany) 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) 10 minut temu, Hakari napisał: Nick: Harakiri SID: 73475 Ranga: Starszy DJ Powód odejścia: Lider do wora, wór do jeziora, 2 minusy za nic, Lider nic nie robi tylko chleje ostatnimi dniami, nie mila atmosfera sie przez to tworzy, brak zaangazowania ludzi na serwerze w celu robienia interakcji z radiem(puszczasz muzyke i gadasz ale to jak do sciany) Witam, odejście akceptuję, nawiasem mówiąc ostatni alkohol wykraczający ponad jedno piwo bądź drinka wypiłem nawet nie pamietam kiedy w sumie. Dziękuję za poświęcony czas oraz miłego. Edytowane 2 Stycznia przez Nuke1 korekta dat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_premban_67 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Nick:jacek_jaworek_67 SID:129338 Ranga:starszy prezenter Powód odejścia:jak sie zmieni zarząd caly dopier wróc ale caly oczywisc 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeReK._. Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) 26 minut temu, Jacek_Jaworek_67 napisał: Nick:jacek_jaworek_67 SID:129338 Ranga:starszy prezenter Powód odejścia:jak sie zmieni zarząd caly dopier wróc ale caly oczywisc Akceptuje! cześć. Edytowane 9 Stycznia przez SeReK._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2 godziny temu, Dziobakv2 napisał: Nick: Dziobakv2 SID: 21614 Ranga: Młodszy prezenter Powód odejścia: Brak chęci akceptuję, "100 dni do maturki bejbe co ma być to będzie" . Powodzenia i dzięki za wspólny czas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol200312lol Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Nick: lol200312 SID: 34559 Ranga: starszy prezenter Powód odejścia: brak czasu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2 godziny temu, lol200312lol napisał: Nick: lol200312 SID: 34559 Ranga: starszy prezenter Powód odejścia: brak czasu acc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajcon Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia sid: 148549 ranga: młodszy prezenter powód: rzadko wbijam teraz na mta i brak checi robienia audycji napewno jeszcze bede chcial powrocic pozdrawiam @L0BuZ14K i caly skladzik radia multifm zdrowka wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 15 minut temu, zajcon napisał: sid: 148549 ranga: młodszy prezenter powód: rzadko wbijam teraz na mta i brak checi robienia audycji napewno jeszcze bede chcial powrocic pozdrawiam @L0BuZ14K i caly skladzik radia multifm zdrowka wszystkim Rowniez dzieki, narazie acc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Nick: Al3ks SID: 114312 Ranga: Doś. Prezenter Powód odejścia: @Inder00zabij we mnie chęć gry 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 14 godzin temu, Al3ks napisał: Nick: Al3ks SID: 114312 Ranga: Doś. Prezenter Powód odejścia: @Inder00zabij we mnie chęć gry we mnie tez, luz. Milego Al3ks. dzieki za poswiecony czas i powodzenia w grze jak i w zyciu. AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iner Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Nick: Iner SID:148773 Ranga: Młodszy Prezenter Powód odejścia: Mam bardzo dużo pracy przez co nie mam czasu w chwili obecnej na gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego W dniu 21.02.2026 o 17:14, Iner napisał: Nick: Iner SID:148773 Ranga: Młodszy Prezenter Powód odejścia: Mam bardzo dużo pracy przez co nie mam czasu w chwili obecnej na gry Rozumiem, akceptuję. Dzieki za poswiecony czas, licze ze jeszcze sie uslyszymy. Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAN_ZELEK Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Nick:MR.WEST SID:89185 Ranga:prezenter Powód odejścia: wypalenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Godzinę temu, PAN_ZELEK napisał: Nick:MR.WEST SID:89185 Ranga:prezenter Powód odejścia: wypalenie acc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi